Sušíte v létě prádlo venku nebo v sušičce?
Když je venku hezky, přijde mi škoda nepověsit prádlo na zahradu.
Přiznám se, že mám raději prádlo usušené v sušičce :-/
Sušíte v létě venku, nebo zapínáte sušičku i během teplých měsíců?
Sušička, nejsem na tom finančně tak, abych musela resit, že by to levněji vyslo venku.
Také venku opravdu není nad sluníčko a čerstvé povětří ,ale nenechávám to tam zbytečně dlouho než je třeba. Když je ošklivo tak v sušičce.
V sušičce. Ani mě nehne, lítat s věcma po venku na sušák. Na to fakt nemám čas. Jednou jedinkrát to zkoušel tchán komentovat, že bych měla sušit venku, tak jsem mu řekla, že jestli za mě bude po večerech žehlit prádlo, tak klidně budu sušit venku na sluníčku. Od té doby je klid.👌
V sušičce. Na sušáku jen ručníky a funkční a jemné věci, co do sušičky vůbec nepatří, ale nežehli se. Jinak většinou všechno do sušičky, žehlíme párkrát za rok. Nemáme zahradu ani balkon a nechci si prostor zmenšovat sušákem. Někdy ho dáváme právě s těmi ručníky, zároveň se trochu osvěží vzduch. Nevim kam bych pověsila prádlo pro pět lidí.
Jedině venku. Mám pračku se sušičkou a suším jen jako nouzovku (např. při takovém tom přechodovém počasí, kdy už se doma netopí, ale i venku by prádlo špatně schnulo), prádlo ze sušičky mi vadí na omak.
V létě suším v sušičce pouze ručníky, jsou měkoučké a nadýchané. Ostatní prádlo jen když venku prší.
V létě suším v sušičce pouze ručníky, jsou měkoučké a nadýchané. Ostatní prádlo jen když venku prší.
@anonym_f243f5 tak to já miluju ručníky drsné jak šmirgl z venkovního sušení 😀
Teď samozřejmě suším na balkóně, v sušičce jen v zimě.
@anonym_autor
Jedině venku. Sušičku nemám ráda, používám ji opravdu jen v zimě. Není nad prádlo usušené od sluníčka a vyfoukané větříkem.
Nikdo me uz nikdy nedonuti susis pradlo venku. Zlata kamoska susicka. Uplne jiny pradlo ze susicky. A utirat se dratenkou nebudu.
Sušička. Před několika dny se nám rozbila (každým dnem dorazí nová) a jsem nešťastná! Máme kočky, tak susiska je i účinný odchlupovac. Venku suším jen funkční věci, co neztvrdnou…🤭
Venku, miluju vůni "větru"🙂 Do sušičky ale vždy ručníky, v jakémkoliv ročním období, aby nebyly tvrdé.
V sušičce. Na sušáku jen ručníky a funkční a jemné věci, co do sušičky vůbec nepatří, ale nežehli se. Jinak většinou všechno do sušičky, žehlíme párkrát za rok. Nemáme zahradu ani balkon a nechci si prostor zmenšovat sušákem. Někdy ho dáváme právě s těmi ručníky, zároveň se trochu osvěží vzduch. Nevim kam bych pověsila prádlo pro pět lidí.
@andelka proč sušíš zrovna ručníky venku?
Já miluju jak jsou ze sušičky nadýchané.
Já tedy v létě dávám prádlo ven, když je hezky. Škoda proudu. Sušička třeba když opravdu nestíhám, ale jinak ven.
@andelka zrovna ručníky jsou do sušičky vhodné a jsou z ní mnohem lepší. Naopak, do sušičky už nedávám nejen funkční materiály, ale ani spodní prádlo a ponožky - mnohem rychleji se to ničí a občas i zmenšuje
Jedině sušička 🙂 jednou jsem kvůli podobné debatě usušila prádlo venku, vzala ho a prohnala suškou. To, co jsem vytáhla z filtru byl fakt humus, co se na to venku nachytalo
@andelka zrovna ručníky jsou do sušičky vhodné a jsou z ní mnohem lepší. Naopak, do sušičky už nedávám nejen funkční materiály, ale ani spodní prádlo a ponožky - mnohem rychleji se to ničí a občas i zmenšuje
@patypresdevaty Dávám je tam běžně, ale v létě moc ne. V létě dávám toho ale obecně do sušičky co nejméně, i ty ponožky dávám na sušák. Prádlo vždycky.
Jakmile začne být hezký a tepleji suším venku. Špatné počasí v sušičce. Nežehlím prádlo z venku. Nechám vyždímat na nižší otáčky a ze sušáku rovnou skládám. Jen povlečení projedu žehličkou, ale to jen proto, že mám ráda vyžehlené povlečení 😊
@anonym_f243f5 tak to já miluju ručníky drsné jak šmirgl z venkovního sušení 😀
Teď samozřejmě suším na balkóně, v sušičce jen v zimě.
@la_amanita Jsi můj člověk! Miluju drsné ručníky, u měkkého ručníku ze sušičky někde v hotelu mám pocit, že se jím pořádně neutřu.
Koukám, že jsem asi jediný magor, co vůbec nemá sušičku 🙂. Mám ale rodinný dům a technickou místnost, kde sušim, když je hnusně. No a jinak venku na zahradě.
Koukám, že jsem asi jediný magor, co vůbec nemá sušičku 🙂. Mám ale rodinný dům a technickou místnost, kde sušim, když je hnusně. No a jinak venku na zahradě.
@svija neboj nejsi sama, sušička mi přijde jako nejvíc neekologická věc. Miluju prádlo voňavé z venku, suším venku co nejvíc i v zimě. Zvládla jsem sušit i v bytě a latkovala jsem (ale to už tedy vyžadovalo dost přemýšlení, protože jsem musela prát pleny obden a nemohla jsem prát zas moc praček, aby se nedělala plíseň)
Kombinace obojího. Ponožky, spodní prádlo a podobné malé věci nehodlám rozvěšovat. Povlečení mám ráda usušené na zahradě. Taktéž velké osušky. A funkční věci do sušičky taky nedávám.

V sušičce. Venku by mi to akorát vyšisovalo sluníčko a 💩 ptáci 😁 a neměla bych nervy se věšet s každou malou dětskou ponožkou.
Máme levný a drahý proud. Pračku, sušičku a myčku pouštím vždy, když je zrovna levná elektřina.