Kojenec odmítá pít umělé mlíčko, má zácpu

lindunka14
2. říj 2016

Maminky SOS! Muj syn (3,5 mesice) mi odmita pit mlicko. Pokazde u toho dela sceny,krouti se a place a ani nepije ve 3 hodinovych intervalech,vydrzi i 4-5 hodin nejist,kdyz mu mlicko nabidnu driv tak ho odmita. Davam Nutrilon Anti colics. Domnivam se ze je to zacpou. Nekaka kazdy den,pak ma boleni briska a kdyz uz se vykaka tak jen s mou pomoci a ma tuhe bobky.Co s tim? Potykate se s tim taky?

kekulice
2. říj 2016

My jsme to po tomhle Nutrilonu měli taky, takže jsem přesla na Bebu Comfort a byl klid. Případně jsem to chvíli míchala půl na půl s Bebou, pak se to rapidně zlepšilo.

msimankova
3. říj 2016

Zkus nejake jine mlicko, treba normalni Nutrilon, nebo mu nabidni vodu ci caj v mezicase, aby nemel tak tuhou stolici. 3,5 mesice uz mi na koliky prijde trosku hodne.

pajita
3. říj 2016

Vymente mleko, dcera to mela taky a zmenilo se to, jen to nezmente ze dne na drn, ale postupne, kupujeme Bebivitu a spokojenost, ale musite vyzkouset, je mozny ze bude mit zacpu i po jinych a pripadne i ublinkavat...

lindunka14
autor
3. říj 2016

Zkouseli jsme normalni Nutrilon,taky Hipp a Hami a ted davam Nutrilon alergy care,ten davam 2 dny,k tomu vodu (caj moc nechce). Pije uz lepe,ale jeste to porad neni ono. Za 14 dni zacnu davat prikrmy,doufam ze po nich nebude zabetonovany jeste vic. Taky jsem zjistila ze velky podil na tom maji kapky Vigantol.

blanii
3. říj 2016

My máme Bebu a velká spokojenost a s tím vigantolem máme špatnou zkušenost, malá hodně plakala, bolelo bříško, kroutila se jak žížala, tak na doporučení dr. máme Baby-D od jamieson volné prodejny v lékárně a zatím dobry.

lenatu
3. říj 2016

@lindunka14 Ahoj, my vyzkoušeli snad všechna mlika a sednul nám až Hipp, ale každé mimi je jiné tak musíte zkoušet, jinak syn mi také začal ve 3,5 měsících odmítat mléko a jelikož si ho nevzal ani když řval hlady tak jsme ve 3 měsících a necelých 3 týdnech po konzultaci s doktorkou začali přikrmovat. Od té doby je spokojenej a až teď (je mu 6 měsíců) vypije mlíčko s chutí, ale to má jen 2-3x denně a v noci 🙂 P.S. taky jsme trpěli na zácpu (měl ji snad po každém UM krom toho hippu a Hami (ale to byl zas průjem)) nám hodně pomohli laktobacily od swissu, přidávala jsem i do prvních příkrmů a super. 🙂

lindunka14
autor
3. říj 2016

Ahojte mamky,tak jsem si myslela ze uz to bude s tim pitim mlicka lepsi a nic. Druhy den davam Nutrilon alergy care,pres den se snazil,vypil pokazde tak kolem 100 a bez rvani,ale ted vecer sceny a rev,vypil 30.Davala jsem pres den i vodu.Podotykam ze maly nekakal,vecer jsem mu trosku pomohla rourkou,vytlacil tvrdeho bobana.

lenatu
4. říj 2016

@lindunka14 zkuste jiné UM třeba Bebu, Sunar..proč Alergy Care? Oni ty mlicka jsou hořká tak asi nechce že to nechutná (tak to bylo u nás). Zkusila bych Bebu Comfort (ta je lehce nahořklá) nebo ten Sunar..někdo si chválí i mléko Babylove z dm ..rozhodně bych ale u nutroše nezůstávala..🙂

lindunka14
autor
4. říj 2016

@lenatu Ten alergy care mi byl doporucen ze pry je lehce stravitelny a ze by se po nem mohl maly lepe vykakat. Stale ma zacpu,sam se nevykaka jen s rourkou a ma tuhe bobky. Od pristiho tydne zacnu davat prikrmy tak snad to bude s tim kakanim lepsi. Jak to bylo u vas?

