icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

septim
14. led 2010

ja teda vystrkuji pokazde vse dela vnejsi i vnitrni tak nevim 😒 tak a bude to terezka 1 a terezka 2

marhulinka
autor
14. led 2010

Janysku dej na vnitřní pocit...my máme šestý smysl 😀
Doufám,že ses do toho lehátka nešla rvát!!! Ať si ho mimísek taky užije 😀 😀

COko bodejď by nekoukal,když ti skrz kalhotky lezlo háro 😀 😀

janysek70
14. led 2010

Já mám taky pokaždý vnitřní UTZ.
Slibuji, že až bude fotka z utz, založím album a budu tam věci vkládat, teď to zatím kupím do skříně....

marhulinka
autor
14. led 2010

Nejvíc bych koukala já,kdybych měla Terezku 😀 😀

marhulinka
autor
14. led 2010

Joooo Janysek kupí...to už skříň praská,co?? 😅

septim
14. led 2010

ja mela mit male´ho Davidka a vykoukla na sale mala Misa to byl sok 😀

marhulinka
autor
14. led 2010

Sept nech toho!!! 😲

coko.joko
14. led 2010

holky to me taky dela oboje,ale tohle byl UTZ 4D.....takze jsem se tam nemusela slikat cela..... 😀
marhul ja haro nemam zasadne cele davam dolu 😀 😀

janysek70
14. led 2010

😀 😀 😀 😀 Prej háro skrz kalhotky 😀

septim
14. led 2010

Opravdu Marhul celoudobu rikali kluk a to rikali tri doktori co na me koukali i v emocnici a byla to holcicka ale je to 8 let ted uz se snad nepletou 😉 ja snad mela pokazde vnitrni pocit ze je to kluk a pokazde prd 😀 😀 😀 uvidime na popate 😀 😀

janysek70
14. led 2010

Sept, ty jsi odvaha 🙂 , tobě ani nikdo nemůže věřit, že máš tolik dětí, taková nudlička 🙂

coko.joko
14. led 2010

sept,ale ty muzes mit jen holky a ne kluky,takze Davidka nech pro nekoho jineho..... 😀 😀

coko.joko
14. led 2010

to je prd.....kamoska z HK......cekala mimi pred 6 lety a do 4 mesice ji rikali je tam kluk a krasne velky a ona uz koupeny veci a objednany kocarek a pak sla na UTZ a najednou tam byli 2 ty kluci......takze stat se muze vse...a to dalsi kamoska taky holka,holka a kdyz na sale porodila,tak ji rikaji je vy mate krasneho kluka a sok jako prase a ona doma vse ruzove 😀 😀

septim
14. led 2010

hele toho kluka tam jednou vidim ti rikam 😉 jo nudlicka Janysku ted je ze me poradnej macek 😀

janysek70
14. led 2010

Čoko, ty by jsi si to měla v pase taky upravit, že nevíte, co čekáte 😉
To bude v únoru zase štěbetění u stolu, nejvíc bude slyšet čoko, protože teď nebude po flámu a tak se nezastaví 😅

coko.joko
14. led 2010

jasne sept.....ale az tak u 10 ditete 😀 a to uz Michal neda 😀 😀.......a prd macek krasna mamka jsi s briskem.... 😀

septim
14. led 2010

loucim se vezou kocarek 😀

coko.joko
14. led 2010

janysku,vis,ze jsem placha a stydliva holka,takze budu jen sedet a koukat a poslouchat vas...protoze sept nas stejne nepusti ke slovu,ta mele vic nez ja 😀 😀 a po flamu to jsem byla naposledy to leto a pak ten srazik..fuj to je uz dlouho a jeste pred vama 😀 😀
sept tak si to uzij a moc ho neosahej.....

coko.joko
14. led 2010

tak ja mam uvareno a ted mam otevreny okno a je tam krasne.....sviti slunicko a je to prijemny 😀 😀

janysek70
14. led 2010

Já se přemlouvám, abych šla pomalu zlikvidovat vánoce a co si udělám dobrého nevím, krom ovoce, zeleniny a sýrů mi nic nechutná

coko.joko
14. led 2010

janysku to me taky nechutnalo jeste tak 3 tydny,ale pak uz bude dobre ver...ja jsem nemohla ani vodu....tak si udelej treba nejakou dusenou zeleninku na masle to je taky dobry.....to muzu......no vcera me mamka rikala,ze jeste maji strom a je pry porad pekny a tak se snim loucit nechce,tak jsem si delala prdelky,at ho nechaji do unora,ze se u neho vyfotim 😀 😀 a budu machrovat,jaky jsem mela krasny strom........

janysek70
14. led 2010

Dušenou zeleninu nemá Janýsek lád 😝 , já jen syrovou, max květák na mozeček
My ho máme taky stále pěkný a je mi ho líto, ale ráda bych už vítala jaro a tak se musím rozloučit s vánoci 🙂

coko.joko
14. led 2010

janysku to zase nemam rada ja kvetak.... 😀
tak ho dej ven na zahradu 😉 a tam muze bejt pekne v tom snehu....to bude taky pekny ne...... 😉 a doma si udelaj uz jaro....
dneska jdu odpolko nakupovat,tak jsem zvedava jestli poridime....

marhulinka
autor
14. led 2010

Sept no to doufám,to by ta naše holčina měla teda něco navíc 😀 😀 A neměla by nic růžového 😀

😀 😀 😀 To je fakt,teď to na srazíku bude štěbetání od Coko 😀 😀 sice na wc odbíhat bude asi taky,ale nebude tak zelená 😀 😀 😀

Já byla venku s pejsanem,ale v těch sračkách se bořit to je o hubu!!! 😠 😠 😠 no a u baráku mi pejsan skočil celý do závěje a strašně si tam lebedil a olizoval...byl obalený jak huhulák....a kdo myslíte,že ho musel tahat ven!!
Teď taky vařím,tak musím odbíhat,pak si pustím filmeček a musím sebrat další prádýlko-už je suché...no to bude dneska večer žehleníčko 😀 😀 A už peru další...teď barevné 🙂

To je jedno,že to nemá Janýsek lád...ale prcek by si to třeba dal!!!! Nebuď hladová!!!

Já už čekám na to jaro 🙂

coko.joko
14. led 2010

marhul ja byla zelena 😀 to snad ne....zato muze stejne sept..to rikam porad,kdyby me nevzala do toho klubu,tak jsem v poho 😀 😀 😀
a vubec sept prestan uz zkoumat a pojd nam rict jaky je 😉

marhulinka
autor
14. led 2010

No ještě že to máš na koho svést,viď?? 😉 😉
Sept se buďto ještě kochá,nebo už krmí a pak vyráží na to kafíčko 😀

coko.joko
14. led 2010

marhul,tak ja myslim,ze krmi i kocha 😀 😀
co varis dobreho dej me typ ja uz nevim co porad varit....... 😵

marhulinka
autor