Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Janysku-jojo tady se sešli všechno sex.maniaci,co?? Konečně jsi opustila ložnici?? 😀
Jinak včera to klaplo a teď už máme teda ten půst no....-jooooo a nebolelo to...naopak 😅
Mysičko-já jsem teda taky beran.....a sexík ke mě patří!!! 😀 😀
Joooooooo a manža je býk...ale býval větší bejk 😀 😀
Že by ho ňáká strhanala 😅
Huráááááááá taky se za čokouska raduju!!!!!!!!!!! supeeeeeeeeeer
Jsem si byla ohřát těstoviny od včera....., Michal volal, že přijede později, tak jsem zase jukla na net.....
Cvičila jsem na tom blbci Orbitreku 😀
jo a musím se pochlubit, začala jsem minulé pondělí a mám už 2 kg dole, tak jen tak svižně dále....
Nojo po cvičení vyhládne,viď??? 😅
Jůůůůůůů tak super...to já je mám spíš nahoře 😠 Mám břicho jako balón....dneska na mě všichni koukaj....teda spíš na břicho 😠 😠
Však ani ti nebudu říkat, kolik jsem nabrala já za ten rok a půl braní hormonů 😠 😖
No to mi teda nemusíš říkat,já vím,kolik jsem za celou tu dobu braní hormonů nabrala 😠 Ale snad to budu hezky shazovat po porodu 😀 😉
Já už na porod čekat nemůžu, musím dát dolů něco už nyní, páč už se na sebe s odporem koukám do zrcadla
Já to vidím tak, že nyní hafo, pak hafo naberu a pak hafo pro změnu zase dolů, ju???
Tak já jdu zase něco dělat, nesmím dlouho sedět 😀 . Večer u telky asi budu.... a jestli se tu střetneme, tak bych prosila naučit zmenšovat ty fotečky, děkuji 🙂
Tak čokoušek hned jak dojela domů, tak chrupkala, byla hotová. Bolí jí z té narkózy v krku a děsně záda.... a samo je ráda, že to má za sebou a v pondělí jde k dokymu...
mysicka- tak co mysi, jak??? Jsem zvědavá baba 🙂
jany- koukám jak pěkně hubneš, hlavně pomalinku, at nemáš jo-jo efekt 😉
JOJO budu si dávat pozor, ale žádnou dietu nedržím, jen jím málo a častěji a vyhýbám se sladkostem
Ahoj holky,
dřív jsem to nestihla. Koukám zprávy od Čoko, že je v pořádku, to je super.
Mysicko tobě držím palečky na zítřejší ultrazvuk.
Marhulinka už má poslední bodaneček dneska a na pátek taky budu držet palečky.
Janýsku, čauky,čauky, gratuluji ke 2 kilečkám dole, jsi dobrá. Jak je jinak? V práci dobrý?
Leny, když jsi doma, tak se ty dny tak nesledují. 😉 Máš pohodu, užívej si to.
MYSICKO-na zítra tfuj tfuj tfuj ať je vše o.k. 😉
Já dneska píchla poslední dvě injekcičky a zítra volno a v pátek sběr úrodičky 😉 🙂
Všichni se opatrujte!!! Zítra zase nakouknu...už jsem jak baloun pa a dobrou noc

Ahojky sluníčka,
pasala mi cokuš, že je na cestě domů a nic jí nebrali, tak jsem ráda za ní. Více info vám určitě napíše ona sama. 🙂
Kdepak je mysička?? 😉