Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Ahoj holky já zítra přijedu na půl 3, tak na mě koukejte počkat.
Chci vás poznat 😉
Jsme doma a já straaaašlivě utahaná-ale příjemně 🙂 😉
Holky dííííky!!!
LENY-jojo fotečku máme,dr.nám ji i bez ptaní hnedka tiskl 😀
Jinak rodině jsme to už řekli,když bylo to srdíčko 😀 Všichni jsou nesmírně šťastní-a všichni to samozřejmě tušili 😅 😀 😀 😀 To určitě...
Tak se jdu s Bublinkou natáhnout....to vedro je šílené....
ahojky holčičky moje dlouho jsem tu nebyla ale strašně jsem se sem těšila konečně pokecat s někým jiným nežli s manžou co je nového 🙂
No jo to se těší jak si tam dají nějakou mňamku.... 😀 😀 😀 Jestli vůbec budou moct jíst 😉 🙂
neboj oni se z toho budou celé odpoledne vylízávat jen aby byly fit na srazík
A jak je tobě a miminku
No jo to jsem na ně teda zvědavá 😉 🙂
My se s Bublinkou máme mooooooooooc dobře...jsem teda z toho dneška unavená,tak brzo zalezu do pelechu 😉 🙂
to jsem říkala že já se toho nikdy nedočkám dak od zítřka začínám aspoň držet dietu aby jsem to co jsem při těch hormonech nabrala zase shodila dolu
ale já musím i teď jsem jako medenec a nic se mi nehce dělat i když teď co máme ty 2 týdny dovolené tak se snažím dělat pořád něco ale asi to nějak nepomáhá nevím jak asi budu muset omezít stravu a kila půjdou dolů aspoň 1 týdně
Jdu do spršky a zalezu do pelechu,dneska byl perný den-za to ale kráááááááááásnýýýýýýýý 😉 🙂
Všem krásnou dobrou noc...holky ať si užijou to trsání a hlavně-nekazí nám mládež 😀
Pa zítra 😉 🙂
to já jako 2 nabrala jsem skoro 7 děs a hrůza ,ale ty budeš tloustnout ještě ráda teď docla ti to závidím
Blazenko 7?? To buď ráda!!! Já za dvě stimulky+plus ještě hormony v pauze a mám nahoře 15kg!!!! Fakt masakr...taaaaaaaaak kráááááááásně akunrát jsem byla....ale teď budu přibírat ráda...však po porodu to shodím 😉 🙂
tak jo maminko dobrou noc a 🙂 😀 bublinko tobě taky a moc se nechrujte 😀 ať se obje vyspinkáte do růžova 😅
tak se tu holčičky mějte užijte si srazík já by jsem jela ale zítra mi mají přijed dopoledne 2 spolupracovnice a večer známí tak bude grilovačka tak mě to moc štve ale příště by jsem s váma šla tak si to tam užijte a moc se neopijte ať vám není zle tak pa páááá a dobrou noc
Krásnou sobotu!!!!!
Tak jakpak to s váma dneska vypadá?? Co ty naše trsačky?? Jsou fit???
Hlásím,že dnešní srazík byl super....všechny holčiny jsou kočky a pohodářky!!!!!!!!!!!!!!!!
Těším se na další srazík,kde nás určo bude ještě víc 😉 🙂

No neke, doufám, že já ji s sebou nepotáhnu 😅