icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

marhulinka
autor
2. únor 2010

Krásné ránko...

Tak dneska od půl páté vzhůru a čilá jako rybička 😀 To je teda příprava...jsme se zase mazlinkovali přes bříško 🙂 😉
Už mám hotové jídlo,byla jsem v pekárně pro čerstvé houstičky a koláčky...a dneska už nemusím vůůůůbec nic dělat...to bude parádička 🙂 😉

Leny16-já vím,dr.mi taky říkal,že ta žáha pak ustoupí,ikdyž mě snad až po porodu...mám to od prvního měsíce a teď poslední měsíc snad v kuse...nejhorší je poloha ležmo...to mi jde všechno nahoru 😝 Ale pro mimi člověk něco vydrží 😀 Nojo mamča si dala lattéčko a tiramisu 😉

leny2
2. únor 2010

Ahoj holky,
Marhulinko, ty jsi ranní ptáčátko. To je hezký, jak ti mlaskalo v bříšku. Ten náš prcek měl včera šťukačku, tak manža poslouchal a litoval ho.

Já dnes nemusím vařit, včera jsem udělala jablkový knedlíčky, tak mám i na dnešek. 🙂

leny2
2. únor 2010

Janýsku, tak uvidíš jestli to bude ta Terezka. 😉

leny2
2. únor 2010

Nikdo nikde, tak jdu něco dělat, zase juknu.

coko.joko
2. únor 2010

Ahojda,
jsem ted vylezla jsem nemohla nejak se probrat....malej po vcerejsku celou noc spal a tak jsem byla rada 😉
marhul ja tu zahu mam i pres den a to nemusim lezet a kolikrat fakt hnus,ale patri to k tomu si to vzdy krasne okecam 😀 😀 😀
leny ja taky nevarim jsem sama,ten muj odjel a vrati se rano,tak vymyslim co delat...dam nejaky nudle a pak mozna do mesta na kukandu postylek.....a mozna neco koupim na prcka 😀 😀

coko.joko
2. únor 2010

Tak kde je kdo................HALO!!!!!!!Si tu budu psat sama se sebou to vam teda dekuji 😀 😀 😀 😀 vcera jsem zkoumala Vratuv nos a prcka nos a musim vam rict,ze i ten nos ma po nem,takze po me nemam nic.... 😀 😀

marhulinka
autor
2. únor 2010

Leny to mlaskání je legrační...manža se mi směje 😀 ,protože to je vážně nahlas...

Jinak já koukala na filmeček a zase jsem si hezky pobulela 😀

Coko já soptím jako Soptík...už vážně se to nedá...je to nonstop ☹ a jde mi to i nahoru...takže to těhu si vážně užívám 😀
Tak prcek bude mít třeba tvoje očička 😉 nebo pusinku,úsměv,gesta...však uvidíš 🙂 😉

leny2
2. únor 2010

Coko, jsem koukala na nosánky tvých kluků, počkej až se vyklube malej, to teprve uvidíš po kom co má. 🙂

leny2
2. únor 2010

Jsme se hezky sešli Marhulinko. 🙂

leny2
2. únor 2010

Já jsem teď vyžehlila asi 30 plín a tak si musím odpočinout chvíli.

leny2
2. únor 2010

Odpoledne se vrhnu na to šití, mám tam nějaké opravy a pak se dám do kapsáře.

coko.joko
2. únor 2010

marhul ja to mam taky nonstop,tak chci vyzkouset ten Maloxan jestli pomuze,protoze pres den a v noci proste porad piju mleko a uz me leze i usima 😀 😀
leny to je podoba se musim tomu smat.....na po me bude mit asi dlouhy prsty u nohy 😀 😀 😀

marhulinka
autor
2. únor 2010

Leny jen odpočívej,já jsem ráda,že to mám všechno hotové,připravené,člověk je hnedka klidnější viď??
Teď hezky do porodu jen odpočívat 😉 🙂

