icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

marhulinka
autor
16. únor 2010

Jdu se zase jen nahlásit,jsem normálně spala asi čtyři hodiny a probudila se s blitíčkem...fakt úúúúúžo,mě z toho už asi šibne....jsem jak přejetá parním válcem,se jen modlím,aby to na mě nevlezlo,co má manža ☹ A zvracet s tímhle pupínem je vážně zážitek,chudák prcek,ten asi koukal,co se to děje 😀
Takže je asi něco ve vzduchu,koukám,že máte taky žaludky v pohybu 😀

leny2
16. únor 2010

Marhulinko, to vypadá, že je něco ve vzduchu, mě taky nic nechutná.

marhulinka
autor
16. únor 2010

Tak Cokoušek snad za chvíli dorazí domů z města a poreferuje jak u dokyho 😉

Jinak já se vyblindila a hnedka je mi dobře....takže snad na mě nic neleze a je to jen tohle 😝

mysicka.hk
16. únor 2010

Ahoj těhulky tak kde máme to jaro. 🙂

coko.joko
16. únor 2010

Ahojda,
tak jsem doma,ted jsem dosla a jsem tak uslapana jako kdybych behala maraton 😀
u dr.uplne v poho...nejdriv zkousel nejakou konverzaci,tak mu odpovidam a kdyz zjistil,ze me to jde,tak mlel a mlel a to jsem uz byla v pr... 😀 😀 😀 tak jsem jen kyvala 😀 no a udelal me spoustu fotecek pro nase a malej opet pusu do koran a zrovna pil a to bylo uzasny jak ji otevira a polyka 😉 takze je vse v poradku.Pak me okorad jeste pul hodky dal na monitor,aby mel prcka srdicko a prcek kopal a vzdy jak kopl,tak to zaclo houkat a sestra porad behala ke me,jestli jsem v poradku 😅
no a pak vam jdu uz pryc a pisu Vratovi a on me vola rika me,ze uz vse vi,ze mu dr.volal,taky dobry co...takze vlastne jsem nemusela nic rikat......zitra v 5 rano vyjizdime tak dnes pujdu brzo spat,at jsem aspon trochu vyspala,ted jdu dozehlit a balit a pak mrknu

mysicka.hk
16. únor 2010

Tady zas nikdo není a to ještě nemáte odrodíno 😒 😉

mysicka.hk
16. únor 2010

Ahoj Čoko, byla jsi rychlejší 🙂

leny2
16. únor 2010

Coko, tak to je super, že jste v pořádku. Přeji pohodovou cestu do ČR.

marhulinka
autor
16. únor 2010

Coko tak hlavně nic nezapomeň a vyspi se na cestu.... 🙂

marhulinka
autor
16. únor 2010

Hlavně,že jste o.k.a můžete vyrazit 😉

leny2
16. únor 2010

Coko, ta péče tvého dr. je úplně skvělá, to buď ráda, že jsi v dobrých rukou.

leny2
16. únor 2010

Marhulinko, koukám, že jsme se akorát sešli. 🙂

leny2
16. únor 2010

Já musím jít psát úkol s mladým, tak pak možná ještě mrknu.

janysek70
16. únor 2010

Vylezla jsem z vany, byla mi totiž zima, tak jsem se byla nahřát a před Ulicí jukám....
Čokoušku 😉 , tak paráda. A koukejte jet opatrně a ať nám Sep kouká napsat, až budete v pořádku v HK! A v sobotu áááhoj 🙂 🙂 🙂

coko.joko
16. únor 2010

Zdar holky,jojo ulice tu uz ja neuvidim si na ni musim pockat do utery 😀
jo holky dekuji moc jste zlaty....snad nam to utece a ja to vydrzim......
leny,muj doky je uzasny moc hodny pan.....jsem moc rada,ze ho mam a to me udelal hned termin az prijedu,aby me videl a mohl me kontrolovat jestli je vse v poho 😀
janysku pisnu bud SMS a nebo sept pisne....mozna se u ni budu jeste stavovat zitra na vecer..... 😵
tak kdyz se tu uz neukazete,tak v sobotu AHOJ..........doufam,ze se tam vsechny sejdem a kdo neprijde tak me nasere na petiletku 😀 😀

mysicka.hk
16. únor 2010

Čoko tak se hezky vyspinkej a šťastnou cestu 🙂

marhulinka
autor
16. únor 2010

Janysku tos v tý vaně byla půl dne ne 😀 😀

septim
16. únor 2010

tak cokousku super budu na vas od rana myslet at je vse ok a cesta dobra,v patek jede do A mil 😉

marhulinka
autor
16. únor 2010

Janysku tak Ulice už zkončila,tak kdepak jsi??

coko.joko
16. únor 2010

marhul janys uz ordinuje to je uplne jasny.....ja si ted delam vecu nebo pojdu 😎 😎 uz mam hotovo...snad mam vse....
mysko dik. 😀 😀 ja budu v aute spat uz to vidim.....jeste premyslim jestli mam jet v kalhotech nebo v teplakach erotickych 😀 😀

marhulinka
autor
16. únor 2010

NOjo zase ta debilitka běží...tak už je mi to jasný 😀
Co budeš mít dobrého??
Jeď určo v něčem pohodlném....bych klíďo jela v teplákách-teda jestli ovšem nemáš u nich vytahaný kolena o několik metrů 😀 až byste někde zastavovali,ať neděláš ostudu 😀

coko.joko
16. únor 2010

marhul,kolena mam u sebe 😀 to jsou uplne nove a jsou vlastne Vrati 😀 😀 ja svoje uz nedam pres bruch a kdyz je mam,tak me kouka brisko..asi pojedu prdim na to....a vzdycky se muzu prevleknout....
ja jsem si ted udelala housku se syrem a rajcatka a piju k tomu turecke mlecko 😀 😀 pak dam sprsku a asi zalenu....

marhulinka
autor
16. únor 2010

No jasně,pohodlí je přednější na takovou cestu 😉 🙂
Mňam já dneska o hladu...Ještě si dám trochu mlíka na žáhu a asi půjdu číst do pelechu

coko.joko
16. únor 2010

jak to ty drzis dietku 😎 ja jsme dnes taky nejedla a ted uz jsem malej padla 😀 se nazeru na noc a bude me zle...no me uz to mleko nepomaha 😀 nevim vzdy na 10min a zase pali....

marhulinka
autor
16. únor 2010

Mě mlíčko docela pomáhá bůůůůůůůůů 😀

coko.joko
16. únor 2010

takze uz vim co budes pit v sobotu na sraziku.....mlicko ohraty...doufam,ze ho tam maji 😀 😀

marhulinka
autor
16. únor 2010

Já si dám hezky lattééééééééčko a nějakou pořádnou baštu 😀 😀

marhulinka
autor
16. únor 2010

Tak se krásně vydadej já jdu číst pa pa pa a krásné sny a šťastně doražte-těším se na so 🙂

coko.joko
16. únor 2010

marhul pa a ja si dam taky latecko to je moc dobre 😀 😀
ja pujdu do vany a jestli se vyspim to nevim,budu porad koukat na budik a kdyz bude zvonit,tak budu nejvic utahana 😀

janysek70
16. únor 2010

Jé hlavně ať čoko nejede v erotických teplácích, aby si ji zase na odpočívadle nespletli s kumulou a Vráťa ji nemusel zachraňovat ze spárů smilníků 😀 😀 😀

Strana