icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

coko.joko
21. led 2010

Ahojda,
teda marhul koukam jako blazen...uz uvareno a relaxujes....to ja uz za chvilku mam taky hotovo a pak budu odpocivat... 😵 😵

marhulinka
autor
21. led 2010

Nojo když vy všichni vyspáváte a já už mám hotovo 😀
Tak ale taky budeš mít hotovo a můžeš odpočívat 😉

coko.joko
21. led 2010

marhul ja dnes od 7 hod vzhuru 😀 ale nechtelo se me nejak nic delat,tak jsem se najedla a pak jsem cucela na telku a zacla az kolem 9hod.neco delat...a jeste musim delat super cinost,ktera me vubec nebavi...a to je zehleni 😀 😀 😀

marhulinka
autor
21. led 2010

😀 😀 😀 jééééé žehleníčko si užij 😀 😀 😀 😀

coko.joko
21. led 2010

😀 no prave 😀 ho vzdy odkladam,ale uz toho mam hodne,tak musim do toho jit,ale me se takkkk nechce...to budu radsi delat jine prace...... 😀 😀 😀 skoda,ze to nebavi Vratu 😵

marhulinka
autor
21. led 2010

K obídku dobrou chuť...já už jdu na něj 🙂

marhulinka
autor
21. led 2010

Tak už obídkuju...pak se asi natáhnu ke knížce 🙂

coko.joko
21. led 2010

tak dobrou marhul 😉 ja cekam na Vratu,ted se hrabu na netu.......

marhulinka
autor
21. led 2010

V čempak se hrabeš 😀

coko.joko
21. led 2010

ale marhul....porad hledam ten spravny kocarek 😀 a nejak nevim uz jaky by byl dobry.....ten co se me libi,tak me kazdy rika,ze je malicky a v zime do toho nedam prcka,tak hledam jiny 😵 😵

septim
21. led 2010

zdar tak jsem doma ultrazvuk dopadl na jednicku prdolka je ok meri kolem 22cm a vazi kolem 350g. doktorka vse kontrolovala a mala e zdrava jako rybka 😉 dokonce pujda asi domluvit ze me odrodi Dr Hodik coz bych byla rada a tatka rikal ze by sel i k porodu tak jsem zvedava 😀

coko.joko
21. led 2010

zdar sept,tak super dobra zpravicka...jestli mas fotecku,tak i dej do albicka,at vidime taky jak roste....
nekecej tatka k porodu teda to je zmena..... 😀 😀 ja jsme taky zvedava jestli ten muj pujde k porodu 😵

septim
21. led 2010

no pujde jen kdyz odrodi Hodik doktor rikala ze v tom problem nebude pry si s nim ale uzijeme, a mam se pripravit ze se me nebude moc venovat ale spise tatkovi takze budou kecat 😀 tak proto Michal obratil 😉 jo dam je do alba zkusim za chvilku 😀

coko.joko
21. led 2010

sept to mas dobry ty budes rodit a Michal si tam bude kecat s dr..... 😀 to je jak u nas ja lezim nohy do praku a dr.si povida s Vratou o hokeji a me je trapne 😀 😀 no jasne,az budes mit cas,tak je dej do alba 😵

coko.joko
21. led 2010

a kde je Adelka?

septim
21. led 2010

Uz jsem to tam dala vse nemuzes na me tak spechat musela jsem dat fotku do dobreho formatu 😀

coko.joko
21. led 2010

jeee ty jsou uz velky....a prcek taky roste, jsem i poznala kde co ma 😉 a vecicky no to je jasny jsou krasny 😵 a kde ses ty???

septim
21. led 2010

ja se tam nevejdu 😀 😀

coko.joko
21. led 2010

ty kecko 😉 😉 😉 to ti tak verim.......

leny2
21. led 2010

Ahoj holky,
tak jsem se kochala mimčem u kámošky, strašně hodný miminko, takový bych si přála, už se moc těším na toho našeho prcka. Dala mi ještě pár rad co koupit pro mimi a mám půjčenou nádhernou čepičku s flaušovým kabátkem pro mimčo. Tak mi to dopoledne hezky uteklo.

Septim, to je super, že je mimuško v pořádku a taťka že půjde k porodu. Ten můj půjde určitě, nikdy neříkal že by nešel, tak jsem ráda.

Coko, čas srazíku si vymyslete, abyste stihli jet s Janýskem se mrknout na kočárky, já se podřídím.

leny2
21. led 2010

Kdepak máme Janýska, včera se tu taky neobjevila.

uhlicek
21. led 2010

Ahojda hodila jsem do albumu 2 nove fotecky,Kubikovi je uz 14dni,vcera jsme byli u dr.,tak uz jsme za porodni vahou a vyrostl 2cm,v jidle se nesidi a brzy me asi sni 🙂 .
Sept to je skvely,ze prdolka je v poradku a dr.Hodik u porodu taky dobry 🙂 .
Ten muj nestihl porod ani u jednoho a nasi znami si delaji srandu,ze nebyl pritomen na zacatku pri poceti a ani na konci pri porodu.

leny2
21. led 2010

Ahoj Uhlicku,
moc to tam klukům sluší, to je dobře že tak hezky Kubíček roste. 😵

janysek70
21. led 2010

Ahojky prdlavky, konečně jsem se dohrabala z práce 😒 , nějak nestíhám.

Uhlíčku, ta společná fotečka nádherná, jak se malý na "velkého" bráchu třepe 😉

janysek70
21. led 2010

Koukám, že jsem o nic nepřišla, tady se buď vaří nebo žehlí.......

coko.joko
21. led 2010

Uhlicku,krasny fotecky a kubicek vypada moc spokojeny 😉
janys je tu,to snad ne,ale neprisla jsi o moc mas pravdu..marhul vari a zehli porad 😀 😀 😀

septim
21. led 2010

coko dala jsem do alba jeste jeden kocarek mrkni se 😉

leny2
21. led 2010

Zdravím Janýska, ty stále pracuješ? A jak se cítíš? Už ti není blivno?

leny2
21. led 2010

Já jsem se teď na chvíli natáhla, ale copak mě ten prcek nechá zchrupnout? Ani náhodou, kope a kope. 🙂

mysicka.hk
21. led 2010

Hojte ženy tak mám uvařeno, upečeno a jsem tu. 🙂

Strana