Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Tak to jsi šikulka 😉 🙂 Tak to chci fotečky!!!! 🙂
Já právě lepím Herkulesem,protože už v tom mám takovou zručnost,že mi to jde rychleji...takže jsem třeba za odpolko udělala několik stromečků 😉 🙂
ještě to nemám dodělané mám jenom stromeček a kmínek a zbytek ještě musím dodělat pak si půjčím foťák poněvač si teprve budeme kupovat kvánocům a potom ti to ukážu a ohodnotíč mi to 😅
Jsem na aukru hlídala jednu aukci na žehličku na vlasy, už jsem to skoro měla v kapse a pak mě někdo přehodil, tak jsem naštvaná 😠
já vám tak závidím já na tom aulkru se nikdy snad nenaučím nakupovat na jaké stránce to hledáte
Blaži určo to bude super,jakou děláš barvičku?? Já teď dělám kamarádce z malých tmavě zelených 😉
Kmínek je podle mě jedno jaký je...taky jsem z vrby dělala 😉 🙂
Holky, jdu si ohřát papáníčko a zalehnout k telce, mějte se krásně, ráno tu nebudu, jedu ke kadeřnici, ale pak hned mrknu jak dorazím. 🙂
Leny dobrou chuť a krásný večer....jůůůů já chci taky ke kadeřnici...ale půjdu až v prosinci 😉
ahoj Marhulinko,já vím musím počkat zkusím to ve středu....tak snad tam ty dvě // budou 🙂
Marhulko já mám všechno z 6mm jeden ze světle zelené a druhej z oranžové a červené taky to nevypadá špatně
Blaži ony jsou hezké všechny barvičky,viď??
Flagi no jasně vydrž a budou 😉 🙂
Na aukru je to hodně nevyzpytatelný. Musíš přihodit maximum
kolik za to chceš dát. Také už mám pár věcí vydražených
a pár prodaných.
tak dobrou chuť Leny já se tu ještě chvilku zdržíém a potom pomažu do práce a ráno budu pěkně dadat až do odpoledne tak si to užij u kadeřnice určitě budeš krásná maminka 🙂
Dobrou noc
Bolí mě záda jinak je to v pohodě.
Největší nápor je snad za náma.
Pošlete mi někdo prosím odkaz na ty kuličky.

jsem se s tím lepila tou tavnou pistolí a docela to šlo ani jsem si nepopálila prsty