Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Je pravda, že ty jeho kontroly jsou strašně rychlý. Dr. Doležal to dělá poctivěji.
Tak já místo relaxu vařila 😀 Taky jsem byla venku s pejsanem a teď se jdu nadlábnout polívčičkou...odpolko pak budeme mít řízečky a brambůrky 🙂
No je pravda,že poradna u dr.F. a u dr.D. se liší o hoooooodně....dr.D.je pečlivější bych řekla...ten mě i měřil a prohmatával bříško,kontrolovat spodek vnitř.utz...a pak miminko přes bříško...a to dost dlouho 🙂
Ale jinak dr.F.je vyhlášený jako výborný dr.... 😉 🙂 Znám plno chvály na něho...u mě byl taky jinak super,jen to bylo straaašlivě rychlí 🙂
Tak jsem dala do albůmku Kubíčkův kočár...jen ho nafotím rozdělaný u rodičů až příští týden 😉
a nerikam ze Dr. je spatny jen k nemu nemam duveru a tu ja k lekari potrbuji mit 😉
Septim to je jasný...to je strašlivě důležitý...já taky posledně byla ráda,že jsem šla k dr.D 😉 🙂
ja jsem na tohle strasna musim mu verit na sto procent jinak se pak vsim trapim 😉
Dneska se mi nechce nějak nic dělat, tak sedím u PC. Dostala jsem chuť na něco sladkého, tak jsem si udělala banán s čokoládou a šlehačkou. 😉
Leny jen odpočívej a relaxuj,když se ti nic nechce!!! To znamená,že prcek nechce,abys něco dělala...hmmm no posíláš mu pěknou mňaminku 😉
Jj, už jsme si i stihli s Beníkem hodit šlofíčka, ale je mi zima, chtělo by to zatopit, ale se mi nechce pro třísky ven
Mně se tu něčeho dožaduje, ale neřekne, co chce..., furt mi tahá za kalhoty, asi chce na klín
Jo a dnešní čárka je ještě tmavší než ta úterní a je i výraznější než kontrolní. Se už picnu 😀

To by bylo super, kdyby se nám vrátila paní doktorka.