Nejlepší UM. Jak byste zhodnotily UM za rok 2019?

verca9595
31. led 2020

Chci měnit UM a přemýšlím nad Kendamilem a Nutrilonem omneo comfort, měly jsme už Hipp a Bebu. Hipp comfort máme cca dva měsíce, ale začíná zase trpět na koliky a špatné vyprazdňování, byly mu čtyři měsíce. Přemýšlím nad změnou UM, akorát jich je tolik, že se nemůžu rozhodnout.

hasara33
1. únor 2020

@verca9595 ahoj, za mě rozhodně Kendamil 😉 předtím beba a HiPP, ale po tom bolelo bříško a měla zácpu ....po Kendamil se vše dalo do pořádku a navíc tedy je mě i nejsympatičtější složením 🙂

lieselmeminger
1. únor 2020

Také doporučím Kendamil 😊. Hipp combiotik bio byl absolutní katastrofa, zácpy, zvracení a koliky. Pak měla DMbio, to bylo vše v pořádku až na zácpu. Poté Bebivita1, byla dobrá a problémy zmizely ale 12/2019 změnili recepturu a od té doby hrůza - koliky a zácpa. Teď má Kendamil a je spokojená. ❤️

lieselmeminger
1. únor 2020

Jen dodám že první dva dny na Kendamilu byla nafouklá, měla tvrdé bříško a musela jsem ji pomoct rektální rourkou a masážemi bříška. Poté to zmizelo, myslím, že jak je plnotučné tak ten přechod dal trávení trošku zabrat

asinehri
1. únor 2020

Každé děťátko má v určité fázi vývoje trávicího traktu bolest bříška..a podle mně na jakémkoliv mléku. Jinak já dávám Nutrilon, teď uz čtyřku

katkapavlik
1. únor 2020

@verca9595 u prvního syna jsem používala na bolest břicha Beba sensitive. A tet u druhého ten sami problém tak používám beby lov a spokojenost, ale každé miminko je jiné a sedí mu něco jiného.

leniczka23
1. únor 2020

Ja davam Hami, vyslo i nejlepe v D testu ale kvuli tomu fakt nedavam..je fakt dobry, bych ho zvladla pit i ja😁😁

alcar
1. únor 2020

Tak ja u dvojcat davala prvni rok Hami a pak jsem presla na Sunar Complex. Kendamil (i kdyz slozenim fajn) je drahy a u dvojcat byl pro me financne nedostupny.

loylii
1. únor 2020

@verca9595 u dvojčat jsem dávala od jejich 3 týdnu. Vyzkoušeno - Beba, Hipp, Nutrilon. Katastrofa vše. Pak mi lékařka poradila na bolavá bříška Sunar AR, je protikolikový a proti ublinkávani. Od prvního dne absolutní klid a úplně vymizeli tez zácpy.

marketa1218
1. únor 2020

My jsme spokojení s Hippem. Každé miminko má v určitém věku bolení bříška. Vyprazdňuje se hezky a plyny jsdou také dobře ven. Když bříško začne bolet, polohuji. Koníčky, tygřik a pod.

amazonkajanik
1. únor 2020

Z Hippu jsme přešli na Kendamil,jak kvůli tomu,že nevyhovoval,tak i kvůli výpadku. Jenže malý trpěl na reflux,tak jsem sáhla po AR Sunaru a od té doby klid,i když měl jen jedno balení. Takže dávám Sunar complex,ale malý prostě už neblinka,jako před tím. Jo,občas mu to ujede,ale jen když se prepije nebo trdluje...

lula86
1. únor 2020

@verca9595 u nás tedy funguje dobře hipp od začátku s ním nemáme problém. Zkoušeli jsme nutrilon z nouze když jsem nemohla sehnat hipp a po nutrilonu blinkal syn jako alík. ☹ S oříškem ani chození a stálicí problém naštěstí nemáme.

yenefer1
1. únor 2020

Za nás doporučuju Kendamil, složením mi přijde nejlepší a dávám si ho klidně do kafe, když mi dojde mlíko 😃. A malá je s ním taky spokojená, u Nutrilonu měla pořád zácpu a bolení břicha.

1eso1
1. únor 2020

Na to nelze jednoznačně odpovědět. Každému miminku sedí něco jiného. Já začínala s Nutrilonem a hrůza. Pak HiPP a ten vyhovoval.

95newmommy2020
1. únor 2020

Mě byl vřele doporučen Nutrilon. I jsem si četla srovnání a vyšel mi nejlépe. Ještě teda nemám zkušenost, zítra teprve nástup na vyvolání. Ale beru si ho sebou i do porodnice, kdyby mi neslo kojit. A muzu dat vědět ☺️

cosedeje
1. únor 2020

Dávala jsem Nutrilon omneo comfort a bezva,vymizela zácpa i zvraceni a bříško spokojene🙂

gingerbread
1. únor 2020

Za nás rozhodně Kendamil. Chuťově výborný mala ho miluje - prso už teď v roce nechce,ale Kendamil na noc si ještě dá🙂 jelikož jsem měla problém se rozkojit,šli jsme z porodnice s dokrmem a zkusili Hipp a Nutrilon a nakonec Kendamil,kde se mi líbí složení plus chuťově opravdu super.

marcy129
4. únor 2020

U nás od narození mléko z DM 🙂

dominika1986
4. únor 2020

Dcera mela po Nutrilonu tezke prujmy (vyzkouseli jsme dokonce 2 druhy Nutrilonu, oba ve vyssi cenove hladine), beba byla z tohoto hlediska lepsi, ale zase po ni byla hladova a abnormalne curala. Ze zoufalstvi jsme sahli po Sunaru premium, ten nam od prvniho okamziku zcela vyhovoval, prujmy ustaly jeste ten den, jsme na nem doted (jiz cislo 4).

ah1234
4. únor 2020

Zalezi na tom, co sadne tvojmu dietatu, s tymto ti druhe mamicky neporadia, kazde dieta je original. Nam sadol jedine Nutrilon (mame allegy care, predtym profutura). Od 14 mesiacov ma Sunar allergy care, lebo nutrilon ma vypadol a tiez dobre. Skusali sme Bebu, Hipp, nesedelo. Proste kazde dieta je ina.

taspy
4. bře 2020

Pro mou dceru bylo rozhodně nejlepší UM Naše mléko od Goldimu. Neznám bolení bříška a malá byla spokojená! Je to česká značka, neobsahuje palmáč, je dobře stravitelné,....

palomina8
9. únor 2021

My zkusili snad vše,Kendamill super,prdiky,břicho nebolí nic...akorát máme průjem ..ale jen jednou denně..tak snad je to ok,i malý hezky přibírá..jediné o čem ještě přemýšlím je Nutrilon pro futura..ale upřímně nesedl nám Hipp,Sunar premium,Sunar AR tak se bojím..