icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

coko.joko
26. říj 2009

zapeceny brambory se zelim..jak se to dela to bych mohla skusit 😉 pisni recept...a rajska to mam taky rada....do IKEI tam maji hodne veci,ale ja bych nic tam nekoupila jen doplnky....my mame tady v Risi byt s IKEI a stoji vse za prd 😀 😀

marhulinka
autor
26. říj 2009

Já v Ikee kupuju jen doplňky-nádobí,svíčky,ručníky a tak 😉 🙂
Zapeč.brambory jako klasika...osmažím si na cibulce mleté masíčko...nějaké kořeníčko,a pak jen skládáš brambory,zelí,maso a tak dokola až zkončíš brambůrkama...zaleju vejcem a třeba smetanou a dám péci ....je to úžasná mňaminka 😀 😀

coko.joko
26. říj 2009

tak to dneska koupim a zitra udelam to muze bejt fakt moc dobry 😀 dekuji za recept 😵 ja myslela,ze tam jedes pro nabytek prckovi 😀

marhulinka
autor
26. říj 2009

Néé nábytek v pokojíčku nějaký máme...vše v borovici...skříň,stůl,postýlku a postele tu máme 😀 Ještě budu pak chtít nějakou komodu...jinak stejně postýlka zatím bude u nás v ložnici 😉

coko.joko
26. říj 2009

to semas pokojcek pro prcka...to ja nemam jeste a hlavne v tomhle byte se nikam nevejde a tak hucim do V.ze by to chtelo uz jit pryc do jineho vetsiho bytu 😀

marhulinka
autor
26. říj 2009

No to určo,pak prcek bude potřebovat pokojíček přeci 😀 Ještě by vás šmíroval,až budete chtít mít večer erotiku 😉

coko.joko
26. říj 2009

to uz nevim ted co je erotika 😀 😀 a jest si pockam.......jsem ted neco zkousela,tak to jdu dat do albicka

coko.joko
26. říj 2009

mrkni do alba docela dobry ne??????????????ß 😀

marhulinka
autor
26. říj 2009

Nojo erotika....není to nějaké sprosté slovo 😅 ?

marhulinka
autor
26. říj 2009

Eskimáček dobrý 😀 😉

blazenkaa
26. říj 2009

Krásné dopoledne holčičky maminky 🙂

blazenkaa
26. říj 2009

Marhulinko koukala jsem ti do albíčka ten stromeček je nádhernej jkpak to děláš

coko.joko
26. říj 2009

marhul to je asi sprosty slovo ja nevim 😝
ahojda blazenko.....jak je

coko.joko
26. říj 2009

marhul co to mas za strom s koulema 😀 a vedle svicku...se skorici....jak to delas???to bych nerekla,ze jsi tak sikovna 😅

marhulinka
autor
26. říj 2009

Taky jsem si dala do albíčka něco nového... 😉

blazenkaa
26. říj 2009

ahojky Cokoušku nic moc musím do práce a moc vám závidím že se můžete odpočívat doma doma

coko.joko
26. říj 2009

marhul jsem uz na to mrkla na ten strom,ale ptam se co to je a jak se to dela 😀
blazenko ja bych sla do prace hned mezi lidi 😵

blazenkaa
26. říj 2009

jo koukala jsem to je první na co koukám jestli tam máte nové miminebo něco jiného 🙂

marhulinka
autor
26. říj 2009

Blaži děkuji je to všechno z polystyr.kuliček,nalepeno a pak přiděláno na větvičku jako kmínek a dozdobeno 😉 Teď se chystám na věnečky 😉 🙂

Coko viď?? Já kolikrát pak taky koukám,co stvořím 😉 🙂 Mě to baví...ale musí mě to chytnout 😀

blazenkaa
26. říj 2009

cokoušku tak já by jsem si to hned viměnila

blazenkaa
26. říj 2009

tak ty věnečky koukej dát taky do albíčka .čím to lepíš a na co

coko.joko
26. říj 2009

teda a to si koupila ty malicky kuicky nebo jsi je tvarovala a barvila na cerveno 😀 to ja bych teda nemela nervicky na to...a vence to uz vubec ne......

marhulinka
autor
26. říj 2009

Stromeček je s polystyrénových kuliček,velká se musí nabarvit,ty malé už kupuju takové a pak se lepí...zbytek dozdobí 😀

Ještě tam mám nové miminko 😉 🙂 Jsou tam dny,kdy už bude prcek tady s náma 😀

coko.joko
26. říj 2009

blazenko vis jaka je nuda,kdyz nemas do ceho pichnout 😀 a sedis doma a nic nedelas...ale marhul se nenudi ta vymysli krasny veci na podzim 😉 asi zacnu taky neco vyrabet

blazenkaa
26. říj 2009

jo to jsem koukala to je úplně nahoře pod tím románem co prožitej .

Dneska jsem volala do A. tak jsem se objednala

blazenkaa
26. říj 2009

taky jsem přemíšlela že musím nějakou výzdobu udělat a né pořád dělat co jsem dělala teď celý víkend

blazenkaa
26. říj 2009

Cokoušku ty máš takykrásnou novinku v albíčku ty si taky teda vyhraješ 😝 😀 😀 😀

coko.joko
26. říj 2009

a blazenko kdy jdes do Arlety

coko.joko
26. říj 2009

maarhul to je cool 😀 😀 jak se tam toci to mimi 🙂
blazenko ja si vyhraju,ale musi me chytit ten spravny moment a to pak vydrzim u toho sedet a delat...a hlavne musim mit klidek 😉

blazenkaa
26. říj 2009

já jedu 23.11 ve 14.30 jenže to bude zase určo na hoďku 🙂

Strana