Bolení, pláč hned po dokrmení UM. Poradíte, prosím?

lucerna12
1. říj 2019

Dobrý den, miminky chci se zeptat od 3tydne už nekojim, dávám UM Nutrilon, málej teď má měsíc a jeden týden, už dva týdny mi hned po nakrmeni hodně pláče. Má vždy strašně nafouklé tvrdé bříško. Když dávám odrihnout přes rameno Jakdyby ho to tlacilo tak dávám odrihnout na tygrika, někdy se mi odrihne někdy ne, ale když ho dám lehnout je spokojený, Dávám po 3 hodinách mlíčko 100ml, přes noc nechávám spát, někdy se mi zbudi po 4hod tak mu dám někdy spinká i 6hod. Chci se zeptat jestli mu nemůžu dávat toho moc přes ten den nebo je to jen kolika kojenecká jinak žádné bolení bříška nemá krásně kaka vše v pořádku prosím o radu děkuji, jinak davkuji podle krabice

zuzan88
2. říj 2019

@lucerna12 ahoj, a co takhle změnit to mlíčko? U nás se teda nutrilon neujal, malej mi po něm hned zvracel a chuťově teda taky nic moc. Jinak přes den sem krmila cca po 3 h, dávkování podle návodu a nechala sem ho samozřejmě vypít jen to co chce, takže určitě to nebude tím, že krmíš příliš často nebo moc...my hodně trpěli na prdiky a bříško, dávala sem do mlíčka navíc kapky.

monikaa_h
2. říj 2019

Zkus Nutrilon ProFutura. Je chuťově mnohem lepší než klasicky Nutrilon,dále neobsahuje palmový tuk. Nebo teď dceři dávám na noc Kendamil. Jsou to opravdu hodně kvalitní UM. Takže i trochu dražší no. Každopádně určitě dávej kapičky. Je malinký a kluci trpí na prdíky víc. Kup kapky Bio Gaia a buď Espumizan a nebo Infacol. Dceři jsem dávala do dvou měsíců a neměla jediný problém.

michaelllas
2. říj 2019

Může to být mlékem, může to být také ale i lahvičkou, nehltá malý moc rychle? Kapičky na prdíky dáváš? To by vám mohlo pomoct. Pak už jedině přejít na mléko určené pro děti trpícími kolikami.

lucerna12
autor
3. říj 2019

@michaelllas, kapičky dávám espumisan, před krmením 5kapek, no lahvičku máme tommee tippee kojenecká láhev proti bolení bříška.. Přijde mi že pije tak normálně 10min papa. Zkusím ještě ten infacol třeba bude sedět lépe. Děkuji všem za rady. Kdyby nic nepomahalo zkusíme změnit to mléko.

monikaa_h
3. říj 2019

@lucerna12 Já teda z toho co jsem měla holky kolem sebe a měly podobné potíže,tak to vážně bylo mlíkem. Asi bych ho netrapila. Infacol je slabsi forma Espumizanu. Takže rozdíl asi nebude.

docinek
2. lis 2019

@lucerna12 dobrý den, můžu se zeptat, jak jste na tom?.. Mě malý dělá to samé po každém pití 😥..změnili jste mléko?.. Děkuji za odpověď