21 day fix - cvičíme
Zítra začínám 21 day fix. Kdo se přidá?
zdravím, mohu se zeptat zda to zvládnu jako totální necvičitel? musím se sebou něco dělat a nějaké cvičení potřebuji ale nevím které je nejlepší.
@prdecek začni s 21 day fix, má tam jednu "silnější" slečnu, která cvičí verzi pro začátečníky 😉
@krejci1510 děkuji a to najdu na tom ulozto.cz?
@prdecek jj, je to tam v souboru rar
holky tak jdu na to, ale po včerejšku mě teda bolí ramena. au 😀
@jennifer jdeš na co? já musím mrknout na to shaun t - to mi nic neříká
@jennifer já se dneska flákám, ráno jsme jeli s malým na kontrolu do nemocnice a díky možnostem bezbariérového cestování MHD po Praze to byl výlet na celé dopoledne. Takže jsem domů dorazila totálně vyšťavená a dneska na to kašlu 🙄
@marketuska na 21 fix day, dneska jsem měla 30 dirty. ale v tom vedru to bylo děsný. 😝
@krejci1510 já jsem zase necvičila ve středu a zítra určitě taky ne, máme výročí seznámení, takže někam do rána půjdeme, na nějaký výlet, tak se nachodíme,ale ještě nevím kam, jsou ty vedra šílený, chtěla jsem vzít i pejsky a asi ne, nechci aby se upekli.
Zdravím 🙂 snad si stahuju správný soubor 🙂 těším se až začnu!! 😀 a hlavně na výsledky 😉 už ze sebou musím něco dělat 😔 😅
cvicite nekdo jeste podle 21 day fix?
já chci, ale hledám ten rozpis podle kterého se cvičí, nevím který den co mám cvičit. Ale začnu za 14 dní, příští týden odjíždím na dovolenou. Tam budu jenom běhat 🙂
halooooooo cvičí tady ještě někdo. já začínám odedneška opět odzačátku tak mě zajimá jestli se tu někdo ještě dře 🙂 🙂 nějaká podpora by bodla :D :D
No tak to je super.potřebuješ hubnout nepo zpevnit?? Já hubnout tak jsem si říkala že 1-2 týdny pojedu různá kardio cvičení a pak se uvidí. 😉😉
taky mám raději sady na cvičení než si hledat jednotlivě 🙂 já jsem přestala cvičit loni nějak o prázdninách a ze ten rok jsem všechno přibrala nazpátek 😖 tak snad jsem poučená a stejnou chybu už neudělám.akorád jsem docvičila T25 a pěkně ze mě lije,nejspíš u toho i zůstanu.Jill mě už nebaví a tohle vypadá dobře 🙂 🙂
@hanka373 já teda cvičím, ale už ne tohle, potřebuju už hlavně zpevnovat, takže 2 x týdně posilovna s trenérkou, a 3-5 x týdně běh.
díky tomu že už nemám co zhubnout už nemám skoro žádný tuk v těle už jenom 18% tak už fakt zpevnuju, ale hlavně se potřebuju bavit povislejší kůže, prej do vánoc by to snad mohlo jít, s trenérkou jsem počítala od začátku, co jsem hubla a po 2 a 1/4 roku jsem začala chodit, a fakt nelituju. a nelituju ani cvičení doma, protože fakt kondičku po něm mám super, a i kůže docela jde na to že mám dole 45 kg
@hanka373 a ještě k tomu přibírání, ted jsem na dovči a musím říct, že tady jme 14 dní a jak jím něco jinýho než doma a hlavně necvičím tak vidím na oblečení jak je mi těsnější bez toho cvičení, takže úplně chápu jak se dá snadno přibrat. vzala jsem si teda boty na běhání, byla jsem jednou a jsou tu docela kopečky a hlavně mě zas z toho chytlo koleno, takže mám radost. domů se mi z dovči nebude vůbec chtít ale jediný na co se těším tak je posilka jak to bude zas zpátky dolů.äkorát po dovči mě čeká měření, tak to nechci vidět, to bude děs. 😲
téda to je 45 kilo,to je něco ,klobouk dolů 🙂
já bych chtěla 15 kilo tak jsem zvědavá,zatim si věřím tak uvidíme za pár měsícu :D :D cvičím podle CHrise ale našla jsem jen tři videa tak to mám jen na pár dní - týdnu🙂
v sobotu jdeme na svatbu a určitě neodolám nějakému tomu zobnutí ....
jo to je pravda.jenže já jsem taky vůl že se mi podaří zhubnout pak na to kašlu a ve finále musím začínat odznova 😒 hele říká ti něco tohle cvičení
https://www.youtube.com/watch?v=HTtj1vvdRaYholčina se mi celkem líbíb 🙂 🙂
@jennifer a myslíš že i těch 10 minut bude mít účinek?? vědčinou dávám 2 videa za sebou a jindy to vyměním uplně za něco jiného.dneska začíním 4 týden a na váze to neudělalo téměř nic cm -2. když jsem cvičila Jill tak šly kila hodně rychle dolu ale nějak jsem se s ní přecvičila a ted mě už nebaví 😒 co jsi cvičila ty na začátku když jsi chtěla zhubnout ??

@marketuska taky jedu tento týden po ránu a i tak ze mně leje i když je třeba 7. už se těším na příští týden, kdy musím cvičit odpoledne. abych nedupala mamině u hlavy, podle toho jakou má ona směnu tak cvičím, to bude teda hrůza, ale dělala jsem ti i tak vloni s sahun t, a to jsem jela hodinu v kuse a vypila u toho 1l vody, i když u 21 fix ho vypiju většinou taky. 😀 😀 😀 😀