Je výhodné dávat pokračovací mléko po celou dobu?
Ahoj maminky,
Je tu nejaka maminka, ktera po celou dobu dává miminku umělé mleko stále jedničku? V cem jsou pokračování mleka jiná? Vzdyt MM je take furt stejne.
Dekuji.
@anetttta123 jiná jsou ve složení, někdy i v dávkování. Čím větší dítě, tím větší potřeba živin, vitamínů atd. Myslím si,že i v tomto směru to výrobci zohledňují
@anetttta123 MM neni furt stejne, priroda neni blbá...
@anetttta123 mateřské mléko není pořád stejné, mění se složení dle potřeb dítěte.
@anetttta123 Jasně že jsem dávala pokračovací 🤦♀️
Do pul roku jsem kojila, pak jsem najela hned na 2 UM + prikrmy. Ke trojce jsme se ani nedostali, chtel uz klasicke jidlo.
@anetttta123
@anetttta123 proč by to nějaká maminka dělala?? Má to své důvody ne, proč jsou to pokracovaci mléka.. 😃
@jjasmina slysela jsem, ze to tak nektere maminky delaji (ze jsou ty 1 prostě lepší, "kvalitnější a více se podobaji mm".. Nejak tak mi to bylo receno), ale neni to info, ktere bych mela od konkrétních maminek jen od jedné, ze to tak dela víc lidí ne jen ona, tak se prave ptam, jestli to tak opravdu nektere maminky delaji.
Ukamenujte me za blby dotaz, ale prostě jsem se chtela zeptat, jestli n tom opravdu neco je.
@anetttta123 Zalezi kdy se narodí miminko. Hodne predcasne narozené miminka maji treba i do 9 měsíců.. Ale od toho jsou pokračující. Každopádně rodic podle miminka sam usoudi kdy je vhodne dat dvojku. Moje dcera se narodila o 3 mesice driv a mela jednicku do pul roku. Pak jsem nasadila dvojku. Spinka celou noc
Normálně pokračovací, tak jak se má dávat... Navíc se pak dají od 2 nahoru koupit i v akci, což u 1 nejde 😁
Malému je 9,5 měsíce a dáváme 1. 🙂

Pokračovacie sú slabšie-menej výžiné keďže dieťa už má aj inú stravu ako len mlieko.