icon

Přineslo domácí cvičení výsledky pro zpevnění postavy?

katanovobran
22. lis 2021

Ahoj holky,chtěla bych si zpevnit postavu ale do tělocvičny chodit nechci necitim se tam dobře,doma mám velký prostor na cvičení a tak sem si řekla ze pro sebe chci něco udělat.Moje otázka zní přineslo vám cvičení doma nějaké výsledky ?

areh
22. lis 2021

@katanovobran každý pravidelný pohyb přinese výsledky! Když jsem cvičila pravidelně každý den, tak to bylo znát. A to jsem cvičila jen třeba 10-15 min

lidija1234
22. lis 2021

@katanovobran jasný, každé správné cvičení přinese výsledky a je jedno jestli ve fitku nebo doma,pokud máš třeba činky,pokud ne já používala naplněné petlahve😂 já třeba sledují holky na Instagramu,které cvičí doma a cvičíme podle nich 😊

barmil
22. lis 2021

@katanovobran ano, mám kettlebells, cvicim podle YouTube, chodím na pilates a kdyz to nestíhám na lekci, cvicim online, lektorka pošle odkaz na video. Loni jsme si koupili i cyklotrenazer, ale to víc baví manzela, ja jsem radši venku a chodím, nebo běhám a kolo si nechávám na jaro/léto.

sanyy22
23. lis 2021

@katanovobran mám syna 4.5m, kterej je dost náročné miminko, furt musím sním chodit, tak mám z 93kg 74,kg😄😄

adepickova
23. lis 2021

@katanovobran cvicim doma už cca 3 roky ,a výsledky to přineslo 😊samozřejmě k tomu i strava

lenkajan
23. lis 2021

Smysl to určitě má. Pokud má člověk vůli, určitě to nahradí cvičení v posilovně a na vedených lekcích. Doporučuji HEATHER ROBERTSON na Youtube. Vždycky cítím tělo dalších pár dní. Super je toto cvičení prokládat třeba s běháním, to budou výsledky viditelné brzy💪🏻

barunka1408
23. lis 2021

No jasne ze přinese výsledky. Je jedno jestli cvicis na podložce doma nebo v gymu. Pohyb je stále stejný. ;) mě cvičení doma určitě pomáhá a pomohlo. Je lepší se hýbat nějak než vůbec.

leniczka23
23. lis 2021

Jasný, dej si Gillian Michaells a výsledky zaručený a taky je zaručený, že třetí den ani nedosednes na záchod 😁😁

antoinet
23. lis 2021

No jéje, že to má výsledky! 🙂
Dobrý je nepřepálit start, mně stačí k výsledkům i lehké posilování (třeba řada FitFab light či well), důležitá je pravidelnost a podpořit to správným jídlem.
HIIT já osobně považuju za překonaný, není nutné se strhat, chápala bych to u žen, co na sobě potřebují intenzivně zamakat třeba před svatbou. A nebo má někdo skvělou kondici, že je to pro něj brnkačka, což není můj případ 😀

katanovobran
autor
23. lis 2021

@adepickova a co u vás znamená dobra strava,nejite pečivo nebo přílohy nebo sladké ? U mě je to celkem obtížné nemám na to vůli

adepickova
23. lis 2021

@katanovobran můžete jist ale ne z bílé mouky,ja Teda taky občas zhřeším a dopřejte si dost sladkého, ale cukr je taky zlo 🙏je spoustu pak kuchařem přímo od fitness treneru který vám sestaví jídelníček přímo na míru 😊

krisstina93
23. lis 2021

@katanovobran já cvičila vždy jen doma a výsledky to mělo 🙂 ale musela sem k tomu upravit i jídelníček, jen samotny pohyb toho tolik neudělá.

littlebee124
23. lis 2021

Doma to jde také 🙂 klidne přidám i fotku. 🙂
Změnila sem stravu a 5x týdne cvičila. A třikrát týdne silové cvičení a pak dvakrát kardio nebo HIIT 🙂 A cvičení bylo vzdy na 30-40 minut. 🙂
S vlastní vahou i sem si pořídila expander, jednorucni cinky.
A nechala sem si udelat jídelníček u Aleše Lamky. Když to shrnu, žádné bílé pečivo, pouze kvalitní celozrnne, kde je aspoň 60% celozrnne mouky/100g
dále to chce snídat, hodně sem jedla vajicka, ovesne vločky. Jist co 2,5-3 hodiny. Takže potom sem měla svačinu a většinou cottage a k tomu zeleninu a třeba ten chlebik. Potom obed to vzdy nějaké libove maso a přílohu (brambor,ryze,batat,kus-kus,těstoviny ze semoliny) pak zase svačinu a pak veceri. Před cvičením sem ja osobne brala nakopavac a spalovac, po cvičení protein a BCAA. Jinak sem rano brala ještě omegu a multivitaminy.
A jídelníček sem si udělala 80/20, takže 80% sem se držela podle nej a když sem měla chut si dat čokoládu či něco jiného nehroutila sem se z toho a pak to nesla vybehat. Takže sem tam si něco dat je v poradku. Plus jak člověk začne jist menší porce ze začátku ma trochu hlad, takže sem hoooodne pila jelikož to zpomaluje trávení. Takže mezi jidly hodně pít a jak se telo naučí, už se tesis na každé jídlo a mas pocit ze se porad cpes a je to super.

antoinet
23. lis 2021

@katanovobran jídlo - to je na dlouhé vyprávění či studování. Názory o vynechání pečiva jsou už hodně překonané, nebudu asi zabíhat do detailů, to by byla dlouhá stať, spíš ti doporučím najít si nutriční terapeutku, co s tou projde, co jíš konkrétně ty a na čem by se dalo zapracovat. Jen vynechat sladkosti není ve většině případů řešení, musíš jíst vyváženě a dostatečně, pak tě nebudou trápit chutě. Odborník tě ušetří pokusů a omylů, najedeš na první dobrou na úspěšnou cestu a není to ani závratně drahé (drahé bývají takové ty podvody jako hubnoucí preparáty).

petralp
23. lis 2021

@katanovobran ano, když byl lockdown a nemohla jsem chodit cvičit, tak jsem cvičila podle youtube, střídala jsem power jogu a Gillian M., jak už tu zaznělo a samozřejmě upravila stravu, jedla jsem podle knížek Břicháč Tom...shodila jsem cca 5 kg a další měsíc otěhotněla 🙉😂

veroniqess
23. lis 2021

Pokud máš místo, doporučuji nějaký stroj, třeba elypticky trenažér 😊

Jinak já teda na omezování se v jídle moc nejsem, raději se hýbu. Snažím se nejíst sladkosti, ale abych si nedala třeba bílý rohlík, což opravdu není takový strašák, jak se traduje, tak to fakt ne 😃
Výdej musí být větší než příjem, to je celé kouzlo hubnutí. Když to tak je, můžeš jíst klidně bílý rohlík. I dva! 😆

leeniik01
23. lis 2021

Ja jsem cvicila doma 3 krát az 4 krát cca po 30 min. A výsledky byly pekne. Pevnější postava. Chce to pravidelnost. Ted jsem tyden pred porodem. Tak uz se tesim az na to nekdy najedu. V jídle jsem se vubec neomezovala.

leeniik01
23. lis 2021

A jeste dodávám, ze jsem cvicila převážně již zmiňovanou Heather Roberts. Foto z minulého roku. 🥲😀