Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
No rajskou miluju, ale zakázala jsem si teď knedle a tak to ji dělat nebudu a Izidor je s rumíkem, že? 🙂
Janys a tak si ji dej s těstovinkama!!!
Jojo ořechy to Marhulinka ráda a rumíček ještě víc 😀
Ty já mám normálka chuť se jít někam picnout, už ani nevím, kdyse mi to naposledy povedlo, jsem na sebe nějak moc opatrná, asi s tím budu muset něco udělat....
Janysku tak to chce někam vyrazit na juchačku!!! Taky bych šla....ale bolí mě břuch a když bych nemohla trsat,to by mě nebavilo!!!!!! A taky bych si hezky zaflirtovala 😀 Ale psssst
Aha tak to já dělám dvojitou přílohu,manža knedle a já těstovinky... 😉 🙂
Myš záleží jak budeš reagovat a jak ti porostou folíci, to uvidí na kontrolním UTZ
Ahoj holky,
byla jsem na vícedenním školení, valili nám do hlavy kupu nových věcí co se chystá v justici a byla jsem bez příjmu netu.
Všem vám držím palečky na cestě za miminkem. 🙂
Zase nakouknu, jak to půjde.
Marhul já jdu na UTZ po 6 injekci a ty jsi nedávno psala že máš 6 tak mi to přijde nějaký dlouhý.
Kažná z nás má individuální plán.
Krátký se začíná píchat 2. DC a je tak zhruba na cca 10 dní a dlouhý je složitý, to stále nevím, jen se píchne injekce, která ti navodí přechod, bere se antikoncepce a pak se začne píchat v menších dávkách a delší dobu...
Dobrou Myšičko 🙂
Tak to je trošičku jiné, ale myslím si, že máš ten krátký, ale nejsem odborník, Marhul ti to vysvětlí lépe, jak to má 😉
Ahojky při sobotě🙂 Počasíčko nám nejspíš přát nebude...ale i tak ať si všichni ten víkendík užijeme 😉 🙂
JANYSKU-tak to se mi plaší hormůnky asi i normálně 😉 🙂 ale teď asi víc no ☹
LENY2-hurááááááá já si pořád říkala,že se neukazuješ!! Tak to je fajn,že jsi tu 😉 Děkujeme a nakoukni!!! Dneska určo na zahrádce moc práce nebude,v tomhle počasí..
MISI-já budu mít v sobě 8injekcí a jdu na UTZ....mám dlouhý protokol IIA /ale není jen jeden,ještě se rozděluje/....nejprve atikoncepce necelý měsíc,pak 2DC injekce Zoladex....a od ní 16tý den píchání včeliček 😉 🙂
Takže vlastně veškerá "příprava" trvala dva měsíce..... 😉 Takže opravdu dlouhý protokol 😀
Něco pro pobavení po ránu:
Udýchaný mladý pošťák příjde s důchodem k dědkovi a řiká:
Dědku! Už mě nebaví chodit každý měsíc za vámi na samotu 18 km od
vesnice. Dědek na to: Moc mě neser! Nebo si objednám denní tisk!

Jooo a rajskou asi taky budu dělat o víkendu,nebo příští týden... 🙂 😉