icon

Jaké UM mají vaše děti rády, když jim nechutná Nutrilon?

marumarun
27. lis 2016

Ahoj holky, poradíte mi, jaké mléko (z vaší zkušenosti) mají děti rády, když jim moc nejede Nutrilon? Zároveň takové, které nemá přemíru cukru a je složením co nejpodobnější MM?

Díky moc!

j.a.n.i
27. lis 2016

@marumarun No, pokud bych ti měla odpovídat na základě své zkušenosti, tak žádné...

mikula77
27. lis 2016

sunar premium,sice jen sem tam ke kojení,ale nutrilon nechtěl ani vidět,i v lékárně mi řekli že je pro děti "nahořklý" a často jim nechutná.........

barumat
27. lis 2016

Dceři tedy nutrilon nevadil, ale z jiných důvodů jsme přesedlaly na Hipp bio Combiotic a je spokojená. Ten je zároveň opravdu nejblíž MM, má pro a prebiotika, může se pít podle chuti a ne dávkovat podle tabulek jako nutrilon.

barumat
27. lis 2016

Ještě k tomu sunaru, slyšela jsem od známé, že vše od sunaru je hodně přeslazované, takže dětem to jede, ale ty děti pak taky pěkně kynou. Nevím ale, jestli to platí i pro premiovou řadu, nebo jen pro standard.

mikula77
27. lis 2016

je to možný,syn je narozen předčasně,plně kojen,ale mudr nezapadl váhově do tabulky,tak vyžadovala dokrm,pro předčasné musel být nutrilon,po měsíčním boji a trápení už sem nevěděla co,tak sme zkusili sunar a ejhle najednou si dal,ale nebylo to kvůli chuti,on ho prostě nezpracoval a trápil se,nevím zda je sladší,ale je každopádně lepší už jen dle vůně,a fakt chutná jak mléko,což teda nutrilon ne,ale to je jen dle mé chuti......

luckapol
27. lis 2016

Beba comfort.

domi2911
27. lis 2016

My jsme taky začali s nutrinolem, ale měli jsme hrozne prdiky . Potom jsme přešli na Hipp a vse bylo ok.