Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
No je to hruza vsude bordel jsem z toho znicena a jesto to vedro. ☹ Ale tobe musi bejt taky hrozne v tom teplu ☹
Byla jsem vyhozena od PC tak jsem ohřála párky k večeři
a jsem zpátky. Kdypak přijde Janýsek? Chci se jí na něco zeptat. ☹
sep- to ti věřím, pořád říkám, že tě obdivuji, jak to bravůrně zvládáš 😉 Já pokud nikam nenusím, tak radši trčím doma se zatáhnutýma žaluziema. Zítra to samé 😝
bazenaa- septím se bude stěhovat. Jen testni. Já také nevěřila a 3 dny před stimulkou jsem našla //
Já jezdím taky do Kostelce, můžeš mrknout do alba, mám to tam popsaný, co mám za sebou, jinak ve zkratce 1. IVF z toho 1x ET a 3x KET, při druhém KETu jsem v 5.týdnu samovolně potratila a při 3. KETu jsem měla dvě čárečky, ale pak jsem začla krvácet, takže to odešlo opět. Teď se snažíme doma a za pomoci léčitele a uvidíme, jinak nás čeká 2. IVF asi na podzim, musela bych změnit pojišťovnu,abych to mohla podstoupit v Kostelci.
jestli ti mohu poradit je to lepší nežli všeobecná vím to z vlastních skušeností alespoň co vím
Ahojky coko.joko jak je v cizině 🙂
jsem ted prijela a jsem uplne hotova a tak se tesim do vany a pak pujdu k telce 😉 koukam jaka tu je diskuze a ze i septik se pridal,teda jen dvakrat,ale aspon neco pisla..... 😀 😀 😀 ti nedam pokoj vid
v Polsku bylo krasne,ale moc dusno a tak jsem rada,ze jsem doma 😀 to vis povinosti jsem musela dodrzet 😉

ahojky sep 😉
jak jde balení??