icon

Od kdy spí vaše miminko celou noc?

lastovenka
3. črc 2019

Apol holky, od kdy přibližně spí vaše miminka celou noc? A kolik toho případně před spaním vypijí? Moje dvou měsíční se mi pořád ještě v noci vzbouzi tak nějak po třech hodinach a říkám si kdy asi tak by se její spánek mohl začít prodlužovat...... Jak to máte vy?

Strana
z3
drep
4. črc 2019

Moje dítě asi od dvou měsiců. V deset vzbudím na kojení a ráno se budi mezi 5 a 7. O mĺko jsem nepřišla.

beduna1
4. črc 2019

Syn 2 roky stale nespi celou noc v kuse a ani to nevypada v blizke budoucnosti na nejake zlepseni... 😕😀😀😀

martiniquest
4. črc 2019

Od dvou let

vanea
4. črc 2019

Budou mu v září dva, celou noc ještě nespí, budí se aktuálně jednou a vstáváme mezi 4-5h už jako definitivně. (nekojím od 14m)

xantista
4. črc 2019

Tak od 6 týdnů..usne kolem osmý, devátý a probudí se po pátý ráno. A pak zas až po sedmý. Kojim tak 15 minut vždycky

luckylee
4. črc 2019

@lastovenka k tomu mliku...tech co o mliko "prisly"je fakt hodne ale nejcasteji to byva i tim ze dite ma dudlik a je v zavinovacce a tim padem ma vypnute prirozene reflexy a na mliko se tolik nebudi.
Pokud budes mit pocit ze mas mleka mene nebo mimco pije casteji tak to muze byt proste jen zmenou ve vyvoji nebo vetsi potrebou blizkosti a to pak staci zahodit vsechny ty pomucky a nechat mimco na noc u sebe s neustalym pristupem k prsu a ono to zase treba pujde.☺ Pokud ale mimco spi samo od sebe celou noc tak je to velke stesti a fakt to nepotrebuje.😄
Jo a take zalezi zda chces kojit co nejdele nebo ti staci par mesicu.Protoze na otazku zda prisly o mliko se taky neda uplne odpovedet.
Muze to byt ,,mimi spalo od narozeni celou noc,melo dudlik a nic se nestalo-o mliko jsem neprisla a kojit jsem prestala AZ v 10m kdy zacalo kousat" (napriklad) atd.☺

michaeladur
4. črc 2019

Mě začal spát od cca 3 měsíců. Teď mu je 5 měsíců, kolem 21-22hod ho vykoupeme, pak dostane 180ml UM a spinka tak do 6-7hod. Když se náhodou vzbudí dřív (třeba ve 4), tak mu dám dudlík a on zase usne 🤣

cosimamvybrat
4. črc 2019

Oba zacali spat celou noc chvili po te, co jsem je v noci prestala krmit (at uz kojeni nebo um), tzn. starsi po 9. mesici, mladsi v necelych 11 mesicich.

pavla555
4. črc 2019

jo mlíčka jsem dávala asi 180ml a teď je nám rok, davám večer v 19hod 240ml + tam přidát 1-2 odměrky rýžové neml. kaše a pak má kousíček banánu cca 8lžičenek (v tom jí podávám léky)

martaskaaa
4. črc 2019

Synovi je 9mesicu a vstava v průměru po 3h (je pořád kojeny) nekdy po 2h, nekdy spi i 5h v kuse(ale to neni častý) celou noc mi nespal nikdy. Takže vetsinou vstávam tak 3x za noc no 😵 zavidim vsem, kterým miminko v 8 usne a zas v 8 vstává

astyna88
4. črc 2019

Od te doby,co vylezly vsechny zuby. Takze asi od 18mesicu...

astyna88
4. črc 2019

@lastovenka

Me budilo mokro na prsou,kdyz syn nechtel pit a spal,tak jsem stejne v noci musela odstrikat,protoze bych to nevydrzela az do rana - to byl nejdelsi interval a to 4h. Odstrikala jsem asi 250 ml. Kojil se v noci min jednou az do 9mesice,pak vzal za vdek prikrmy a pak jsem kojila uz jen pres den a mleko postupne mizelo,az kolem roku jsem nic nemela.

dandaa
4. črc 2019

Náš spí celou noc od narození, kojila jsem než jsem šla spát a potom až ráno.

journals
4. črc 2019

@lastovenka haha, kez by muj pulrocni spal aspon tri hodiny v kuse 😄

haa
4. črc 2019

Od tří let😀 Ve dvou letech začala spát většinou aspoň pár hodin v kuse, už to byla úleva

piskle89
4. črc 2019

Syn má rok a zatím se stále budí 1-2x na mléko.

ladyhacek
4. črc 2019

Syn začal ve 4 letech občas se 1x vzbudí 😀
Druhý syn se od narození ( pokud ho něco netrápí) budí cca 2x za noc

larascont
4. črc 2019
Uživatel larascont je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od larascont.

