Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Leny16...abych pravdu řekla,tak já ani nevím,jak bych měla být tt ☹ 😠 Moc se těším,ale zároveň bojím 😅
Neboj, bude to ok. Ale vím jak se cítíš, také jsem měla obavy. Jdeš k Doležalovi?
Ahojda,to jsem ja coko 😀 jsem u sept a ted se tu cpem zakuskama a kavickou 😉 moc dobry to je.
Jinak marhul ja jedu k nasim 27.7 a budu tam 3 tydny a pak budu v HK,tak snad se na to kafe sejdem a nebo muzem pak udelat vylet k leny16 do Pardubek co ty na to.Vezmem i septika 😀
A kde mame Janyska ja napisu asi SMS co je sni kdepak se flaka 😢 😉
Jojo jdu k Doležalovi...pak mají od pondělí 14dní dovolenou...
Jůůůůůůů Coko!!!!!!!!! ahojky téééééééééda zákuskama jo?? Já chci takyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak až se vrátíš od rodičů něco podnikeneme,ju??
Janysek se fláká někde na dovolené!!! A užívá si co to jde 😉
Leny já se teď v tom vůbec nevyznám...neměla jsem ms,šlo to ten měsíc bez ní...takže jsem taková nějaká zmatená 😅
Dneska jsem 23den od Etu /když nepočítám samozřejmě den Et/...předtím bylo OPU 26.6.,tak babo raď vážně se v tom nevyznám...kamarádka mi psala,že jsem určitě 5+něco...no nevím...já tomu vážně asi nerozumím 😅 😠
a nechces dnes prijed k septikovi pujdem odpolko na kavicku na zahradku,tak pojd s nama,at se doma nenudis
Coko-mě je strašný hic,tak raději nevylézám z baráku...dejchám jak sentinel...to neriskuji 😀
Až nebude taková pařák,tak vyrazíme!!! Už se na vás budu moooooooocinky těšit!!! A můžeme klíďo navštívit pupíka Vanescu a Leny 😀
LENY minule mě ještě neprohlížel...až teď to bude poprvé,proto se taaaaaaaak bojííííííííím
marhul,ale kdyz sednes na 25 autobus tak vystoupis pred barakem u sept a vedro ti nebude,tak koukej sednou a prijed ja taky chodim v teple venku i s holkama a sept 😀 😀
😀
Já dneska budu vyrábět dárek dědovi,v neděli má 86té narozeniny!!!!!!! Tak jsem nakoupila spoustu dobrůtek on má rád sladké a něco z toho chci udělat...
Taky mám rozdělané tři stromečky...takže budu asi lepit kuličky 😉 🙂
marhul,ale vanoce jeste nejsou 😀 😀 ja taky musim balit veci k nasim a mam porad cas,tak prijed a nedelej ☹
jinak zitra jdem nekam na disco ja sept a jeste nejaky holky,takze to bude ve velkym,tak to pak bude srazik v sobotu 😀
Jaké Vánoce ČOKO?? 😅
Jůůůůůůůůůůů diskoška-tak na tu bych šla taky...ale to bych vytřásla Bublinku....
Tam si to moooooooocinky užijte a moc nevyvádějte,ať jste na sobotu fit!!!
Jooooo taaaaaaak,mě to teď poslední dobou nějak nemyslí 😀
Jdu venčit pejsnana,snad se tam neuškvaříme 😀 pa pa a dobrou chuť k obídku!!!
Zdáááááááááár ženy 🙂 , já psala, že mám tento týden dovču a tak jsem noťas schovala, abych si odpočala i od něho..... a jukla jsem přes telefon abych dočetla, kdyby něco....
Já se vůbec nenudím, co jsem si naplánovala ani nestihnu, potřebovala bych asi ještě týden, pořád někde jezdím.
Bože čoko a sep na disco 😀 , se Vás budou ptát: "kulisy, jaké dítě si jdete vyzvednout?" 😀 😀 😀 😀
Marhul koukám tady straší jediná na všech frontách 🙂 🙂
No Janýsku, a co my v Spolubojovnicích? My Tě tam vyhlížíme s transparenty a Ty máš zatím prázdniny. 😀
Ahoj janysku,tak si jeste uzivej dovci a nelez na kona 😀 to vis ja a sept to bude zitra,jeste nevime kam pujdem,ale to se vymysli po ceste... 😉 ale musime jit domu brzo,at na sraz vypadame krasne a nemusime mit bryle slunecni 😎
AAAAA Janýs se ukázala 😉
To víš,někdo tu strašit musí....holky jdou strašit na disco zítra 😀
Jasně, jen Vám trošku více vržou kosti...., jo a pro jistotu schovejte občanky....
jéé holky, kdybych nebyla těhu tak jdu s vámi, ráda trsám a napiju se do nálady 🙂
janysku neboj my vse nechame doma 😀 leny16 ja nepiju a netancuju budu hlidat jen sept 😀

zítra jedeš do Arlety na to UTZ? Uvidíš jak to bude dojemné, až uvidíš srdíčko tepat 😉 Kolik by jsi měla ted být:? 6tt?