millih11
icon
Uživatel millih11 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od millih11.
millih11
•
26. bře 2021

Já bych chtěla koupit dcerce dřevěnou kuchyňku. Poradíte kde koupit kvalitní za dobrou cenu?

millih11
•
14. pro 2020

@zuzinazuza22 A co v tom je na to bělení teda? A jak dlouho to trvá?

millih11
•
9. pro 2020

Já bych právě chtěla zkusit něco bez peroxidu, nechci si poškodit sklovinu a dásně a radši bych něco přírodního. Nezkoušel jste někdo něco takového na bělení, účinkuje to?

millih11
•
31. říj 2020

Také hledám pro muže kvalitní parfém, zaujaly mě niche parfémy, doporučí někdo vůni?

millih11
•
30. říj 2020

Chtěla bych nějakou vkusnou sadu do postýlky, ideálně kompletní se vším všudy - mantinel, polštářek, peřinka atd. Ráda bych se vešla do tří tisíc. Kde jste teď pořizovali?

millih11
•
19. říj 2020

Sháním nějaký teplý fusak, který hned nepromokne když na něho nasněží ve sporťáku..

millih11
•
19. říj 2020

Taky zrovna sháním rukávník a přemýšlím jaký vybrat, aby za chvilku nebyl zevnitř hnusný a vydržel...

millih11
•
30. zář 2020

Dobře, tak si zkusím taky udělat asi nějaký seznam ať mám aspoň trochu představu. Děkuju

millih11
•
30. zář 2020

@zuzinazuza22 Ještě prosím tě, mohla sis tam vyzkoušet šicí stroj, který jsi chtěla nebo jenom nějaký co tam měli?

millih11
•
30. zář 2020

Děkuju za radu, koukám, že jsou i v Jihlavě, tak tam zkusím zajít.

millih11
•
30. zář 2020

Od jakého výrobce je dneska dobré šicí stroj koupit? Měla jsem dlouho šicí stroj po mamce, ale už přestal sloužit a vím, že už je teď vše jinak než bylo a moc se neorientuju co je teď kvalitní a podle čeho vybírat. Přeci jenom to není nejlevnější záležitost tak si chci být jistá tím co kupuji.