lucinkaaah
Uživatel lucinkaaah je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucinkaaah.
lucinkaaah
3. říj 2017

Já dávám vlastně to, co jíme s manželem, ale v nesolené, neslazené a nekořeněné formě. Hodně čerpám z receptů na https://www.mimikucharka.cz a maminkovských časopisů. Co nejčastěji nabízím ovoce a zeleninu. K pití teĎ dostává domácí jablečný mošt, který malé (14m) hrozně chutná a zvládne tak vypít mnohem více než obyčejné vody. Přestávám jí kojit, takže jsem chtěla zkusit UM, ale odmítá ho.

lucinkaaah
22. srp 2017

Já jsem kupovala nábytek na https://www.hezkydetskynabytek.cz/detske-pokoje.html . Jinak dekorace a podobně hodně kupuju třeba v Ikee, Pepku, občas Kiku a tak. Nábytek se snažím ale pořizovat kvalitní, aby dětem vydržel déle než jednu sezonu :D

lucinkaaah
21. črc 2017

No tak navařte doma a zavařte. Já jsem takhle udělala rýži s hovězím masem a mrkví a pak ještě batáty s kuřecím masem, zavařila a vydrželo to na celý týden. Jen to chce dodržovat pár zásad - https://www.mimikucharka.cz/index.php/2017/07/04/zavarovani-detskych-prikrmu/ a nemělo by se tomu nic stát 🙂

lucinkaaah
21. črc 2017

Zdravím, ano pořídila jsem si tuto - https://www.hezkydetskynabytek.cz/pokojicek-pro-miminko/detska-postylka-rostouci-s-prebalovacim-pultem-baby-boy.html a jsem s ní moc spokojená. Udávají u ní, že je vhodná pro děti až do 12 let, tak doufám, že to tak bude 🙂 Přijde mi, že tyto rostoucí postýlky jsou praktické a člověk i dost ušetří, takže za mě rozhodně ano.

lucinkaaah
11. črc 2017

Ahoj, já hodně čerpám z https://www.mimikucharka.cz/index.php/tag/od-8-mesice/ , jelikož se zaměřují na zdravé stravování dětí. Vždy mě zaskočí, jak na jiných webech píšou v receptech o cukru, soli, zahušťování moukou, když přitom je tolik jiných a zdravějších surovin.

lucinkaaah
17. led 2017

Tak já mám nejraději Pampers Premium Care. Taky kupuju do zásoby a nejraději na https://www.pro-maminku.cz/pleny.html , kde mají snad nejnižší cenu co jsem tak hledala. Akce na pleny tam mají docela často a tak se to vyplatí. Jinak když potřebuju plenky a pampers v akci nejsou, tak kupuju ty značkový z DM.

lucinkaaah
17. led 2017

Taky jsme s blechami bojovali. Je to těžké a na dlouho. Radila jsem se na http://homezin.cz/media/jak-se-zbavit-blech-1 , kde mi doporučovali všechno, kde by mohly blechy přebývat, tak vyprat, případně vydezinfikovat. Hodně luxovat a nejlepší je prý používat parní čistič. Jen se nesmí zapomínat na těžko přístupná místa, protože právě tam se mohou schovávat. Kdybyste chtěla najmout firmu, tak si účtuje zhruba 1.500 Kč za jedno ošetření. Když ale nic nepomáhá, tak bych po ni šáhla a moc bych se nerozmýšlela.

lucinkaaah
1. pro 2016

Naše Eliška preferovala pravou stranu už od narození. Ve věku asi 2 týdnů jsem s ní začala na doporučení neuroložky chodit cvičit vojtovku. Nyní jsou jí 4 měsíce a pořád tu stranu preferuje. Sice se to mírně zlepšilo, ale pořád spí pouze na té jedné. Polohuju jí hlavičku, natočila jsem postýlku, na hrazdičce jí dávám více hraček na nepreferovanou stranu, zkoušela jsem ji pytel cukru k hlavičce, ale pořád nic. Každý říká, jak je ta vojtovka zázračná, ale nějak začínám být zoufalá. A to opravdu pravidelně 4x denně po 10 minutách cvičíme.

lucinkaaah
20. srp 2016

Ahoj, chtěla bych se podělit o návod na háčkovanou čepičku co jsem našla - http://homezin.cz/media/navod-na-hackovanou-cepici . Ležím v porodnici a krátím si čas háčkováním, aspoň se nějak zabavím. Nemáte nějaké další návody??

lucinkaaah
18. srp 2016

Ahoj, no v diskuzi na http://homezin.cz/media/jak-odstranit-lepidlo-po-samolepce mi bylo řečeno, že nejlepší je potřít samolepku benzínem (jak již někdo radil) či octem. Já bych radila vzhledem ke dřevu spíš ten ocet, u benzínu bych se bála o lak.

lucinkaaah
2. srp 2016

Zdravím, no já jsem se na http://www.homezin.cz/media/jak-se-zbavit-stenic-1 dočetla, že nejlepší je použít dýmovnici a z bytu je "vykouřit". Sice se musí na pár dní pryč, ale měla by to být nejúčinnější metoda. Ale je fakt, že ti profíci jsou asi nejspolehlivější. A kolik služby těch profíků stojí??