Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
leny16 ja to mam podchyceny mam na to krem a kdyz se namazu,tak ji mam jen malo. 😀 to jsou ty co maji svetlou kuzi
janysku co tady taky mas delat odpolko,kdyz je krasne,tak sebou flaknes na deku do parku a je pohoda,okolo jezdi lode a huci Ryn a je to jak u more 😀 😀
leny2 jo to je skoda,ze si to dostala,ale ted muzes jit na ten ketik........ 😉 stejne s janyskem....
Ahoj vsechny vas zdravim tak dnes v 13h jdem na vec,jedno embryjko neprezilo,takze mi budou zavadet jen jedno,pry je pekny,tak doufam,ze se mu bude u me libit 😅,jeste 2 mame v zaloze,tak drzte palecky,pak se ozvu
Coko, ty máš teda veget, to není jak to moje neustálé chvátání někam, zařizování, práce, školka, doma, strašně mi to utíká.
Uhlicku, pak nám nezapoměň podat podrobné info z Arlety. Už se těšíme. Jede manžel s tebou?
Tak ženy dnes jsem 1. DC a 4.5. v 15 hod v CAR 🙂 😉 na kontrolní UTZ 😉
Uhlíčku hodně štěstí se sněhuláčkem 😉
V pronatalu obědnávají na 11.DC? Já mám v protokolu, že se mám objednat 12.-14. DC.
Prosím pošlete mi někdo meilika na Arletku...nebo rovnou na dr.,chci se ujistit,že ta žádost byla poslaná a nebudu muset pak kdyžtak čekat a šupky dupky na píchanou 😉 🙂
Hm, ale jak jsem se objednala, tak už mám najednou zase malu dušičku a už se bojím 😒
janysku teda ty jsi rychla uz jsi i objednana, 😉
marhul ma pauzu a tak nakukuje 😀
Janys neboj-jsme tu s tebou!!! Teď nás tu bude tolik v očekávání,že se ani nestihneme podporovat!!
marhul ja tu jsem taky vzdy sama,tak si nestezuj 😀 😀
janysku neboj jak rika marhul ted nas tu bude v kvetnu a doufam,ze to budou jen same krasne zpravicky a uz ne ty spatny 🙂
Mě to tu už nebavííííííííííííííííííííííííí.................................
nemůžu to zabalit.....jsem do večera.........bleeeeeeeeeeeeeeee
Ale je tu alespoň sranda.....zase naše obvyklé téma.....
tak ja jdu ven,marhul ma debatu v praci a janysek lita nevim kde,tak se tu mej te 😉
Janysku :- 😀 😀 to víš,všichni mě tu kazí....jsou tu všechno starší a já chuděrka to musím poslouchat až se červenám 😵
COKO paaaaaaa a nespal se|!!!
neeeeeeeeeee jaaaaaaaaaa sůůůůůůůůůůůůůůů slušnééééééééé děvčeeeeeeeeeeeeeeeee přeeeeeciiiiiii
No Doležal by měl zvážit, kolik ti těch embryí zavede..., jestli budou všechny děti po tobě..... 😀

Já vím, lepší počítat s tím, že to člověk dostane a radši mít překvapení než zklamání 😒