abdejl
Uživatel abdejl je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od abdejl.
abdejl
21. čer 2023

@mlynkova85 Já bych teda nevěřila tomu, že taková konvice jako brita filtruje na kojeneckou vodu na to jsou potřeba speciální filtry, které odstraňují i dusitany a dusičnany. My jsme proto vybírali filtr přímo ke kohoutku od české firmy Dionela

abdejl
9. zář 2020

Zkusím oživit diskusi, určitě už jsou teď nějaké nové technologie transplantace apod. A proto bych chtěla poprosit někoho, kde si tento rok nechával transplantovat vlasy, aby se podělil o zkušenost, budu moc vděčná. Předem díky.

abdejl
8. čer 2020

Zkusím oživit diskusi, ať nezakládám stejnou, a zeptám se, jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakým přírodním repelentem (účinkuje, na co, apod.)

abdejl
12. pro 2016

Já procházela web a nakonec jsem si vybrala podle tohoto článku http://www.bydleni.cz/zprava/Spravne-uklizena-podlaha-Zvolte-spravne-pomocniky a jsem moc spokojená.

abdejl
autor
28. led 2016

To je právě to, že ibalgin ani paralen mi kloudně nezabírají, s tou krční páteří by to asi mohlo mít něco společnýho, z toho sezení a tak, na to asi něco bude..

abdejl
autor
25. led 2016

Prosím vás co vám zabírá na bolest hlavy? Co jsem nastoupila do nové práce do kanceláře po mateřské, je to asi rok a půl, začala jsem trpět neustálými bolestmi hlavy, pitný režim dodržuju..děkuju za všechny vaše tipy.

abdejl
29. kvě 2015

Myslím že stojí za to se dneska podívat po nabídkách virtuálních operátorů. Já přešla před dvěma měsícema k mobil.cz na neomezený tarif a je to pro mě mnohem výhodnější než u jiného operátora a bez závazků.

abdejl
29. kvě 2015

Já mám teď aromatický difusér nebo jak se tomu říká, takový ten jak se do toho vloží ty tyčinky od Sense z Prospánku, základem je tam vanilka a je moc příjemná, i přítel který na tyhle věci moc není říká že to voní dobře.