•
15. pro 2009Leny užij si dnešní pokoukáníčko 🙂
0
Coko teď budu čekat na manžu,za chvíli dorazí a přiveze fusak na kočárek 😉 Teda jestli měli k naší barvičce...no a pak půjdu dadat 😃
Tak už jsem zpátky, tak pokoukáníčko ve 4D nebylo, prcek byl otočený a kolem hlavičky měl málo plodové vody, tak jsme nic neviděli, tak nám natočili jen ultrazvuk ve 2D - černobílý a pár foteček na flashku, ale i tak jsme se kochali, počítali jsme prstíčky na nohou a na rukou, bylo to i tak krásný.
Coko tak já si myslela,jak se dostanu do peřin a nějak mě to přešlo...tak snad půjdu dřív večer 😃
Taky teď stahuju filmíky,abychom měli večer na co koukat 😉 Jen ještě vždycky vědět,co vlastně stáhnout x-)
Leny to je právě to blbý,že člověk neví,jak to zrovna bude...proto jsme si to my rozmysleli a nešli na něj...protože pořád slyším,že mimčo vůbec nebylo vidět,jen málokomu to vyjde hezky...my si počkáme na prcka naživo,však tu bude už za pár 🙂
Taky teď stahuju filmíky,abychom měli večer na co koukat 😉 Jen ještě vždycky vědět,co vlastně stáhnout x-)
Leny to je právě to blbý,že člověk neví,jak to zrovna bude...proto jsme si to my rozmysleli a nešli na něj...protože pořád slyším,že mimčo vůbec nebylo vidět,jen málokomu to vyjde hezky...my si počkáme na prcka naživo,však tu bude už za pár 🙂
marhul a kde ztahujes ty filmecky ja nevim kde posli me prosim nejaky odkaz......me to posila bracha a kamoska pres ten skyp a trva to hrozne dlouho...... 😞
ja jsem se teda vyspala a ted jsem cila jako rybka 😃
a ty nejdes na 3D UTZ?........no ja mam jit na velky UTZ toho 29.12 pry to je povinne a tak uvidime co nas tam ceka....jeste ze to plati vse pojistovna...jinak to je palka jako prase...... 😎
taky jsem se ptala na tu cukrovku tady....a tak prjdes k nim oni ti vezmou krev ty vypijes cukr je to pry hrozne sladky a za pul hodky znova a jdes dom to je vse......tak jsem rada,ze to je tak rychle....
ja jsem se teda vyspala a ted jsem cila jako rybka 😃
a ty nejdes na 3D UTZ?........no ja mam jit na velky UTZ toho 29.12 pry to je povinne a tak uvidime co nas tam ceka....jeste ze to plati vse pojistovna...jinak to je palka jako prase...... 😎
taky jsem se ptala na tu cukrovku tady....a tak prjdes k nim oni ti vezmou krev ty vypijes cukr je to pry hrozne sladky a za pul hodky znova a jdes dom to je vse......tak jsem rada,ze to je tak rychle....
Coko já mám placené stahování přes jednu int.adresku...pošlu ti odkaz a jukni na to...je to výhodné a super 😉
Jo a filmy se stahují celkem rychle 🙂 Tak jdu poslat do IP...
Mě taky čeká velký ultra ve 30tt...to půjdu asi nějak po Novém roce...snad do té doby ještě bude poradna 😉
Jo a filmy se stahují celkem rychle 🙂 Tak jdu poslat do IP...
Mě taky čeká velký ultra ve 30tt...to půjdu asi nějak po Novém roce...snad do té doby ještě bude poradna 😉
Tak já před chvílí ze spršky vylezla,umyla jsem si vlásky a je mi teď krásně teplíčko..byla mi nějaká zimička...
Já se na véču ještě chystám...ale nevím co to bude...k filmíku si dáme Polemo....mňam...ale předtím ještě do sebe něco naláduju 😃
Já se na véču ještě chystám...ale nevím co to bude...k filmíku si dáme Polemo....mňam...ale předtím ještě do sebe něco naláduju 😃
Začni psát odpověď...

Odešli