Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
ja jsme taky snidala v 11hod,takze ted si trochu maknu a pak si neco udelam a nebo teda objednam jeste uvidim....a mysko neco malo musis dat do zaludku....i kdyz ja kdybych nebyla tehule,tak taky nejim 😀 😀 😀
nazdarek ja dam obidek taky dele nemam nejak hlad, odpolko se chystam do mesta na kavicku uz se tesim doma mi fakt hrabe 😉
sept ty pord chodis na kavicky se mas....ja jdu zitra s kamoskou tak se tesim taky...v pul desaty mame srazik.....tak si to moc uzij....
vsichni ne ja uklizim....a prisla jsem na tokove veci,ze hned leti smer kos 😀 😀 😀 musim to tady trochu vylepsit...
Kobylky kdej jste kdo já se tu nudím a chce se mi s někým popovídat a nikdo nikde
😉 mysko,tak ja uz mam uklizeno teda jen obyvak jsem vyhazela vse nepotrebne teda aspon myslim,ze nepotrebne a ted jeste vytrit a je to....ten film se me stahl jen pulka,tak ho budu muset jeste jednou,ale seka se me nejak PC,tak to zase bude den....... 😉 😉
holky ja musim,kdyz me zitra prijede ten muj...a kdybych to delala pri nem,tak by se man vse hodilo,takhle to vyhodim a je to.... 😀 😀 takze proto uklizim....
to mas pravdu mysko je to snazsi a hlavne rychle a ja to delam i kdyz tridim veci,co nam uz jsou male a nebo oprane....proste musim u toho bejt sama a pak to lita.......mysko to bylo na me jak zmensit fotku.... 😀 😀 no ja vim jeto nekde v PC ten program,ale ja uz zase nevim kde....dlouho jsem stim nedelala a tak jsem to uz nejak zapomela 😀 😀
aha dokonce....to je vubec nejaky lehky.... 😀 jsem ted nasla ve spajzu margotku a pralinky rumove,tak se tu cpu sladkym.....mam nejaky chute.....
Kliknu pravým tlačítkem a dám upravit.
Otevře se mi nové okno, nahoře dám
obrázek - atributy a ty dvě čísla co tam jsou zmenším třeba o 10%.
Když to nestačí tak o víc.
jo ja to zkusim dekuji,ale na me to mluvi anglicky,takze musim asi vzit slovnik 😀 😀 😀
jo papkam,ale nesmim moc,at nejsem tlusta jako prasatko 😀
Tak jinak klikneš pravým a druhý řádek
pak 4 z leva a 4 řádek.
Snad to máš stejně srovnané jako já, jinak se dostaneš jinam. 🙂
no ja to tu delam a zkousim jak diva a jde to..... 😉 to vis ja pc to nejde.......
jo prave ja mam ty sklony k tloutnuti......... 😀 😀 😀
no ja kdybych necvicila tak jsem jako kulicka,takze porad cvicim a hlavne se i ten clovek citi lepe 😀 kdyz neco dela pro to svoje zdravi.....a kde je ta blazenka......

Já nic, jíst se nemusí, alespoň zhubnu.