Umělé mléko pro novorozence. Které je nejlepší?
ZDRAVÍM,KTERÉ UM JE NEJLEPŠÍ? PRO NOVOROZENCE?
Za nás Hipp, za celou dobu jsme mléko nemuseli měnit, syn ho pil od narození a nikdy nebyl žádný problém.
Osobně, když jsem měla problémy s kojením, jsem hledala mléko, kde není palmový olej. Našla jsem Babybio. Bylo super. Pak jsem objevila Kendamil a když porovnám chuť těchto dvou, oboje bez PO, tak jednoznačně Kendamil. Barva jiná, chuť jako mléko a ne jako umělá náhražka.
První jsem dávala Sunar premium a teda super za nás. A teď se hodně zlepšila Beba, tak tu bych volila teď, kdybych nekojila.
Kendamil a Sunar. Kdyby malý netrpěl na reflux,tak bychom zůstali u Kendamilu i přes to,že je jen přes eshopy. Jako jeden z mála neobsahuje palmovy tuk (který nechápu,proč ostatní dávají,když je prokázáno,že škodí dětem na trávení a může být příčinou kolik)
ale Sunar mu sedl taky a AR měl jen jedno balení a od té doby už neblinka,takže jsme u něj zůstali
No me prisel slozenim nejlepsim Nutrilon, ta nejnovejsi generace. Ale je fakt, ze je v nem ten palmovy olej, Kendamill neznam, mrknu na nej - jde o to, jestli ma tez ty inovatini slozky. Jinak novorozencum by se nemelo davat kravske mleko, jak tu nekdo doporucuje.
Řekla bych, že to ani není tak o tom, které je nejlepší, ale které miminku sedne. Každé to má jinak a někdy je bohužel těžké najít to správné. Mám dvě děti, obě od narození na UM a u obou nebylo lehké najít to vyhovující. Syn měl nakonec Hipp a dcera Bebu comfort.
Ja jsem zkoušela ten z Dmka a malému neseděl zvracet mi po něm. Od te doby je na Sunaru complex a vsechno v pořádku. 😊
Tak u nás od začátku sedí hipp nejlépe. Jednou jsme zkusili nutrilon a bylo to špatný.. syn blinkal jak alik. Každé miminko je jiné a sedí mu um jinak.
pro naše děti byl vyhovující NUTRILON, ale uvidíte podle snášenlivosti miminka, zda ho třeba nebude nadýmat, zkuste a uvidíte......
@lucca0 Ale pani nerika nic o tom, ze to mimi nema jist 🤦♀️🤦♀️.Ja chtela napsat to same.Ze zadne neni nejlepsi.Zalezi na kazdem miminku.Jedno snese to...druhe to,ale to neznamena, ze to, co mame my, je nejlepsi.My meli z JIPky Bebu, ale autorce dotazu sedet mlicko vubec nemusi.Naopak po nem muzou mit zacpu, ublinkavat...cokoliv
Můžeš mlíčko vybrat jak nejlépe svedes a může se ti stát že ti ho mimčo bude odmítat, nebo po něm bude hladové, nebo bude blinkat atd. U dcery jsem začala na Nutrilonu, ale přešli jsme na Hami. Zkoušeli jsme i Hipp (to plivala, prskala a natahovalo ji to na zvracení), Beba celkem dobrý, ale byla po ní hladová. Sunar taky celkem šel, ale zůstali jsme u Hami a spokojenost nejvyšší. U syna jsme museli mít ar mlicka kuli refluxu a melu jsme Sunar ar.
Přeji šťastnou ruku při volbě
Mam dvojčatka a začali sme Beba confort a potom prešli na kendamil. Po no mali obaja tráviace problémi tak znovu na bebu. Ale holka už bebu nechcela tak ona teraz pije hipp.
U nás mělo největší úspěch Naše mléko z plnotučného kozího mléka. Je dobře stravitelné a nemusela jsem přidávat ani žádné kapičky na bolení bříška. Dcera byla strašně spokojená.
A četl jste někdo složením mléka? My máme nutrilon, ale když jsme četli vzadu složení, tak jsme se zdesili. Tady dost ctu, že vybíráte podle chuti 🙄 naše malá má problém s vyrazkou, tak přemýšlíme o změně. Vyrazkou Teda měla i když jsem kojila, ale i tak to možná zkusíme. Ale jaké mléko vybrat podle složení? Říkali, že nutrilon je nejlepší, ale po tom co jsem tam všechno četla, tak už nevěřím.
Pokračuji s Nutrilonem Pronutra, který dostávala už v porodnici. Za 2 měsíce nebyl žádný problém s bříškem a to nedávám žádné kapky. Ten palmový tuk se mi ve složení moc nelíbí, ale nechci měnit dokud malé vyhovuje.

Mně nejvíc chutnal Kendamil. Ale mládě je na Nutrilonu a vyhovuje mu. Hipp Combiotik mu moc nejede.