Já teď dojídám obídek,dorazí manža a půjdeme na prochajdu...tak se opatrujte 🙂 😉 A večer juknu na fotečky =-)
ahoj - coko - jasně černovlasá, krátké vlasy, ležela jsem po levé straně od tebe - to u mě se dr. málem ztratili bobíšci z katetru - pamatuješ? - pro ostatní - při transferu se dr. uvolnil nějak katetr a všichni jsme trnuli, zda se embrijka nevylila kamsi do pochvy - grrr - naštěstí v embr. laboratoři to zkontrolovali a přendali do nového tentokrát už neporušeného katetru. Prý se to dr. ještě nikdy nestalo - no a já musím být první že???
Nevíš, zda někdo z ostatních na pokoji je ještě těhu? Já zprávičky nemám, protože od transferu jsem u Dol. nebyla, test jsem si dělala doma a pak jsem jen výsledek volala sestře. Ta jestli chci objednat - ale proč, když vůbec netuším, zda nějaké "příště" bude, zbytečně se v tom rýpat s mi nechtělo.
U nás je teplo, ale zataženo, takže bude určo pršet. Tak sedíme s Tes doma a ona mě ukecala 😞 a čumákuje na jim jam na tv. To je výchova - chjo. 🙂
Nevíš, zda někdo z ostatních na pokoji je ještě těhu? Já zprávičky nemám, protože od transferu jsem u Dol. nebyla, test jsem si dělala doma a pak jsem jen výsledek volala sestře. Ta jestli chci objednat - ale proč, když vůbec netuším, zda nějaké "příště" bude, zbytečně se v tom rýpat s mi nechtělo.
U nás je teplo, ale zataženo, takže bude určo pršet. Tak sedíme s Tes doma a ona mě ukecala 😞 a čumákuje na jim jam na tv. To je výchova - chjo. 🙂
tak jsem se vydadala a je me docela dobre 😉
kde mame janyska 😞
krtek-tak mam dobreho pamatovaka 😃 jsem hrozne rada,ze ses ozvala 😉 a budes s nama na MK.no myslim,ze to dopadlo ty pani jak lezela u dveri,blondynka sla prvni na KET,protoze jsem ji videla kdyz jsem tam byla ja na testu,tak ona tam byla taky a setra ji rikala,ze je dobre,ze ji to dopadlo,ale ona si nepamatovala me,tak jsem se nechtela hlasit.....coz se divim,protoze ja mam ksichtik docela na pamatovaka dobrej 😃 😃
marhul na postu,to si zase utracela vid............... 😃
kde mame janyska 😞
krtek-tak mam dobreho pamatovaka 😃 jsem hrozne rada,ze ses ozvala 😉 a budes s nama na MK.no myslim,ze to dopadlo ty pani jak lezela u dveri,blondynka sla prvni na KET,protoze jsem ji videla kdyz jsem tam byla ja na testu,tak ona tam byla taky a setra ji rikala,ze je dobre,ze ji to dopadlo,ale ona si nepamatovala me,tak jsem se nechtela hlasit.....coz se divim,protoze ja mam ksichtik docela na pamatovaka dobrej 😃 😃
marhul na postu,to si zase utracela vid............... 😃
neboj ja ti to dam v unoru az se sejdem,jestli to teda dopadne......jsem porad rikala janysek utros...a sept cokolady a holkam kacenku do vody a uplne me to vypadlo.....do toho V.porad neco meldoval co jeste vzit a ja ho nechala v byte lezet....... 😃 jo to znam V.me taky porad neco predcita a ja vzdy delam,ze ho posloucham 😃
Začni psát odpověď...

Odešli
marhul-koukala jsem jaky mas fotecky zase 😉 krasny pupicek....... 😃