icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

leny2
5. lis 2009

Coko, no to si říkám pořád a tak už na to musím vlítnout.

leny2
5. lis 2009

Hezky se mi s vámi povídá, ale musím jít zatopit, tak za chvíli zase mrknu.

coko.joko
5. lis 2009

jo to me se tu taky hezky povida s vama a utika me cas a ja se aspon nenudim....ale mam tu tolik pradla na zehleni a vubec e me nechce nic delat..... 😀

janysek70
5. lis 2009

Čoko, objednala jsem v úterý a měla by přijít za 2-4 dny. V noci mi jedna spolubojovnice psala do IP své dobré zkušenosti s ním a dnes ráno porodila 🙂

coko.joko
5. lis 2009

Wau to je uplne super janysku,vdyt jsem ti taky rikala,ze V.ma kamarada a nemohli mit mimi a ona brala tohle a pak se ji narodila dvojcatka 😉 tak treba je tohle to prave co potrebujes a ono te to vycisti a pomuze to 😉

marhulinka
autor
5. lis 2009

Krásné dopolko 😉 🙂

marhulinka
autor
5. lis 2009

Tééééda já ti dám Janysku vorvaň gaučový 😀 Náhodou jsem celou noc nespala,jsem myslela,že se udusím...máím rýmičku a prcek kope už o sto šest...on tam snad normálně tancuje kankán nebo co!!!!! Usnula jsem až tak v půl páté a vstávala zase o půl sedmé,pak jsme frčeli k dokymu a do lékárny pro čajíček šípkový!!! Vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tak jakýpak vorvaň gaučový...to víš,musím to pak naspat přes den....

marhulinka
autor
5. lis 2009

No tak jste do peří asi zalezly zase vy ne?? 😀 😀

janysek70
5. lis 2009

Ahóóój 🙂 . Se nediv, že nespíš v noci, když chrápeš za bílého dne. Jsi byla u obvoďáka kvůli chřipce?

marhulinka
autor
5. lis 2009

No nééé já šla včera spinkat večer a prostě to nešlo,bych se udusila 😀 Jak teď už dýchám rychleji,tak to nestíhám při té rýmě....tak jsem byla v poloze sedmo...to teda neusnu ani náhodou....a usnula jsem až k ránu.... 😝
Jojo byla jsem u dokyho,jestli nemám bacílka...naštěstí jsem čistá...je to jen viróza...bleeeeeeeeeee horší je,že člověk nic nemůže a tak to pak to léčení trvá dýl....

marhulinka
autor
5. lis 2009

Janysku a jak máš objedn.ten přípravek,to je v jaké formě??
Tady u nás v HK je dokonce centrum,kde střeva čistí...moc si to chválí...mé dvě známé na to chodily,taky jim to moc pomohlo...já už se na to taky chtěla objednávat...

janysek70
5. lis 2009

Tablety proti parazitům+vláknina+čaj......., poreferuji, co to se mnou udělá

coko.joko
5. lis 2009

janysku ja myslim,ze jen same dobre veci.... 😀 jsem zkoukla Ulici a muzu jit pracovat..... 😉 jsem rekla,ze jedu do HK a uz se hlasi kamaradky....tak to asi nebudu vubec spat,abych je vsechny stihla 😀

janysek70
5. lis 2009

Sep máš na příjmu? Nebyla tu, jak jí je?

coko.joko
5. lis 2009

jasne se septikem jsem na prijmu 😉 rikala,ze musi uklidit,kdyz prijede tak vzacna navsteva jako ja 😀 prdlous jeden....uz ji je lepe a tak jsem hrozne rada.....ze to zvladla....

janysek70
5. lis 2009

Tak ji pozdravuj 🙂
Dobré pořízení dnes u dokyho. Se tlemím při představě, jak se ti tam dr. hrabe, mluví na tebe a ty mu nerozumíš a jen se culíš a koukáš na V., aby překládal a tlumočil 😀

coko.joko
5. lis 2009

janysku to uz rozumim to je porad dokola.....mimi meri tolik......vazi tolik....pustime ted srdicko.....tak to rozumim....ale kdyz se pusti do debaty,tak jsem v prdeli...a tapu....ale on je super a tak se bavime i rukamaa nohama....hlavne,ze se porad bavi s V. o hokeji...... 😀 😀 takze my tam jdem ve 16hod a vyhazime z ordinace po hodine.......staci to jo...... 😀
jassne septika pozdtavovat budu od janyska.......

janysek70
5. lis 2009

😀 Ležíš na koze, nohy do praku..... a domlouváš se rukama, nohama...., zajímavé 😀 😀

coko.joko
5. lis 2009

no tam je veselo......V.tam rad chodi........ 😀 😀 ne kdyz lezim na koze,tak ani nemuknu a jen koukam a rikam,ze bych uz sla dolu...... 😉 a ja umim trochu nemecky neboj.....nejsem zas tak blba...... 😀 😀

janysek70
5. lis 2009

Ja, gut, ich liebe dich......, ještě něco??? Já pár slov, ale jen ústně, nevím, jak se píšou a jinak taky metoda ruce, nohy. To víš, ruštna je ruština 🙂

coko.joko
5. lis 2009

teda ty valis 😉 a presne ruce a nohy to jisti........jo rustina to nam jde dobre co???uz jsem par sms napsala 😀 ale ted vubec nevim komu jsem je posilala 😉

janysek70
5. lis 2009

Mně 😀

coko.joko
5. lis 2009

no jo tobe.......ta moje hlava derava 😀 😀 to byl jeste cas v hospudce u pivecka a uz to slo samo 😀 😀

coko.joko
5. lis 2009

Tak mam uvareno,tak se napapkam a pak si odpocnu a potom smer koupelna udelat peknou a hura k dokymu 😀 tak vecer napisu co a jak........ 😉

coko.joko
5. lis 2009

TEda vy to flakate devcatka 😀

janysek70
5. lis 2009

No a co bych si tady jako měla sama mlet???

coko.joko
5. lis 2009

janysku semnou muzes mlet do nekonecna 😀 jsem porad koukala a nikdo nikde 😉

janysek70
5. lis 2009

Já tu občas nakukuju a čekám, mají nám za chvíli přijet něco vyměnit u netu.
Teď jdu zapnout pračku

coko.joko
5. lis 2009

jo to ja uz mam vyzehleno a na tyden mam klidek 😀 to me moc neba.......jinak ja taky nakouknu a pak jdu....tak at to dobre vymeni....

janysek70
5. lis 2009

Žehlení bléééé, se tady pořád koukám s odporem na to žehlící prkno v pokojíčku

Strana