Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
To jo, všechno mě teprve dochází, ale jsme teprve na začátku, tak doufám, že to bude všechno dobrý, aby se něco neposralo. Ale máme strašnou radost, že se to štěstí i na nás usmálo. 🙂
Však je fajn, že se to povedlo přirozeně a to je pak od začátku pořádně zakousnuté, ne jako po IVF, tak určo supr jako u Leny16
nedá mi to nereagovat po takovééééééééééééééééééééém krásném IP!!!!!!
LENY2- 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Zase pro nás snažilky další velká naděje, že zázraky se dějí. Však ses taky načekala vid???
Mám hroznou radost a jen co se vrátí manža ,tak mu to okamžitě řeknu a jde se na věc. 😅 😅 😅
janysku- asi budu muset taky začít žhavit drát panu zázračnému.Ještě jsem se k tomu nedostala.Ale tu Plzeň už mám rozjetou. 🙂
Čus Agi 🙂 , to je paráda viď, na mě tedy lečítel zatím nezapůsobil, ale co není může být později...
leny2- byla jsem v diabetologický poradně, kde nám po hodce odebírají krev celkem 2 krát a pak se čeká na výsledky 😝 proto tak dlouho, ale dnes to byl extrém 😠
Jo já si už jedu 5. pro výsledky, tak jsem napjatá.... Léčitel má nyní celý srpen dovču a od září bude jinde, už ne v Rožďalovicích...
Leny tak cukřík O.K......, však jsi jako proutek, jen trošku máš vyboulené bříško, ani nevím, kde máš Vanescu schovanou... 🙂
Jany- víš já si myslím, že v tom zas tak pan léčitel prsty nemá po tak krátké době. Myslím si ,že se jedna super spermijka prostě našla, nastala správná konstalace hvězd a bylo to. 😅 😅
přes to břicho kila nejdou vidět, mám nahoře 13, ale nějak to neřeším. Shodit se to pak dá 😉
já jsem prostě z toho naměko. Nezlobte se , že Vám se lezu. 😔 😔 😔
Vzpomínám si jak jsem byla u Leny a jak jsme o tom všem povídaly a povídaly a za pár měsíců je vše jinak. Kéž by už i na nás to štěstíčko vykouklo. 😔 😔
Agi to je jasný a nikdo nezjistíme, čím to bylo, mně se třeba rozjel po návštěvě u něho močák a měla jsem písek v moči.....a ta známá, co jsem si od ní vzala léky na 1. IVF, nemohla hrozně dlouho otěhotnět a po návštěvě u něho hned zapadla a to měli spermio prý hrozný a prý tři její známé také, tak mě to kolem tak hezký zní, že tomu věřím, i já jsem cítila brnění nohou a pak když jsem přijela dom, mi bolel celý podbříšek...
ale uvidíš, vše má asi svůj čas a důvod. Povede se, ale vím, chce to značnou dávku trpělivosti 😉
Leny, těch 13 bych tedy rozhodně neřekla, vždyť jsi pořád stejná, jen to bříško
tak asi Vanes váží 13 😀 😀 😀 prostě někde to uložený je 😠 jen to tak ted není vidět. Třeba zkončím na 20 😀 ale když už tak už, že??? 😀
leny16- 🙂
Jany-já těmhle věcem taky věřím,je fakt, že člověk se už pak chytá všeho co jde. Za týden jdu na tu hematologii,ale osobně si myslím, že tam nic nebude.
Mám ted i velkou radost z kámošky ,která se mnou ležela při mém prvním ETU v březnu 2008 a ted je těhotná po 2.IVF. Manžel začal brát vitamíny před odběrem a sp bylo naprosto úžasný.
Leny2 také se přidávám s velikou gratulací.Moooc ti to přeju a hlavně se opatruj. 🙂 🙂 🙂
Zázraky se opravdu dějí. 🙂 😉 🙂

Huhul dobrou noc 🙂