21 day fix - cvičíme
Zítra začínám 21 day fix. Kdo se přidá?
Šla bych do toho, ale nezabije mě to s hypertenzí 3. stupně? 😀
Tak odcviceno! Dneska to bylo nějaký lehký..ikdyz asistence pokadenyho dítěte byla dost pritezujici 😀
Lower Fix odcvičen a paráda! Já jsem nadšená čím dál víc!!! A hlavně jsem motivovaná tou nádhernou postavou cvičitelky. 🙂 Snad do příštího léta budu taky kočka. 🙂
holkí, prosím, staženo ale nejde otevřít..... 😒 😒
ani to mi právě nejde ... ☹
asi znova stahnu... 😒 😒 ☹
@hanka373 já sem taky nikdy neběhala! ale poslední dobou se mi to docela daří, teď sem dokonce za měsíc přihlášená na Brněnskou desítku, je to deset a půl kiláku 🙂 před malou sem nebyla schopná doběhnout skoro ani na autobus :-P ale začala sem pomalu a nějak se to zlepšovalo a zlepšovalo... běhám teda většinou s kočárkem, ale zítra pěkně vzbudím manžela a pomažu ráno 😀
Mě přišly zase ty ruce lehké i mě to více bavilo , ale nohy a na zadek potřebuji nejvíce
Taky jsem dnes odcivičila lower fix a bylo to super, citím to ještě hodinu po cvičení. Škoda, že mi to stále nejde stáhnout, budu asi cvičit 2-3 cvičení dokola🙂
@lenkpe http://www.uloz.to/x47YgDdj/21-day-fix-fitness-... já to stahovala tady a jde mi to 🙂 ale stahovala jsem to dlouho 🙂
Tak holky co dnešek?už to má některá za sebou?já musím až se malá vyspi,jsme venku..ráno už byla pulhodina běhu..
Já dnes taky pilates a on, pak jsem si dala těch 10minut na břicho a chystám se ještě vyběhnout 😀
já taky,nějak kolem obídka 🙂 na to jak jsem měla z toho strach tak se to dalo 🙂 no zítra cardio už se těším 🙂
Tak dnes odcvičeno a super! Ale nevím, kde jsem přišla na to, že pilates je pohodička a klídek cvičení. 😀 Každopádně jsem koukala, že zítra to bude masakr. 😀
Tak 4 dny cvičení a už cítím bolest v krku ☹
Já také odcvičeno a relativně v pohodě :D
hotovo 😉
holkí asi nejdou ty videa přetáhnout sem coo?? 😖
Tak jdu na to holky 🙂
Tak odcvičeno 🙂, druhá polovina cvičení se mi líbila více
hotovooo 🙂 holky taky jste při svých dnech tak nafoukle a nedožrané jako já???od ráno bych jen jedla a cvičení jsem dávala jen tak tak. 😉

dnešek splněno.koukala jsem na zítřejší video a už teď mám z toho hrůzu 😒 ,zítra to bez pauziček nedám