Ušetří robotický vysavač opravdu čas?
Opravdu vám robotický vysavač ušetřil čas, nebo je to jen další věc do bytu?
já mám jen obyč etu. už mám velkou holku tak se mi nikde nic moc neválí. teda kromě jejího pokoje tam ho nepouštíme. já jsem moc spokojená. jasně, musím trochu pošoupat křesla, nebo zvednout kabel, zvednout židle. ale když vysypávám nádobku na bordel tak čumím co toho tam je. pouštím ho jen, když jsem doma. kašlu na aplikaci.
@anonym_autor Čas ani ne, pouštím ho jen když jsem doma, protože se obvykle někde zasekne a potřebuje vysvobodit. Ale práci jo. Kusové koberečky před ním neuklízím, normálně přes ně přejede a i je vyluxuje, židle jen odsunu od sebe, máme klasika čtyřnohé a mezi nimi projede. Nejvíc oceňuji, že vyluxuje pod postelí.
@anonym_autor Ja jsem ho nikdy nechtela, ale mam ho ted jako doplnek ke klasickymu vysavacu, a je to fajn, takovej domaci mazlicek 😀 Pokud si nekdo udrzuje doma na zemi poradek a ma vetsi byt, tak to urcite vyuzije. Ten nas i vytira, to me treba strasne nebavi, tak su rada, ze to udela aspon castecne za me.

Čas to teda opravdu nešetří. Musím před ním všechno uklízet. Nedává židle do U, kusové koberce a rohožky, věšák na prádlo, tkaničky, kabely, dětské ponožky, kočičí hračky. Takže před každým vysáváním musím odklidit komplet stůl, abych na něj mohla zvednout židle, vyklepat a odklidit všechny koberečky a z tak 80 % přijedeme domů a vysavač někde stojí a hlásí, že někde něco namotal. 😀 A to nemáme žádný levný, ale naší domácnost těžce nezvládá. Ale když už se to náhodou povede, že opravdu uklidí dům, tak je to fajn věc. Takový dobrý pocit, byla jsem venku a ono se samo vysálo. 😂