•
13. črc 2009Pro výsledky jedeme 5.8. a nevím jestli jsem to psala tu nebo vedle, ale ještě jsem se objednala jednou k léčiteli na 22.7.
0
Tak já se jdu chystat do města...do toho pařecu se mi teda vůbec nechce ]-( Pa večer
ja si delam porad srandu 😃 jsem vesele devce......to se vse vymysli nez pojedu k nasim na chvilku tak udelame nejaky juchu 😃 😃 a stim srazikem taky pocitam,ale jeste musime rict kam,at se tam vejde sept a mil s kocarkem...... 😃 😃 ja uz jdu taky povesit pradlo a pak jedu ke kamosce vratit ten sud...kdyz nam pujde vecer net tak se taky napojim
Hoj hoj jsem doma...totálně utahaná...takže teď večeřím a asi hajdy hajat....to jsem medvědice!!!!
No a zítra se vůbec nevyspím,tak jsem zvědavá 😉 🙂
Koupila jsem něco neteřince a pak i sobě 😉 🙂 Manžílek byl se mnou a nosil mi věci do kabinky 😉
No a zítra se vůbec nevyspím,tak jsem zvědavá 😉 🙂
Koupila jsem něco neteřince a pak i sobě 😉 🙂 Manžílek byl se mnou a nosil mi věci do kabinky 😉
jo, dnes jsem byla na ko, vše je ok. Zítra jdu na velký UTZ, už se těším 🙂
Po dnešním příchodu z polikliniky mne doma čekalo nepříjemné překvápko.......................Clarisa(můj pes) měla průjem a chudinka to nevydržela. Kdyby jste jí pak viděly, jak se za to styděla a jak potom byla smutná. Úklid byl ale strašný, radši nebudu popisovat...... :-p, ale zvládla jsem to bez odbíhání na záchod 😃
Po dnešním příchodu z polikliniky mne doma čekalo nepříjemné překvápko.......................Clarisa(můj pes) měla průjem a chudinka to nevydržela. Kdyby jste jí pak viděly, jak se za to styděla a jak potom byla smutná. Úklid byl ale strašný, radši nebudu popisovat...... :-p, ale zvládla jsem to bez odbíhání na záchod 😃
Začni psát odpověď...

Odešli