Coko to začneme brzo bučet 😀 Mě už snad nepomáhá ani to mlíko...no ještě to nějaký čas musím vydržet...nejhorší je,že jak si lehnu,tak mi to jde všechno nahoru,já z toho už ublinkávám 😝 😝 Sice jsem si dala víc pod hlavu,ale nejsem na to zvyklá...já spím pomalu jako na prkně 😀

marhulinka
autor
2. únor 2010

Taky jsem zvědavá,jak bude naše miminečko vypadat 😉 🙂

coko.joko
2. únor 2010

marhul,me taky nepomaha to mleko jen tak 5 minut a jedu zase v paleni 😀 😀 😀 fakt mazec.....porad si rikam,ze to bude dobry,ale zatim neni a jeste asi jen tak nebude.....a prisla jsem na to,ze kdyz piju dzus,tak je to jeste horsi,tak ted piju jen vodu

marhulinka
autor
2. únor 2010

Jo džusy a čaje to je mooooor...mě to pálí už i po vodě....tenhle měsíc je to prostě nejhorší....pořád čekám,kdy to přestane,snad každým týdnem 😀
Kdyby to mělo být podle té pranostiky: že když těhotnou pálí žáha,že bude miminko vlasaté-tak naše mimčo by muselo mít dredy až po kolena 😀 😀 😀

coko.joko
2. únor 2010

marhul,ale podivej jaky jsi ty tt a kolik ja..no jestli to bude trvat az do konce tehu,tak se pos....no to nase uz ma dredy 😀 😀 😀

marhulinka
autor
2. únor 2010

Coko no a někdo ani za celou dobu neví,co to pálení žáhy je 😠 😠 Já to mám od první chvíle,ještě jsem ani nevěděla,že těhu jsem 😠 😠 Ale tak něco vydržíme...jsme přece pořádný ženský!!! A ty naše vlasatce pak pořádně vykrákáme 😀

marhulinka
autor
2. únor 2010

Já přemýšlím,co bych mohla dělat ☹

coko.joko
2. únor 2010

marhul taky se nudim jako prase,nevim co delat..venku zaclo funet a tak nevim mam jit ven a nebo ne....musim si jeste neco prelozit a vubec se me nechce do toho....
dneska sel od brachy malej Kuba k zapisu,tak jsem zvedava co tam predvedl...cekam az me pisnou na skyp.... 😵 😵

coko.joko
2. únor 2010

A taky se koukam na FCB a zjistila jsem kolik lidi znam 😀 😀 😀

leny2
2. únor 2010

Marhulinko, nic nedělej, ale ono to pak neutíká, co?

leny2
2. únor 2010

Jsem teď kecala s tchýní.

leny2
2. únor 2010

Mě žáha trápí jen občas, tak to docela jde.

leny2
2. únor 2010

A tady furt chumelí.

leny2
2. únor 2010

Jdu něco sníst. 🙂

marhulinka
autor
2. únor 2010

Tak já to mám vyřešené...venku cárat nemůžu,ani by se mi do toho nechtělo...je to hnus,se v tom nedá ani chodit 😠

Leny ono mi to utíká docela i tak...čtu nebo koukám na filmy....ale já bych spíš něco dělala 😀 Jen už není nějak co 😀 😀 Já si už i půjčila Kubíčkovýho hracího králíčka a pouštěla si ukolébavku 😀 😀

marhulinka
autor
2. únor 2010

No taky by můj žaludek si něco dal...ale nemám s tou žáhou vůbec chuť...vždyť si na tom ani nepochutnám!!! Vrrrrrrrrrrr

marhulinka
autor
2. únor 2010

Musím zase počkat až trochu ustane a nadlábnout se 🙂 😉

Aaaaaaaa ňuchla přišel,tak se jdeme mazlinkovat 🙂

coko.joko
2. únor 2010

marhul,to ja muzu taky lezet na gauci a koukat na filmecky,ale me ti pak boli ty zada,takze ja se vetsinu casu valim na balonu a nebo jsem u PC a neco prorad delam......
no ja si jdu dat taky polevku a pak si ohreju ty nudle....a kdyz se to venku trochu umoudri,tak pujde do mesta na ty postylky mrknout jak se pohybujou a srovnam to s Cr....

Strana