Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Ahoj holky,
jsem byla u kadeřnice, už jsem se na sebe nemohla dívat a aby se mě pan dr. nelekl. Už na mě jde lehce nervozita z odpoledne, ale jinak dobrý, čuránky mám nachystaný. 😵
A japak se má Čoko? Jak to vůbec má vymyšlený? Zůstane tady ještě na screening? Nebo už pojede domů?
Leny schovej mi ho, on mi předepsal jen 2x denně a dal 3 krabičky, já si včera vzala raději 3x a pokud by se zadařilo, tak bych jela na kontrolu pozdě a nestačilo by to.
leny2- šla jsi ted do změny? Večer tě budu vyhlížet at poreferuješ, moooc se těším. Určitě dostaneš krásné fotečky 🙂 🙂
jany- co dělají mimísci? Určitě jim je u mamči krásně a teploučko 😵 😵 😵
marhul, leny- moly byste nám sem dát nějaké nové fotečky bříška 😵
Holky, o kolik jste se tady vsadily na ten můj termín? 😀 😀 😀
Ted jsem si dala k obědu ptáčky s knedlíkem 😝 😝, docela mnamka 😝 😝
Ahoj Leny, no trochu jsem to změnila než minule a moc se jí to povedlo, pošlu pak nějaké foto. Bříško vyfocené nemám, ale mohla bych. Ani nevím o co jsme se vsadili, asi o nic, jen tak. Ptáčky bych si taky dala.
A jak se jinak cítíš, nic zvláštního? 😉
tak se těším na tvé fotečky 😀 Já se cítím leny furt stejně, nic se neděje 😠
Bříško si určitě vyfot, at máte památku jak jste rostli(y) 😵
Jdu se žuchnout k telce 😉
Tak jsme doma, dlouho jsme nečekali, byla před námi jenom jedna paní. Screening dopadl dobře, ale byly to nervy.
ahojky holčičky všechny vás zdravím.
Leny tak to ti gratuluju k úspěšnému screeningu 🙂
Janysku viď?? Ta LENY16 chce vidět asi 50tt 😀 No ale přelom so a ne Vaness už vykoukne 😀
Marhulko koukala jsem na tvůj domeček pro miminko už ti krásně poviristl že 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Blaži jojo vyskočilo bříšenko hezky a normální kaťata co jsem nosila už mi dělá problém mít zapnuté 😀
ten můj manžel to je děs šla jsem polejt kuře a on mi sem vleze tohle mu udělůat já tak se posere 😠
Koukám žemáš i nové fotečky ještě jsem je neviděla jsou moc pěkné a co ty jakpak ti je mamino
😀 😀 já ho raději vyslala na pivko 😀 😀 a nikdo mi sem neleze 😉
Od včera mě zase trochu pálí žáha... ale na chvilku to vždy přejde-tak se jdu rychle vždy něčeho najíst 😀 Jinak musím říct,že mi je fajn....těhulkování si užívám 😉 Pořád hladím bříško a na miminko už hodně mluvím,protože už slyší 😀

Ha Leny se hlásí stále pokupě, ahoj kočko. 😉