hojda
4. říj 2016

často na to pomáhá HIPP bio combiotic, ale musíš vyzkoušet, zda sedne.

lenatu
4. říj 2016

@lindunka14 Já kojila jen necelé 3 týdny a u toho jsem přikrmovala Amilkem, ten samotný blinkal (když už jsem nekojila), tak změna na Bebu Comfort ta mu vydržela něco přes 3 týdny a začal mít šílenou zácpu. Tak jsme šli na Nutrilon a vypil ho jen 3x a už ho nechtěl, tak jsme zkusili Nutrilon Comfort a to bylo jěště horší nevypil to vůbec (nedivím se, hnus hořkej). Tak jsme šli do Sunaru Premium a zase 3týdny super a pak zácpa a blinkání..tak na doporučení známých jsme zkusili Babylove z DM a to po 2 dnech letělo do koše..to kakal vážně kozí bobky..Tak jsme zkusili Hami potom kakal jak když je kojenej a najednou z toho byl průjem a nechtěl ho pít. No a nakonec jsme koupili Hipp Bio Combiotik a máme klid 🙂. Celou dobu jsme zkoušeli různé kapky na bolení a nic nezabíralo. Pak to přestalo potom Hippu a žádný kapky jsme nepotřebovali (ale to bylo asi i věkem 3,5 m)No a za týden ho začal odmítat a nesměli jsme před ním jíst protože to chtěl..No a jelikož si mlíko nevzal ani když řval hlady tak jsme se s doktorkou domluvili, že začneme s příkrmy 🙂 No a od té doby je to super. Jenže dá se říct, že u nás si malej řekl že chce něco jiného...Určitě bych se poradila s doktorkou 🙂 hodně štěstí 🙂

lindunka14
autor
4. říj 2016

@lenatu Ja jsem nekojila vubec protoze to neslo. Zacala jsem s malym na nutrilonu protoze starsi dcera mi ho pila pekne. Syn se narodil a mel porodni vahu 2.80 od zacatku mi pil hodne malo. Prvne jsem nepozorovala zadne problemy,ale pak se u jidla zacal kroutit apod.vymenila jsem flasku,chvili dobre pak zase sceny tak jsem zaála zkouset jina mlika a nemuzu rict ze bych zaznamenala nejake zlepseni. V PO jdu s malym na kontrolu ve 4 mesicich,tak uz nam snad taky rekne at davam prikrmy.

lenatu
4. říj 2016

@lindunka14 a zkoušeli jste ty probiotika? Nám hodně pomohli ty od swissu a babycalm. Ono se to snad upravý s těmi prikrmy 🙂 ale jiné UM bych zkusila 🙂

lenatu
4. říj 2016

@lindunka14 já mu ty laktobacily od swissu dávala že začátku do příkrmů místo oleje 🙂. Oni ty chlapečci mají bříška citlivější než holčičky 🙂

lindunka14
autor
4. říj 2016

@lenatu Jeste jsem se chtela zeptat jak moc vam maly to mliko odmital,me dela malyu piti sceny jen vecer,pres den pije celkem dobre,nevzteka se tak a hlavne neplace,to dela jen vecer.
Davam malemu espumisan a od narozeni Biogaiu. Laktobacilky do prikrmu zkusim mam od Biopró nebo koupim ty druhe.

lenatu
4. říj 2016

@lindunka14 no on ho nechtěl ani ráno, ani přes den..vypil ho jen v polospanku v noci 🙂. Určitě biopron jsme taky měli 🙂. ..Spíš to bude tím UM když nezabraly ani ty kapičky, já bych vážně šla do jiné značky a uvidíte 🙂.

kakret
4. říj 2016

Ahoj na zacpu jsem malemu kupovala svestkovou stavu od hippu myslim ale asi je to az od 4 mesice. Vzdycky nam moc pomohla.

msimankova
4. říj 2016

@lindunka14 male pomohlo vyhodit Espumisan, fakt, nepomahal, takze chemie navic.