Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Tak to pak chápu proč jsme se nepotkali.
Tak to až budu chtít něco na mimi tak
zajedu do Jíčína a za Janýskem. 🙂
Jo jsem více méně rozhodnutá, navíc, když jsem chodila na transfery, tak mi šéf sám říkal, že by byl rád, kdybych šla na neschopenku (vyčůránek, aby za mě nemusel platit) a že bych dál dělala a on mi to dával bokem. Ale to záleží, na jaké spolupráci se dohodneme, já rozhodně odmítnu služební cesty....
zdrarec me asi dneska poprve chytil zlucnik po kave asi ji budu muset omezit 😠 leny to jesuper ze uz je tam pani doktorka uz se na ni tesim jedu tam 21.1 na velky ultrazvuk 😉 janysku ja uz zacala taky pomalu nakupovat po nedeli prijde kocarak, jsme nemohla odolat za tu cenu 😉 dnes jsem objednala autosedacku aby na nej pasovala dala jsem ji do alba, taky jsem objednala deku fusak a to je zatim vse 😀 vsude maji tolik hezkych veci 😀 coko ten kocik kde jsem objednavala meli uz jen ten muj cherry barvu a pro tebe by meli modry rikala pani kdyby jsi chtela 😉
Už jsem dnes Sep koukala, že ti něco přibylo v albu. Co koštoval kočár a k tomu ta autosedačka?
Ahoj Sep, jsi to nevydržela a začala nakupovat?
Kočárek je fakt úžasný.
Janýsku vydrž až přijede Čoko a pojedem do Kuklen. 😉 😀
normalne kocar + k tomu hluboka korba 12 000,- coz je uplne super normalne sem koukala ze stoji kolem 21000,- taky meli nejakou akci kocar byl za lepsi cenu a hluboka korba zdarma tak jsem byla rada 😉 autosedacku jsem sehnala ve vyprodeji z 5 500,- za 2 500,- tak jsem taky byla rada. Myslela jsem ze to bude drazsi, tatka taky rad ze usetril tak spokojenost vsude 😉 ja bych mohla nakupovat snad porad 😀
Septim, máš krásný kočárek a za dobrou cenu, i ta sedačka. Já jsem taky ráda, že už je paní doktorka zpátky, moc jí to slušelo a byla strašně příjemná, já jsem k ní nikdy nechodila, tak jsem jí moc neznala.
Já jedu na ultrazvuk 28.1. To jsem zvědavá, jestli mi se tam někdy s někým potkáme, zatím se stále míjíme.
Už jste všichni asi prchli, my jsme psali úkoly s mladým, dnes přinesl druhou poznámku a zvláštní úkol za vyrušování, tak bude mít vojnu chvíli. 😠

Myšičko, já byla v Jičíně, tady je Tesco mnohem menší než-li v HK, ale těch dětských věcí tu mají vždy hafo.
Leny, asi jo, uvidím, co zítra řekne doky, jak to vypadá...