icon

Zimní fusak do kočárku, máte tip?

tratatundra
7. říj 2014

Ahoj maminky. Nakupujeme výbavičku pro naši princeznu a máme dilema při výběru fusaku. Momentálně vybíráme mezí dvěma typy: Emitex Mumie 2013 (obr.1) a Eisbärchen (Heitmann) (obr.2) Máte, prosím některá zkušenosti s kterýmkoli z nich? Případně nějaké tipy na kvalitní, teplý, cenově dostupný fusak? Předem děkuji za rady 🙂

ladie
•
7. říj 2014

Co naprostá klasika Emitex 3v1? Na prvního jsem měla celkem drahý fusak, ale na druhé mám nachystaný právě zmiňovaný Emitex 3v1. Četla jsem na něj jen chválu a líbí se mi, že jde odepnout dolní část = v hluboké korbičce nebude zabírat zbytečně místo.

bambullkaa
•
7. říj 2014

@tratatundra Emitex vřele NEDOPORUČUJU!! Na to že jsem na věci opatrná, tak fusak od Emitexu se nám po prvním měsíci rozpáral (musela jsem ho zašít) a zipy dřou. Jede zapnout plynule-seká se. A Člověk když opravdu spěchá tak toto opravdu zdržuje. Nakonec jsem si pořídila český fusak New Baby (jsou si s Emitexem podobné) nepáře se, zipy jdou zapnout z lehka a skvěle drží na sporťáku http://www.e-batole.cz/fusak-new-baby-3v1-alask... Musím ještě podotknout, že mi perfektně ladí s kočárkem. Emitex teda ne i když jsem vybírala opravdu pečlivě.

rhutenia
•
7. říj 2014

Mohu taky doporučit Emitex 3v1. U prvního syna jsem ho využila na 2 sezóny a využívám ho i u druhého syna. Jsem s ním spokojena. Když dítě vyroste, je vhodný i do sporťáku. 😵

tarra27
•
7. říj 2014

@rhutenia taky máme a je super...teplý...báječný

aaa
•
7. říj 2014

Za sebe doporučuju lodger 🙂

evulina77
•
7. říj 2014

Taky doporučuji Emitex 3v1, cena víc než příznivá, na výběr hodně barev, na doladění s kočárkem a dá se využít jak pro mimčo, tak pro 2 leté dítě... Já jsem s ním neměla problém, budu ho mít (ten stejný) i na třetí dítě a stále vypadá dobře...

mooncaa
•
7. říj 2014

Já doporučuji fusak s outlastem od Dity Tábor.

olusenka
•
7. říj 2014

fusak Tako, asi jako jediný má zipy, kterými jde přidělat na ohrádku u sáněk. Pak mám ještě Emitex, nevím, co je to zač, asi ten 3v1 , ale je fakt, že jde zapínat pěkně ztuha. :-/ Snad to s ním ještě tuhle zimu přežiju.

hojda
•
7. říj 2014

Také se přidávám s fusakem od Dita Tábor, termuregulace Outlast je super, navíc parádní materiál, dá se rozšířit a prodloužit. Měla jsem fusaky celkem 3 z toho jeden byl lodger, který mě hodně zklamal, pro větší děti neprosto nevyhovující, není odepínání na boty, zimní vložka není až do nožiček a je šitá jakoby do sedu, třeba pod ležícím miminkem se to pořádně nedá narovnat. Ten z Dita vyhrál i cenu na veletrhu dětského zboží.

jahodarka
•
7. říj 2014

Resim ted to same, loni jsem mela aesthetic, ale prodala jsem celou trojkombinaci i s vybavenim a mzitim jsem zase tehotna.. 🙂 takze nanovo.
Pro miminko beru lodger bunker a pro toho starsiho (14 mesicu) kaiser iglu thermo fleece. (Vejde se ale uz i do hluboke korbicky, libi se mi moc!)

hankar20
•
26. říj 2014

Ja mam doma emitex 3v1 a neni nijak teply, traha se latka, a zipy jdou spatne zapnout, a co me na nem nejvic vadilo jak ve sportaku silene klouzal ac byl pripevneny...ted mam vyhlidlej pro druhatko kiddy s protiskluzem zezadu a este ma paradni kozesinku

misi791
•
20. lis 2014

@jahodarka ahoj, muzu se te zeptat na zkušenosti s tím fusakem aesthetic? koukala jsem na něj v obchodě a přemýšlím, že si ho koupím 🙂

jahodarka
•
20. lis 2014

@misi791 nebyl spatnej, myslim, ze lepsi nez treba emitex, ale ja jsem ted totalne nadsena z fusaku kaiser iglu thermo, mrkni na nej, cenove je myslim super a snad jsem nemela lepsi.. 🙂

bucifalek
•
26. led 2020

Doporučí někdo teplý fusak do kočárku? Ideálně rostoucí, využitelný v hluboké korbě a následně i ve sporťáku?

jelenice_zavodnice
•
26. led 2020

@bucifalek Merino nebo ovci vlna super. Mam od ceske firmy woolife, jen cena je vysoka. Po dvou detech porad jako novy. Akorat ve sportaku ho ted nemam, zatim tedy u nas v Praze neni zima na takhle teply fusak, ditko ma jen zimni kombinezu a deku.

eithelwing
•
26. led 2020

Máme emitex 3v1. Je teploucky, super je, že jdr zmenšit, natáhnout.
Zapínání opravdu nedořešené, vnitřní chlupatina se plete do zipu. To stvalo.
Ale jinak žádné vady.

barussska1
•
26. led 2020

@bucifalek Ja mam Odenwalder Mucki a bomba. Do hluboke korby ae zmensil a ted ve sportaku taky pohodicka. Da se rozepnout dole na boticky coz mi hodne vyhovuje.

millih11
•
19. říj 2020
Uživatel millih11 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od millih11.

Sháním nějaký teplý fusak, který hned nepromokne když na něho nasněží ve sporťáku..

petrak15
•
19. říj 2020

Eisbärchen jsem pouzivala 4 roky, 2 deti a 2 sezony s botickama a fakt super. Doporucuju, dobre drzel na sportaku, jen je za 4 sezony mírně vysisovany.

zuzinazuza22
•
31. říj 2020
Uživatel zuzinazuza22 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zuzinazuza22.

Chtěla bych zimní, který se nebude zevnitř žmolkovat. Ten co jsem měla se začal hodně žmolkovat a musela jsem ho vyhodit.

mona91
•
31. říj 2020

@tratatundra my máme teda little angel na základě doporučení od jiných maminek. A musím říct že naprostá spokojenost. Po několika vypranich jako novy nezmolkuje nic. Ma tam byt nejaka technologie a termoregulaci ze se dítko nezapoti ani mu nebude zima a nějak jsem to nezkoumala ale za nas ani zima ani horko a to tam mohl byt jen v body a puncochacich.