icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

leny2
8. led 2010

Za chvíli jedu pro mladýho do školy, doufám, že zase nebude nějaká poznámka.

coko.joko
8. led 2010

leny,mladej ma poznamky.... 😉 tak to jeste jde.....

septim
8. led 2010

Jenom jsem se chtěl zeptat kde udělali soudruzi z NDR chybu ? 🙂 Měl to být přece chlapeček 🙂 No bóže,tak to nebude Leny,ale Lena 😀 😀 😀 !!! Já mám takovou radost ,že dnes ani nebudu pracovat 😀 holčička holčička

,

coko.joko
8. led 2010

Michale......to fakt nevim kde udelali soudruzi z NDR chybu,asi jim selhal ultrazvuk......... 😀 ale koukam,ze mas opravdu velkou radost 😀 ale ta se ti hned zmeni po 1.2 az ti povim,ze to je ten Lenny......... 😵 a do prace nechod udelej si taky volno nekdy......

septim
8. led 2010

neboj coko ma dnes volno ale ne na dlouho jdu s vlasama ve 14.00 tak bude hlidat holky 😀 ho humor prejde neboj 😀

coko.joko
8. led 2010

ty si jdes udelat krasnou hlavicku 😉 teda a na jakou barvu...... 😉 no ja myslim,ze Michal pujde ven s holkama na prochazku a potom si snima bude hrat 😀 😀 ja jsem ted dodelala obed a pockam na Vratu,dame dlabanec a pak musim jit na nakup......a odpolko sebou asi bouchnu na gauc a budu cucet na telku 😀

janysek70
8. led 2010

Čau 🙂
Čoko, včera byla v telce na Public komentátorka a jmenovala se Lenny a měla to tam i napsané, tak nemusíte nic měnit!!! 🙂

coko.joko
8. led 2010

ahoj janysku,jeste ty do me 😀 😀 staci,ze do me jde michal od sept.... 😀 😀 😀

janysek70
8. led 2010

Tak až přijede můj michal, tak řeknu, ať Ti taky něco písne 😀 ...., ale on je plachý asi jako Vráťa 😀

coko.joko
8. led 2010

no to je fakt Michal jako Michal....ale ten od sept teda plachy neni 😀 😀 to vidis jak do me jde.... 😀 😀 ale ja za to nemuzu,ze maji jen holky a on proste chce kluka......... 😀 😀 co Michale?????

janysek70
8. led 2010

Já myslím, že plachý je, já když tam byla, tak přišel domů, zklopil zrak, pozdravil dobrý den a šel papkat 🙂

coko.joko
8. led 2010

Tak to se divim....protoze na me je drzej uz od prvni chvile... 😀 😀 a plachy me teda vubec nepripada..... 😀 ba naopak.......

coko.joko
8. led 2010

janysku nemas dneska bejt u dr.pro ridicak a fotecku prcka 😉

janysek70
8. led 2010

ŘP už mám, jsem jela ráno a už jsem doma 😉
Odedneška jsem v PN, jsem 9+4, udělali mi odběry, 30.6. mám nástup na MD, 1.TP 9.8 a 2.TP 11.8., ale mám počítat s císařem, takže to bude asi dříve.... Utz mi dělal, ukazoval mi zase blikající srdíčko a myslela jsem, že automaticky vytiskne fotku a on si vytiskl jen tabulku, tak jsem nic neříkala, ale domluvili jsme na 22. 1. ten screening a tak bez fotky se nehnu 😉

coko.joko
8. led 2010

tak super....a ani by si nam nerekla jak si dopadla 😉 no ja mam taky termin na 16.5 uz me to posunul.....a to je krasny kdyz ti pusti srdicko nam ho vcera taky poustel.... 😵 ale priste ti musi dat fotecku,at vidime toho prcka uz....a cisar to ti rekl,takhle na rovinu

janysek70
8. led 2010

Jo, já s ním počítám od začátku, když už jsem měla 2x řízlé celé břicho a Lukáš byl taky na císaře....
Příště určo foto bude, mně to ani nějak nevadí, páč jsem to tam viděla a jak doky řekl, že vše odpovídá, tak jsem si oddychla....

coko.joko
8. led 2010

to verim ja si taky vzdy oddychnu,kdyz vim,ze je vse v poradku........akorad me vcera rekla setra,ze toho 1.2 jdu na test ty cukrovky ve 14 hod....a kdyz jsem se ptala,jestli muzu jist pred tim,tak rekla,ze jo uplne normalne,akorad nemam jist cokoladu a sladky.......jinak uplne v pohode.......a marhul a leny2 ty preci nic nesmeli jist......tak jsem trochu zmatena........ 😀

janysek70
8. led 2010

To víš v říši je vše jinak, tak ví, co ti říká. 🙂

coko.joko
8. led 2010

no jak tak koukam,tak tady je opravdu vse jinak.......... 😀 😀

janysek70
8. led 2010

Teda venku to vypadá!! Jak jsem seděla v čekárně, tak hlásili, že chumelí po celé ČR krom Královéhradeckého kraje, ale že se to blíží a když jsem odcházela, tak už chumelilo, rychle jsem vlítla na nákup, na poštu, k Michalovi a rychle domů...... a sype jako blázen a pěkně funí a to má sypat intenzivně celý víkend a ještě i v pondělí a teď jsem četla na netu, že to nemá být nic pěkného a dost varují.... Já chci už jaro!!!!! 🙂

leny16
8. led 2010

jany-gratuluji k řidičáku 😉 Jak se vůbec cítíš? Je ti dobře?
coko- taky jsme nesměly jíst, příště půjdu na ten test k vám 😀

janysek70
8. led 2010

Jo u vás je toho hodně jinak, dokonce i slepí doktoři, co si pletou poštěváčka nebo pupeční šňůru s pindíkem 😅 . Ale já Ti toho kluka přeji a třeba tam opravdu je, vydrž 😵

coko.joko
8. led 2010

no prave janysku,tak doufam,ze to vse v unoru pak roztaje a ja budu v klidu moct jet.....protoze v tomhle bych se bala .........tady nechumeli uz,ale je tam zima a uz by snad nemelo vse jde k vam...
ahoj leny16.....tak jo ja te tu objednam priste na cukrovku 😀 ale tady se plati.......

leny16
8. led 2010

ty si tam platíš za všechno?

leny2
8. led 2010

Zdravím Janýska, super zprávičky od dokyho, děláš dobře, že ti napsal PN. 🙂

janysek70
8. led 2010

Čoko, to je ještě času do února..., stačí jeden teplejší den a vše odtaje.

Leny, ahoj, děkuji, hned jsem zase klidnější 🙂 . Od soboty jsem už neblindila, teď se mi ulevilo, že jsem to rozsekla s tou PN, ještě to musím říci šéfovi, psal, že dnes v kanclu nebude, tak jsem se tam jen otočila pro poštu...

leny16
8. led 2010

jany- tebe tipuju na holku 😉 😉

leny2
8. led 2010

Ahoj Leny, je vidět, že Vanesska je hodný mimčo, jsi tu mezi námi čím dál častěji, to je dobře.

janysek70
8. led 2010

Leny, Térezku jo? 🙂 🙂 Já jsem jí dala pracovní název, tak uvidíme 🙂

leny16
8. led 2010

však bud doma a užívej
si to 😉 však je to asi poslední dítě 😉

Strana