Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Jojo čišťounká a voňavounká 😀 😀
Teď budu tady čekat na manžu a od osmi dneska chci koukat na ČT2 na tu zázračnou planetu...pak si ještě asi něco pustíme 🙂
Ahojda,
vsem krasnou sobotu a hlavne janyskovi,at pekne odpociva a necha se rozmazlovat Michalem 😉
mysko,tady teda jeste nechumeli 😅
tak to me snih nevadi vubec mam rada moc zimu,lepsi nez leto 😉
janysku tak jsem dnes udelala ten bejlis a je to sladky jako cune 😀 ale myslim si,ze kdyby tam byl karamelovy pudink a nebo jiny nez vanilkovy,tak je to lepsi...takhle me to pripada spis jako vajecny konak 😉 ale je to taky moc dobre.......
tak to taky nemam rada,kdyz se to moc klouze 😉 uz mam uvareno a jdu si dadnout jsem nejak unavena.....tak paaaa
Ahoj holky,
u nás dnes padaly první vločky, ale jen tak trošku, tak je to zatím dobrý, žádné kalamity. Byli jsme dopolko koupit dáreček pro mě, dostanu zlaté náušničky od manžílka. 😉
Jsem měla strach, že si žádné nevyberu, měla jsem nějakou představu, jak by měly vypadat a dopadlo to dobře, padly mi hned do oka a bylo nakoupeno.
Já peču na zítřejší oslavu.
Dozvěděla jsem se že musím odpracovat 180 dní,
abych si mohla vybrat délku mateřský tak zvažuju.
Asi to budeme zkoušet a když se povede tak se uvidí 😉
My jsme se dneska stavili i na obýdku, takže jsem jen vyprala prádlo a prdím na práci dneska.

Jééé to jsem taky viděla na nějakých receptech...jen já nemám vykrajovátko houbičky ☹
Já už jsem vykoupaná a namazaná...to je pohoda 🙂