icon

21 day fix - cvičíme

mami29
15. bře 2015

Zítra začínám 21 day fix. Kdo se přidá?

pajuska87
20. bře 2015

Jojo já jsem nafouklá jako balón :|

mischus
20. bře 2015

Tak odcvičeno. Ale přiznám se, že jsem myslela, že u toho dneska chcípnu. 🙂 Ta první dvě kola byla brutální. 😀 A její "bonus round" mě dorazilo. 😀

mami29
autor
21. bře 2015

Včera restday ale dnes to doženu, dám si bonus na břicho a cardio ze včera.

pajuska87
21. bře 2015

Tak odcvičeno a mám ze sebe dobrý pocit, po tom necelém týdnu se zdám být více ohybnější a s činkami silnější :D

mami29
autor
22. bře 2015

Jaké je to včerejší dirty? plánuji ho dnes.

buy
22. bře 2015

@mami29 není to tak hrozné...tedy alespon já sem to čekala horší... 🙂 řekla bych dost na ruce a nohy....

mami29
autor
22. bře 2015

Dirty za mnou, pohodička relativně, při pohledu na zítřejší plyo uvažuji že zařarím raději cardio total body .

mischus
22. bře 2015

@mami29 - Sedmý den by měla být jóga, ne? I podle rozvrhu. Já pochopila, že to PLYO je volitelné. V rozvrhu vůbec uvedné není. Každopádně je to masakr, to teda jo. 🙂 A dnešní jóga o ničem. Já na to moc nejsem, neumím se uvolnit, ono to ani nejde, jak pořád musím natáčet hlavu k PC a koukat, co ona dělá. Takže zapomínám dýchat, uvolnění nikde a dobrý pocit taky ne. 🙂 Uvažuju, že si dám ještě nějaké kardio. 🙂

mami29
autor
22. bře 2015

@mischus ja měla ve ctvrtek pauzu takze to mam posunute, ve 2. týdnu je místo total body cardio v pondeli plyo

mami29
autor
22. bře 2015

|------------------------|
|-------- WEEK 2 --------|
|------------------------|
| MONDAY: Plyo Fix |
| TUESDAY: Upper Fix |
| WEDNESDAY: Lower Fix |
| THURSDAY: Pilates Fix |
| FRIDAY: Total Body Fix |
| SATURDAY: Dirty 30 |
| SUNDAY: Yoga Fix |
| -----------------------|

pajuska87
22. bře 2015

@mischus mě se taky jóga moc nelíbí , taky musím natáčet hlavu a přijde mi moc pomalá , já potřebuji něco rychlejšího 🙂

mischus
22. bře 2015

@mami29 - Aha, tak to díky za info, to jsem přehlídla. Takže mě PLYO nemine. 😀

mischus
22. bře 2015

@pajuska87 - Taky to tak mám. Dala jsem si tedy cvičení na nohy a 10min ABS. 🙂

mami29
autor
23. bře 2015

Plyo za mnou ale upřímně, některé cviky kor na konci s tou silnější.

buy
23. bře 2015

holky co budete cvičit po tomto???já si to dám asi víckrát těch 21 dní až na tu jogu teda...

mami29
autor
23. bře 2015

@buy ja planuji tocit asi ten prvni tyden stále dokola, nevim jak zvladnu dvoji davku cvíča ve 3 týdnu a plyo fakt nenií moje krevní skupina. A jogu tady vynecham

buy
23. bře 2015

@mami29 já tedy tu jogu taky musím mít pocit že mi to cvíčo dalo do těla a ta joga nic moc...myslím že je v nedeli protože si svalstvo potřebuje odpočinout po tom týdnu....já to budu cvičit chvilku do kola taky...ještě sem nic podobného neviděla...moc mně to baví 😉 děkuji za odkaz

pajuska87
23. bře 2015

Mě to také baví holky , škoda , že není něco na pokračování

mami29
autor
23. bře 2015

je jeste 21 day extrem ale nevim zda je na to odkaz

buy
23. bře 2015

jo?tak to kouknu....sice ještě běhám ale ja potřebuji zapřáhnout pořádně ... 😠 to mě pak baví...

pajuska87
23. bře 2015

Tak hotovo, přiznám se, že ty výpady se skoky nedávám, dnes jsem se solidně zpotila, šup do sprchy a pak na žehlení 😒

buy
23. bře 2015

Dneska cvičím i s přítelem to chci vidět...on cvičí hodně ale nohy na to je lenivej 😀 už se moc těším

hanka373
23. bře 2015

taky se hlásím,odcvičeno.leje ze mne jako z konve.dneska to byl celkem záhul,jsem zvědavá jak budu dávat ten třetí týden,myslíte že se bude moct den odcvičit na dvakrát??no a nevím jestli jsem si nenatáhla stehenní sval při dnešních bočních dřepů,nějak mě v něm škublo a při špatném pohybu to bolí jako čert 😒 doufám že to nic nebude a za pár dní to bude o.k. nerada bych přerušila cvičeni,

anduska.x
23. bře 2015

Ahoj holky,
přidávám se k vám, dnes jsem začala. Jsem zvědavá, jestli zítra vstanu z postele 😀
Jedete někdo i podle toho jídelníčku?

pajuska87
23. bře 2015

Já jídelníček neřeším , jídlo mám ráda - takže já se neomezují

hanka373
24. bře 2015

taky nejedu podle jídelníčku.jen jsem trochu upravila pitný režím a porce.no a sem tam i zhřeším hlavně o víkendech,miluju buchty 🙂 🙂 🙂

buy
24. bře 2015

Tak a hotovo, pritel cvici kazdy den se mnou 😀 Ve dvou se to lepe tahne 😉

pajuska87
24. bře 2015

Já se přiznám , že dnes to bylo bez cvičení.Byla jsem unavená a k tomu jsem dostala chuť na Mekáče 😀

mami29
autor
25. bře 2015

Dnes pauzička a zítra zkusím dnešní nohy + zítřejší pilates.

hanka373
25. bře 2015

tak dnešek za mnou.jsem saba na sebe hrdá za to že už necelé 3 měsíce tak krásně cvičím a jakž takž dodržuju stravu.neděle mám volo 🙂 jsem zvědamá na měření a vážení příšti týden,doufám že se to aspoň trochu zas pohlo
holky co ten příšti týden budete to cvičin při jednom nebo na 2x,třeba ráno a večer ??

Strana