Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Tak jdu nakouknout,mám vše hotovo,uklizeno,uvařeno na zítra,jsem vykoupaná,namazaná a jdu večeřet sem 😉
Coko tak co ještě jsi nevysmrádla 😀 😀
Leny to prcek dožene,nebo to bude drobeček 😉 Jak se těšíš na monitor? Určitě jo viď?? Koukej si to nahrát,je to krásný 🙂
Jů těším se na fotečku zavinovačky...já se dneska s tou naší co mám v postýlce muchlovala 😀
Ahoj Mysicko nojo zase běží Ulice a nikde nikdo...jsem si říkala,že určo tu nikdo nebude 😀
Už aby tam byl...já už se nemůžu dočkat... 🙂 Však dneska jak tu byla švagrová,tak chtěla všechno vidět a tak jsem se zase mohla poňuchlat s věcičkama.
A taky vyzvídat,když rodila loni 🙂
Janysek se tu teď ukazuje jen ráno a pak už večer na nás dlabe!!!
Cokousek se šla ven vyvětrat,ale určo už je taky doma...nebo se zastavili někde na papu,nebo se zasekla v obchoďáku...
Nojo polohu ležmo...tu jsem dneska hodila na dvě hodinky,to je u mě úspěch teda-většinou to bylo o doooooooost víc 😀 Ale dneska jsem byla nějaká podezřele čiloučká...
Teď jsou zprávičky a jestli je pak nějaký seriál,tak se tu už nikdo teda neukáže 😀
Mysicko, rychlozavinovačku, to je raz dva, zítra dám fotečku, teď jsem u počítače v pokojíčku, tady fotky nestahuju.
Já jsem tu...já mizím až za chvilku,půjdeme si pustit nějaký filmík,ikdyž já si budu asi číst....jsem zvědavá,jestli tu knížku dočtu nebo ne
To já se ráda podívám, i když bych raději
mastavila DVD a šla spát. Jenže kdy to všechno
co mám nahrané zkouknu, to opravdu nevím.
Ha jsem tu....
marhul jsem ted dosla dom...venku bylo fakt krasne,tak prochazka byla dlouha a krasna...cestou byla i kavicka a pak nejaky to papu a ted dam sprsku a zalehnu jsem nejak unavena a hlavne moje nohyyyyyy 😀 😀 😀 asi se budu muset setrit....
mysko,ja pres den zada nehazu,bych pak nespala v noci......
Já dnes odpolko záda hodila a pak se mi nechtělo..., ale docela jsem přebrala hodně věcí v pokojíčku, už se to začíná pomalinku rýsovat

Bude se ti líp rodit. 😉
Děláš rychlozavinovačku, nebo klasiku?
Rychlo mám našité 4 a našla jsem i vnitřek klasiky,
Tak si pohraju s krajkama. 🙂