Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Janýsku, tak mrcha dorazila 😠 Tak ať tě moc netrápí a všechny neduhy vyžeň z těla.
Marhulinko, copak máte v plánu na víkend? My jdem zítra na oslavu narození miminka, tak si bouchnu rychlý špunty a pomuchlám se s mimuškem.
Blaži, ještě netestuješ, jsi dobrá, a věř,že tam bobánci jsou.
Mysicko, jak ty na tom jsi?
To ne, teď podruhé a asi ještě dvakrát a budu mít snad zase na dlouho pokoj. I když první těhotenství mě pěkně vysálo ze zubů.
tak to já jsem měla úplně nastejno sice moje těhu probýhalo jen 15 týdnů ale zuby děs a hrůza 😲 ☹ 😕 🙄 a nikdy jsem s nima problémi neměla
Byla jsem si na chvíli lehnout a poslouchat hudbu...už jsem zase tu...
Leny mi zítra ráno jedeme do Polska na nákupy....pak bude asi relax a v neděli nám přijede návštěva 😉
Leny a co pohyby už něco cítíš?? Ty jsi druhorodička,tak bys mohla už cítit mnohem dříve 😉 🙂
Ahoj Marhulinko, no někdy mě přijde, že něco malinko cítím, takové šimrání, to teprve přijde. A co ty?
Tak v Polsku dobře pořiďte. Já teď přes den už nechodím spát, ale zato večer v osm už usínám u televize. Zítra jdem na oslavu a tak to si asi po obědě dáchnu, to bych dlouho nevydržela večer.
Včera jsem si objednala na MMB těhu top a tuniku za pár korun, tak jsem zvědavá, v pondělí to asi přijde. Jinak dneska jsem měla premiéru v nových rifličkách a jsem moc spokojená, sedí nádherně a pohodlné měkoučké.
Leny já pořád nevím,jestli je to ono...popisovala jsem ten pocit mamče a ta říkala,že to je určo už mimčo...cítila jsem to tak už třikrát,naposledy jak jsem teď byla ležet...ale je to jen kraťoučký pocit,jako když se zevnitř o mě lehce něco otře 🙂 Jenže já si pořád říkám,že cítím střeva,tak nevím 😀
Jo těhu kalhoty to je věc...nikde nic nedře,je to strašně pohodlné já se v nich cítím báječně 😉 Jinak nevím,jestli mají nějakou značku...na nich nic není...Já je kupovala od paní na MMB 🙂
Ještě chvilku a potom už o sobě mimuška budou dávat vědět, zase budeme klidnější, když je aspoň ucítíme, viď?
Tak se opatrujte a hezký výlet zítra. Jdu si lehnout k telce pod deku, je mi nějaká zimička.
Papa taky jdu do spršky a pak budeme koukat nejspíš na nějakou pohádku....dneska byly trochu nervíky,tak se musím dát zase do pohody...
Opatrujte se a krásný víkendík 😉 🙂
Na výsle.testů si mám volat v pondělí 🙂
Ale byla jsem dneska u manžovi mamči...potřebovala oporu,protože se nechtěla sama rozhodnout,jestli nechat uspat pejska....takže jsem ji vzala k dr.aby slyšela jeho názor...no a tak dneska o půl čtvrté ho nechávali uspat...tak to víš,byl to člen rodiny...já sama jsem ho milovala a znala přes půlku jeho života,tak je to těžký ☹ 😠
Ale zase víme,že pro něj to bylo to nejlepší...už je pochovaný na chaloupce,kde to tak miloval i se svými nej věcmi....
Ahojda holky,tak se hlasim 😀
Mam tady brachu,mamku a maleho Kubu,tak v nedeli budu mit cas a tak pisnu,ted tu je velky blazinec,ale ja jsem rada,ze tu mam jeste nekoho ceskyho 😀
ale muzu vam rict,ze kdyz jsem byla u septika ve stredu odpolko,tak me bylo pak smutno,kdyz jsem sedla na autobus a jela domu pakovat a vedela jsem,ze uz ji neuvidim. ☹ ale snad v listopadu pojedem do CR,tak ji uvidim 😎 tak se tu zatim mej te a pa
Jo a prosim holky jak se nastavujou ty tydnu tehu jak mate v tom pase...porad te me dekuji
Zdravím Tě čoko do Německa 😉 Nahoře v nastavení si upravíš pas..., dáš tam datum poslední menstruace
Ahojda janysku,ja jsem to zkousela a nejde me to jsem asi velky talent na net a upravovani 😀 ale ono to ani neni tak dulezity 😎
jak se jinak mas?
To je móóć důležitý a nutně to tam u tebe potřebuji!!! Tam jak jsi dostala to jiné zahraničí, tak tam dopíšeš i začátek poslední ms, tak šup

Ahoj holky,
dneska jsem se dřív nedostala k PC, tak musím juknout co jste písaly. Jinak já u zubařky další tři zoubky opravené a budem pokračovat za týden, neplatila jsem nic, mám skvělou zubařku, nemít ji, tak jsem asi bez zubů.