Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
sept musis ubrat aspon pulku a pak bude spokojeny 😀 😀 ale michal je v poho,vis co rikal,ze mas plny hrnecek krasnych papirku 😀 😀
ja mam uvareno,ted pecu strudlik a zacnu trochu uklizet a pak do vany holit a k dokymu 😀 😀
Tak mi už jsme po obědě.
Septim, to ti věřím, jak se těšíš, taky se vždycky těším na něco nového.
leny,jo strudlik je moc dobry a jeste k tomu vanil.omacku a zmrzlinku a slehacku to je dobrutka 😀 😀
Jé, ty mi děláš chutě. 🙂 Já tu mám ale taky dobrůtky, zákusečky, tak až mi slehne oběd, tak zhřeším a dám si. 😉
Štrůdl s vanilkovým pudinkem a šlehačkou jsem si jednou dala v Rakousku, to bylo žrádlo.
leny to je zradlo,taky si ho obcas dam tady v restauraci...doma to nedelam je to moc pracny 😀 staci jen strudlik..jo zakusek ten jsem si dala v Cr,pekne venecek a banak a laskonku moc dobry..... 😝
Já byla s mamčou ve městě 🙂 Venku je úžasně....ale já jsem kapůto,upadnou mi asi nohy 😀
Jo a zdá se mi,že mi kleslo břicho 😅 nějak mám nahoře víc místa a mezi nohama plno 😅
Tak jdu ven s pejsanem,pak uvařím a odpadnu...
Tak venku je ukázkově,odložila jsem už kabát a vzala si bundu-no a mám v ní víc místa 😀 😀
Mezi nohama plno, to se ti tam už asi nic nevejde 😀
Taky jsem se byla s Beníkem slunit jen tak v mikině a ještě asi půjdeme
Ahoj těhulky.
Dneska se mi ani z procházky nechtělo domů,
jak tam je krásně.
Včera jsem upekla roládku od Marhulinky,
je móóóc dobrá a šla krásně stočit 🙂
Venku bylo opravdu nádherně, já jsem vypustila mladýho s pejsanem a já jsem si otevřela okno a šiju konečně ten kapsář.
Jéééé Mysicko to jsem ráda,že roládka se povedla...je to super receptík,vždy se povede!!! Mňam
Já na chvíli ležela,teď věším další várku prádla a půjdu zase odpočívat,pořád mi tvrdne bříško....
se hlasim taky.....my u dr.vse v poradku..malej ma uz 1600g a jeho nozka meri 6 cm,takze mazec asi bude velky chlap po mamince 😀 😀 a taky jsem dnes od dr.vyfasovala puncochy,protoze zacinam pekne otekat a pry to je spatny,takze se mam asi na co tesit...mam hodne vody v sobe.....tak to je asi vse a ja jdu do postele k telce,protoze me ty nozky opravdu boli 😎
no mysko,uz ted se bojim co se nam narodi...za obra je opravdu velky.... 😀 ale jsem rada,ze je zdravej...a taky me dnes delali ozvy a jak tam lital v tom brisku,vzdy kopl a byl nekde jinde a zase jsme ho hledali 😀 😀

ja nevarim teda dnes dam rohlik aja natahnu nohy. Mam radost volal pan a dnes mi odesila vsechny veci. tak uz mozna zitra bude doma kosik na mimi a vsechny veci. se tesim jak mala a naseho tatu klepne az vybalim cenu, musim opatrne asi udelam romantiku 😉