Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Halo halo vy to teda flákáte!!!
Já teď dodělala papu a obídkuju...pak zalezu ke knížce a budu čekat na manžílka...
ahojda 🙂
já jsem si dnes s mamkou udělala dobrý obídek (pečené maso, br. knedlíky a moravské zelí 😝 ) moooc jsme si pochutnaly 🙂 a ráno jsem vyluxovala a vytřela 🙂
leny2- vím jaké to je když pejskovi není do zpěvu, vždyt je to jak vlastní dítě, člověk je pak hotový 😉
Ahojda jak se mate? Dneska bude venku pekne vedro tak nekam zalezu a celej den tam zustanu 😉 Srazik se pomalu blizi uz se moc tesim 😉
ahojde sep 🙂
taky mám v plánu být doma zavřená se zatáhnutýma žaluziema 🙂
Jsem zvědavá, jaký počasíčko nám vyjde na srazík 🙂
Kde je vůbec janýsek, nějak ji nikde nevídám 😕
Já dneska taky nevylezu,je strašně...byla jsem ráno na nákupu a v osm jsem zpátky už funěla!!! Vrrrrr nesnáším tohle počasí...poslední dobou teda ne....
Jéééé Mysi máš volno,tak si to užij,copak budeš podnikat??
😀 Já naštěstí nemám co uklízet...leda tak vždycky nádobí a utřít prach....
Ahoj holky,
já byla ráno na nehtíčkách a teď jdu ven pracovat, budu se průběžně zchlazovat v bazénu, tak to bude dobrý.
Janýsek má dovču myslím tento týden.
LENY2 užij si to...
Jojo Janysek má dovču,močáček jistě už zcela zahojen,tak si užívá 😀
fuj, to je venku vedro 😠
nakonec jsme byly se psem u rybníka, tak se alespon vykoupala, ale stejně byla hotová stejně jako já 😝
marhul se má, že furt nemá co na úklid 😉 , tiše závidím 😉 Je super, že rasa jakou má leny a marhul nepouští chlupy
Leny16 taky se půjdem vykoupat, mám to samé co ty jen v černé barvě.
Najdu nělakou fotku a hodím jí do alba.
jéé, ty máš myši taky labradora?
Hlavně venku opatrně, jsou hodně citliví na velká vedra. My jsme se pak cestou domů zastavovaly u každého stínu 🙂
No jasan 😉
Zastávku u každého stínu neznám, my značkujem jak pejsci na každém rohu.
Domu pak jdeme co noha nohu mine. Jako by vůbec domu nechtěla.
ježíš, ta je krásná a to štěnátko 🙂 ..... kolik jich měla?
My taky značkujeme, přitom většinou už nemá co, prý to značí tendenci mít nad ostatníma navrch, ale naše taková vůbec není 😉 Jsou to zlatíčka 🙂
Jůůů tady se všichni chodí koupat...buďto sami do bazénku nebo s pejsanama 😉
Tééda a vašim zlatíčkům musí být teplíčko!! Náš pejsan je teď úplně holý a stejnak mu je venku teplo 😉 😀
Štěňátek měla 10, 2 se narodila mrtvá, jedna jediná světlá holka
zemřela druhý den - tu jsme si chtěli nechat. Tři zalehla a čtyři zůstali.
Stejně nám dalo práci se jich zbavit. Poslední šla skoro na 4 měsíci.

Ahojky všem 😉
Já byla teď venku na prochajdě s pejsanem...už je tam zase dusno 😠 Nesnáším to!!! Už raději ať je zima 😀 😀 😀
Já trochu pouklízela,ale ono není moc co...vařit budu až později,pak se najíme a pojedeme k mým rodičům 😉
To je dobře,že už je ňuchla v pohodičce.... 😉 Teď už bude jen dobře..