Jaký umělý mléčný produkt zvolit pro miminko?
Dobrý den.Jaké UM mi doporučíte?
Používáme Hipp a malá už mi 5dni nekadí..Vím že každé tělíčko u miminka je jiné..Ale i tak nevim po jakým šáhnout..A co se zbytkem UM ?
@alex97 My kupujeme od narození sunar
@alex97
je uplne jedno co ti kdo doporuci,stejne musis vyzkouset co diteti sedne.
My máme od začátku Nutrilon. Vadil mi palmový tuk ve složení, ale bála jsem se mléko měnit aby neměla dcera problém s bříškem. Teď mají nové složení, tak už jsme spokojené obě.
Každému miminku vyhovuje něco jiného, my jsme měli v porodnici Bebu tekutou, doma jsme pak přešli na Kendamil a ten máme doteď, vyhovuje nám... Ale co jsem slyšela, tak málokdy sedne hned první mléko, takže jsme asi měli velké štěstí ... Každopádně jak tu někdo psal, tak by se mléko melo měnit aspoň po týdnu, ideálně po dvou týdnech, nám doktorka říkala, že prvních 3-6 měsíců neměnit vůbec, pokud není velký problém, tak možná se zkus poradit s pediatrem
@michaela666
nutrilon pro futura palmovy olej nema
@perexka
to,ze tvemu diteti nesedlo jeste neznamena,ze zacpava vsechny deti.tyhle obecne pravdy jsou spis ke skode nez k uzitku
Máme Hipp a myslím že ten ucpava..Zkusíme přejít na Bebu
@perexka Tohle je opravdu individuální. Máme ho od porodnice a neznám co je to zácpa nebo bolení bříška u malé. Syna od kamarádky zase proháněl. Je to blbý, ale každá máma musí zkusit jakékoli UM a uvidí co to udělá.
Opravdu je to individuální. Syn má hipp a kaka xkrat denně, tak asi sedmkrát či podobně.
Starší dcera Bebu blila obloukem, Hipp jí betonoval bříško, až Sunar complex jí zasytil, syna posléze taktéž...
každé dítě je v tomhle rozdílné, nejde to brát podle ostatních dětí, ale co sedne tvému prckovi
Ja vím že se musí zkusit jsem bezradná.. 😞
U UM musím prý vydržet aspoň 14dni abych věděla jestli sedne nebo ne..Ale Hipp nás betonuje..

@alex97 to je tak těžko, no 🤷🏻♀️ hlavně se doporučuje neměnit dříve, než po 14 dnech, aby měli ty střívka čas si zvyknout 🤔
Já u syna zkoušela sunar, ten byl naprd, pak Bebu, ta byla taky na prd....sunar naprd...nakonec hipp, ten konečně sedl a po pár měsících zase problémy, tak jsme zkusili Hami a u toho jsme pak už zůstali 🤣