@lastovenka od kamarádky malý má skoro 28 měsíců a stále v noci jednou kojí takže nespí celou noc 🙂

cleer00
4. črc 2019

Od narození do 4 měsíce spavala krásné jednou za noc jsem kojila. Od té doby co jsem zacla dávat malé normální jídlo se budí pořád v noci hruza😕

andrisek123
4. črc 2019

Od tří let 😆 do dvou let se mi budit tak 15x za noc 😆 pak se to začalo lepšit a bez buzení je tak od tří let 🙂

leymea
4. črc 2019

Malej byl kojeny (takze nevim kolik toho vypil). Celou noc spal od dvou mesicu. O mliko jsem neprisla 🙂

zavodnice
4. črc 2019

@lastovenka Moje má teď 5 měsíců. Kojim, o mléko jsem nepřišla. Jen ta rána jsou trochu explozivní, mám pocit, že mi prasknou prsa 🙂.

lastovenka
autor
4. črc 2019

@andrisek123 15x???? Je to možný?

kata267
4. črc 2019

@lastovenka jasne ze jo, mladsi (18m) spi tak od 21h do pulnoci a pak se budi v intervalech tak po 20min.az do rana do 6ti kdy vstava definitivne 🙈

6miska4
4. črc 2019

2 roky a budí se maximálně po 2 hodinách

horseska19
4. črc 2019

Syn od tří měsíců spí celou noc. Problém s mlékem nikdy nebyl, naopak. Ráno jsem mohla krmit i paterčata :D Od sedmi měsíců je na UM

michaela_2
4. črc 2019

3 děti
Dcera od narození 6h v kuse, pak kojení a pak další delší spánek (4-5h)
Nepřešlo ji to nikdy a doteď (7 let) je spáč 🙂
Syn - úplný opak, měl pretoceny den a noc, takže přes den třeba 2-3h spánku dal, v noci ponocoval. Do toho reflux, koliky atd
Nevím kdy začal spat nějak v mezích normy, ale dnes ráno, když ještě v 6h nepribehl, jsem ho šla zkontrolovat, jestli žije...
Druhy syn - aktuálně 4,5 měsíce, plně kojeny, zatím noční spánek ruzne 🙂 pokud porovnam, tak je takový střed mezi tema dvouma prvnima - takže nejspíš průměrne miminko 🙂) už jsem se s nim docela i vyspala občas - a pak zase přišlo par horších noci 😉

fojtica
4. črc 2019

Nas maly (necele 3 mesice)spi cca od pul desate vecera asi do ctyr do rana.Pak se vzbudi za 2 hodiny a pak bud usne a spi treba i do ctvrt na deset,nebo uz neusne,ale ma vybornou povidaci naladu,takze si povidame v nasi velke posteli a v sedm vstaneme.Ale spanek nema uplne tvrdy,hrozne sebou mele,kvika,takte ja neustale beham k postylce,prikryvam ho (hrozne kope) a kontroluju,jestli uz nespi,ze bych ho odnesla,aby nebudil manzela.Takze se vlastne taky nevyspim 😂

puhelin
4. črc 2019

Dcerka mi spala 9 - 11 hodin v noci od narozeni. Rano prsa jak cisterny. "Pokazilo" se to az s letnimi vedry, to pak byla na prsu prisata zizni i celou noc (mela 4 mesice). Bez probouzeni byla az kdyz jsem ji v dalsim tehotenstvi v prvnim trimestru pomalu kojeni nahradila cistou vodou, protoze jsem pri tom vysilenim zvracela.

andrisek123
5. črc 2019

@lastovenka někdy v noci třeba i po dvaceti minutách :D kdyby mě s malým někdo nešel přes den občas ven abych si mohla na hoďku a půl zdřímnout, tak bych to nedávala 😆 krušné období 😆 ale neměnila bych 🙂 teď je to hodnej zlatej kluk 🙂

Strana
z3