Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Ahojda holky,
tak mame po vanocich 😉 snad kazdy nasel pod stromeckem co chtel a nebo co si pral.....pro me byl nejvetsi darek,to,ze jsem mohla bejt s Vratou cely den sama a nikdo nevolal,teda s kluku,ze neco potrebuje a tak byla krasna pohoda......jinak nejaky ten darek jsem dostala a i od prcka....tak jsem byla hodne prekvapena 😕 no mam doma zlaticka.....tak uzivej te navstev a jeste par dni pohudu,protoze za chvilku to zkonci a zase bude blazinec....... 😀 😀 😀
Ahojky všem při vánočním svátku...užívejte si společné chvíle s rodinou,s přáteli...kochejte se dárečky a hlavně mějte jen samou pohodičku 😉 🙂
Že jsme všechny byly hodné je jasné 😉 A ty nejcennější dárečky nosíme pod srdíčky...a k některým se chystají po Novém roce,takže už se to blíží 😉 🙂
Ahoj holky,
co je nového? Jak vám je, jak se léčíte? U nás lehnul na štědrý den manža, mě od včera pobolívá v krku, ale jinak se držím.
Ahojky všem...asi se všechny kocháte dárečky... 😉 🙂
Leny tak to brzičko vyžeňte bacílky...ať na Nový rok jste zdravoučký 😉
Tak za ty dny,co jsem jen problindila to teď doháním a dopřáváme si s prckem samé hamu papu 😀
Tak to je dobře, že už jsi zdravá, teď to doženeš. Já doufám, že odolám bacilům, čajíčkuju, odpočívám.
ahojda,musim vas taky pozdravit.....koukam marhu,ze uz je ti lepe,tak super a ty leny se koukej z toho dostat at jsi zdrava na novej rok......
Leny odpočívej,čajíčkuj a vitamínkuj 😉 Určo se bacílky vyhnou...nebo jen tak lehce otřou a utečou 😉
Cokousku ahojky...ty tu snad sedíš pořád,ne? 😀
ja neeeeeee..........mam stesti,ze kdyz se jdu podivat tak tu jste vy......ja za to nemuzu 😀 😀 kecam vid......jsem vedle na diskuzi a tak jsem videla,ze se tu hla Arletka,tak mrkam......
Nojo někdo to tu táhnout musí....ostatní na to koukám dlabaj....copak Janysek a Mysicka?
tak to nevim to vis janysek je tehu a uz sem moc nechodi a uziva si pohodu doma.......ani nerekla jak probehl darek u rodicu co na to rikali.....a myska,ta odpociva,kdyz nemusi do prace a sept ta ma prace hafo.....takze jedinej tahou jsem ja.....................................protoze jsem porad sama a tak mam spousty casu,ale nebavi me to kdyz tu jsem sama.......
No právě jsem chtěla od Janys vypovědět,jak to probíhalo 😉 Snad nás holka vyslyší a dá vědět 🙂
A ostatní se přidají určo brzo taky....jinak ty ty ty 😠 😉
Já kdybych byla sama,taky tu vysedávám,protože taky co jiného,viď? 😀
Teď tu taky jsem,protože kluci mi tu usnuli...a přemýšlím,co si pustím...
no ja jsem ted porad sama a tak jsem rada,ze si tady pokecam..... 😀 😀 dneska teda s nasima,az me bolelo brisko jak jsem se smala 😀 😀 tak si neco pust krasnyho......
tak me dej nejaky typ na filmecek si taky ztahnu zitra at mam na co koukat......ja uz nemam zadny napad...bracha me dal odkaz kde stahovat a plati to on 😉 tak ztahuju....
Trosecnik to mame na DVD a ten druhy to neznam...takse mrknu jestli ho tam maji....
Néé taky jsem byla hodná...dostala jsem sadu šperků od Swarovskiho...velké srdíčko na krk a k tomu náušničky a ještě menší srdíčko zelené 😉 Jen jsem to musela hledat 😠 😠 manža to rozvěsil na náš obr strom....já myslela,že už to vzdám 😝
Jinak něco na sebe-zajímavé,že je to vše těhu 😅 Kojící noční košilky...ty se budou hodit 😉 a jednu košili na normální nošení,z té mám velikou radost...tam se toho ještě vejde 😀
To víš,jemu toho Ježuchové nadělili...je do žeber nikdo nekope,tak je prý hodňoučký 😀 😀
koukam,ze tvuj manzel je hravy 😀 😀 to je dobre aspon ti to dalo trochu zabrat nez si to nasla 😀
No to hravý je a někdy až moc 😠 😠 já lezla i po čtyřech!! A pak už mi musel napovídat přihořívá,protože můj pohled asi byl jednoznačný 😠 😠 😀 😀
Sranda byla s pejsanem....ten hnedka očmuchával dárky a ty svoje si poznal 😀 Tak pořád chodil s kostičkou v pusince a vrtěl prdelkou a pořád nám to ukazoval,že něco má a nám to teda rozhodně nepučí 😀

Dodatečně Všem přeji pěkné vánoce,klidné prožití svátků.
A Janýskovi moc gratulací k srdíčku.Je to super. 😉