21 day fix - cvičíme
Zítra začínám 21 day fix. Kdo se přidá?
Tak odcvičeno. Ale přiznám se, že jsem myslela, že u toho dneska chcípnu. 🙂 Ta první dvě kola byla brutální. 😀 A její "bonus round" mě dorazilo. 😀
Včera restday ale dnes to doženu, dám si bonus na břicho a cardio ze včera.
Tak odcvičeno a mám ze sebe dobrý pocit, po tom necelém týdnu se zdám být více ohybnější a s činkami silnější :D
Jaké je to včerejší dirty? plánuji ho dnes.
Dirty za mnou, pohodička relativně, při pohledu na zítřejší plyo uvažuji že zařarím raději cardio total body .
@mami29 - Sedmý den by měla být jóga, ne? I podle rozvrhu. Já pochopila, že to PLYO je volitelné. V rozvrhu vůbec uvedné není. Každopádně je to masakr, to teda jo. 🙂 A dnešní jóga o ničem. Já na to moc nejsem, neumím se uvolnit, ono to ani nejde, jak pořád musím natáčet hlavu k PC a koukat, co ona dělá. Takže zapomínám dýchat, uvolnění nikde a dobrý pocit taky ne. 🙂 Uvažuju, že si dám ještě nějaké kardio. 🙂
|------------------------|
|-------- WEEK 2 --------|
|------------------------|
| MONDAY: Plyo Fix |
| TUESDAY: Upper Fix |
| WEDNESDAY: Lower Fix |
| THURSDAY: Pilates Fix |
| FRIDAY: Total Body Fix |
| SATURDAY: Dirty 30 |
| SUNDAY: Yoga Fix |
| -----------------------|
Plyo za mnou ale upřímně, některé cviky kor na konci s tou silnější.
holky co budete cvičit po tomto???já si to dám asi víckrát těch 21 dní až na tu jogu teda...
Mě to také baví holky , škoda , že není něco na pokračování
je jeste 21 day extrem ale nevim zda je na to odkaz
jo?tak to kouknu....sice ještě běhám ale ja potřebuji zapřáhnout pořádně ... 😠 to mě pak baví...
Tak hotovo, přiznám se, že ty výpady se skoky nedávám, dnes jsem se solidně zpotila, šup do sprchy a pak na žehlení 😒
Dneska cvičím i s přítelem to chci vidět...on cvičí hodně ale nohy na to je lenivej 😀 už se moc těším
taky se hlásím,odcvičeno.leje ze mne jako z konve.dneska to byl celkem záhul,jsem zvědavá jak budu dávat ten třetí týden,myslíte že se bude moct den odcvičit na dvakrát??no a nevím jestli jsem si nenatáhla stehenní sval při dnešních bočních dřepů,nějak mě v něm škublo a při špatném pohybu to bolí jako čert 😒 doufám že to nic nebude a za pár dní to bude o.k. nerada bych přerušila cvičeni,
Ahoj holky,
přidávám se k vám, dnes jsem začala. Jsem zvědavá, jestli zítra vstanu z postele 😀
Jedete někdo i podle toho jídelníčku?
Já jídelníček neřeším , jídlo mám ráda - takže já se neomezují
taky nejedu podle jídelníčku.jen jsem trochu upravila pitný režím a porce.no a sem tam i zhřeším hlavně o víkendech,miluju buchty 🙂 🙂 🙂
Tak a hotovo, pritel cvici kazdy den se mnou 😀 Ve dvou se to lepe tahne 😉
Já se přiznám , že dnes to bylo bez cvičení.Byla jsem unavená a k tomu jsem dostala chuť na Mekáče 😀
Dnes pauzička a zítra zkusím dnešní nohy + zítřejší pilates.
tak dnešek za mnou.jsem saba na sebe hrdá za to že už necelé 3 měsíce tak krásně cvičím a jakž takž dodržuju stravu.neděle mám volo 🙂 jsem zvědamá na měření a vážení příšti týden,doufám že se to aspoň trochu zas pohlo
holky co ten příšti týden budete to cvičin při jednom nebo na 2x,třeba ráno a večer ??

Jojo já jsem nafouklá jako balón :|