Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Copak všechny děláte? Já jsem upekla kuřecí stehýnka s rýží a bublaninu s borůvkama a jdu sednout k šicímu stroji. 🙂
Leny teda ty jsi sikula,ja jse mse ted vratila z mesta a mam hlad,takze soukam polevku a budu delat brambory,karbose a salatek.....a odpolko jdu ven 😵
Ahoj těhulky 🙂
Čoko já ti tak to počasí závidím, tady má od
zítřka mrznout a ve čtvrtek a pátek má napadnout 10cm sněhu.
Teď to krásně pomalu taje a zas to zmrzne, fuj ☹
mysko neboj za chvilku to poco je u vas,protoze 17.2 tam jedu ja,tak ho vezmu sebou 😵 😵 😵
To se chceš podobat těm co bydlí nad tebou?
Jen aby se ti nenarodil malý černoušek 😀
to vubec ne jen,abych byla opalena,protoze tohle slunicko zase az tak neopaluje 😀
prisel me Vrata,tak jdem papat.....
Ahojky přeji všem hezký víkendík...
Coko ty provokuješ!!!!! Tady má zase mrznout...už mě to seránkuje o sto šest,dneska se to všechno klouže jak když je všechno jen jeden velký led...Už chci taky jaro...běda,jak ho nepřivezeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leny tak co šiješ,šiješ??
Byli jsme na krátké procházce, aspoň vyvětrat a teď se mi už nechce nějak nic dělat.
Mysicko, stále ještě něco jen opravuju a manža chce ušít nějaké závěsy do dílny, tak to udělám nejdřív a pak se pustím v klidu do kapsáře, neboj foto bude. 😉
To jsme ještě nezažili...my tam přišli a nikde nikdo,pak jen přišla sestřička,doktorka a šlo se na věc...
Včera jsem nakoupila zase nějaké plíny a chtěla jsem koupit teploměr, ale ten co chci neměli, tak až příští týden ho snad dostanou.
My včera dostali zase nějaké věcičky,tak jsem se tím taky dneska prohrabovala a kochala 🙂 A manža dneska dovezl vaničku...tak máme modrou s kačenkou 😀
Taky mám modrou vaničku. Ještě mi zbývá vyprat potah na košík, ale ten nechávám až naposledy, aby se na to ještě neprášilo.

ahojda,
tak me rano probudilo slunicko a tak jsem vstala,ted jsem dosnidala a jdu se strojit a pujdu ven,protoze to uplne laka si sdnout nekde v parku a slunit se...Uz je tu proste jaro.JUPIIIIII....takze se mej te a ja mrknu odpolko 😵