Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Jsi hodná Mysko ,ale zítra musím nutně na nákup s manželem a musím k tchánovi má narozeniny a večer jdeme na ples tak že to mám zrovna docela dost nabyto. Vědt to dřív tak by jsem se třeba i nějak zařídila.Vím že sem moc nechodím a to mě neomlouvá
Hele Janysek machruje 😀 Nojo když vy jste asi dělali ten sex,nebo jak se tomu říká,to víš,my co to chceme jen od dokyho 😀 😀
Já taky nemám co na sebe...to je jedno...hlavně,že se sejdeme,hadry snad zkoumat nebudeme,ne??
Myši právě o tom přemýšlím,ale je pravda,že v tom svetru mám opravdu veeeeeliký břuch...ale asi si ho vezmu,páč budu střílet po Janyskovi 😀 😀
Marhul, už by jsi mohla odrodit a já bych od tebe podědila ten svetr s vystřelovacím knoflíkem 😀
Mysko neboj pokusím se polepšit ,ale nic neslybuji .
A jakpak jsi na to mty s miminkem
Janysku náhodou ten svetr jsem nosila před těhu...ten už mám dlouho-taky už je to na něm vidět,ale on v tom těhu se mnou taaaak krásně roste-i ta spona náhodou 😀 😀
Já jsem říkalal že to ještě nějak vydržím ,ale chodím tam že tam jen chodím už mi to je nějak tak jedno buď bude nebo nebude.Mám ještě 7 mražáčků tak by jsem to chtěla ještě skusit ,a pak už se na to vykašku úplně
Holčičky kolik stojí to rozmražení
už jsem tu koukalajsem totiš z okna a u sousedů chodil někdo s baterkou je tam chalupa
Copak si dáte zítra k papu?? Já pořád čumím do jídelního lístku a nemůžu si nic vybrat 😀

sice toho není moc ,ale to věčné čekání je děsné.
Janýsku mooooooooooooooooooooooooooooooc ti gratuluji nevím jestli jsem to už udělala tak to snad napravím teď. 🙂