Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Jé, tady se to rozjelo, já jsem tu vypalovala nějaké filmy na DVD, tak jsem se do toho zabrala.
ted jsem to chtela rict,ze leny taky mlzi co ma v brisku a vi to,proto nam nechce nic ukazat 😀 😀
jinak sept a Michala na zadech jo?to by dopadlo teda,ale uz vidim jak sept jde a ma vsechny na sobe 😀 😀
Však jsem dala do albumu fotky věciček co jsem koupila, tak jste na to asi nekoukali, jinak by vám to bylo jasný. 😵
leny ja vim a porad si za tim stojim,co mas v brisku a jsem zveda jestli to vyhraju nebo ne 😵
Je to kluk jupiiiii vyhrala jsem to.....to je super dalsi kluk,takze uz to jsou 3 kluci a jedna holcicka a ted jeste janysek co ma v brisku..... 😉
Jé, tak paní léčitelka neměla brýle 🙂
Tak tedy dobrá, Uhlíček to načala, pak Marhul, Leny, Čoko a Sep rozjede ty holčičky, jasný!!!!? 🙂
leny jen fot,at te vidime 😎
janysku,ty budes mit holcicku ta by k tobe prdela 😵
sept,to vis Michal umi jen holky,tak proste se s tim uz musi smirit 😀 ze u vas budou jen holcicky...
tak to je hezke janysku 🙂 alspon se o ty moje holky kluci jednou postaraj a ja to budu mit bez prace 😉 dobre se vdaji a hotovo 😉
Fuj to mi byla zima, ještě jsem nešla zatopit a jak jsem vyvalila pupek nahatej, tak to je teda brrr.
To máš ale 4x věno, 4x svatba 😀 , 4x auto, 4x dům, dovolená v Jugoslávii.......

tak vidis janysku ja rikam porad vidim kam chci a co chci 😀
marhul uz zase zaleha do polohy lezmo a vydrzi tam pul hodiny 😵
sept,ty muses rodit i doma,si dr.odskoci jen na chvilku pryc...... 😀